Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz code1005 #108764 üzenetére
Keresel egy működő készüléket, amin megnézed, hogyan kell factory resetelni. Aztán ha megvan, hogy fogaskerék hosszan, majd le 5*, kettő jobbra, egy le, és OK, akkor megcsinálod.
Ha nem telt el a széria utolsó forgalmazása óta minimum 2-2,5 év, akkor jelenleg kb. semmit nem ér az alaplap és a táp, mert az összes piacon levő készülék még garanciális, így nincs szükség bontott alkatrészre.[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz code1005 #108728 üzenetére
A fekete sokkal jobb, mint az elődjének volt, az 55uj6307 volt. Az ips panelos.
Viszont a fényerő beállítás küzdést okozott, de kaptam itt tanácsot és az nagyon sokat segített
Mint írtam, mi a tv-adást és annak hatásait kizárjuk a mindennapokból, így a jobb képminőség van a képernyőre engedve, ott meg csodálatos a kép. Persze nem oled, de akkora kedvezményt adott a telekom, hogy nem bírtam otthagyni.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
rainman72
nagyúr
válasz code1005 #108714 üzenetére
Talán egy FALD Lg-t kéne megpróbálnod,a local dimming segit kiküszöbölni az általad emlitett hibákat.
2020-ban megjelent Nano903-913.
Guglizz rá!Ezekből még sztem lehetne találni.Más márkánál is futnak még egyes 2020 modelek
Igaz nem olcso de itt van [link]
Az idei változata meg még drágább.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
István2000
csendes tag
válasz code1005 #95489 üzenetére
Nekem is ez a gondom. én ugyanis nem akarom frissíteni a tévémet, mert úgy jó ahogy van. Viszont minden bekapcsolásnál felugró ablakban "zaklat" hogy elérhető a frissítés, és ezt nem lehet kikapcsolni rajta. Én eddig bármilyen eszközömet(telefon tablet,stb.) frissítettem, az vagy nem változott semmit vagy rosszabb lett! A frissítések célja az, hogy új eszközt vegyél, ezért rontanak a mostanin, mert akkor veszel újat! Ez egyrészt logikus, másrészt sokéves tapasztalatom!!!
István2000
-
blakey
titán
válasz code1005 #95489 üzenetére
Az LG weboldalán. A firmware letöltésénél van a változáslista is.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest