Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok Mindenki !
Én is azt vallom magaménak hogy halál a TN+ Film paneltípusra és egy BenQ M2200HD-t szeretnék cserélni valami jóféle IPS paneltípussal szerelt monitorra !
2 kiszemeltem akadt:
LG IPS236V vs Dell UltraSharp U2312HM
Ezen 2 típusról azt olvastam hogy míg az első LG versenyzőnk natív 8-bites színátfedéssel bír az utóbbi csak 6-bites színturbosítást tud felmutatni (FRC eljárással), ha jól írom..
Egyedüli többletpontot a 300cd/m2-es adata ad a DELL-nek az LG 250 cd-val szemben (nagyon nagy ez a különbség, azt nem tudom, mondjátok meg Ti szakik) viszont az LG-n van HDMI bemeneti port is ami Nekem ugyancsak fontos lenne !
Namár most eddig nem is lenne kérdéses hogy melyiket vegyem meg, csak hát...
Ami az LG IPS 236V-től eltántorít az az hogy sok helyen olvastam hogy szörnyen rosszak a feketéi ennek a szépségnek ( vagyis hogy belilásodik de kegyetlenül ha oldalról nézi az ember, ami ugye Achilles-sarka az IPS paneltípusnoknak, de ennek az LG készüléknek főleg, mit tudtok Nekem erről mondani ?
Ez a jelenség volna az:
Ahogy hallom ennek a típusnak vannak szériái amelyekből a régebbi a rosszabb, ez tényleg így van, esetleg Valaki ? Egyedül ez az a tény ami Engem visszatart a vásárlástól !
Ti mi szépet tudtok Nekem elmondani a Ti kipróbált szemszögetekből ?
Kérlek benneteket segítsetek mert nagyon elvagyok most veszve...
Köszönet előlre is és bocsássatok meg a sok sor miatt de szerettem volna ha teljes mértékben átlátjátok az Én szempontjaimat is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest