Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz mokus18 #93226 üzenetére
Hívd fel és meglátod mi lesz a válaszuk. Elég ha a rendszerükbe van rögzítve a kiterjesztett garancia, tavaly is hasonló volt. Az itteni tapasztalatok szerint az LG rugalmasan és pozitívan ál a garanciához, nem lesz gond.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
iff
senior tag
válasz mokus18 #93190 üzenetére
Én január 02.-án rendeltem meg a tv-t, csak néha egy sms, hogy csúszik stb. Egyik este 1-2 mp csörög a telefon még fel sem lehetett venni. Kiderült a T-től hívtak. De közben, hogy nem értek el telefonon, törölték a rendelést. jan 11 felhívtam őket (Vanda egy barom) Érdekes 1 perc alatt megvolt a számla és regisztráltam a LG oldalán.
Ez a plusz regisztráció engem is érdekelne, hogy ez így érvényes-e? Mert csak ez az automata üzenet jött meg nekem is.
(Az TV+optikai hangkimenet egy kissé bosszantó)
..........""..........
-
coppola
tag
válasz mokus18 #93218 üzenetére
Kíváncsiságból megcsináltam még1x, visszaigazolták 5 perc múlva, hogy sikeresen regisztráltam az 5 évre, de a termék mellett ugyanúgy 24 hónap szerepel, de természetesen az sem nyomtatható egyszer már buktam ilyen gart a samunál a gprs miatt, többször nem szeretném, úgyhogy addig kell ütni őket, amíg nyomtatható igazolást nem adnak
-
coppola
tag
válasz mokus18 #93216 üzenetére
Ezt már az lg küldte, ők kérték be a tkomos számlát, de abban az emailben sincs semmi, ami köthető lenne hozzám, vagy a készülékhez, csak egy sablon, semmi mást nem igazol, csak azt, hogy valamit beregeltem oda valamikor. Én is tervezem felhívni őket, hogy adjanak vmi konkrét igazolást
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Amazon Kindle
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest