Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBali3
csendes tag
válasz #94529552 #84307 üzenetére
Friss tapasztalat alapján meg tudom erősíteni,hogy alulról nézve n(s)em az igazi az IPS. Mivel továbbra is foglalkoztat,hogy a Samsung ue49mu6402 mennyire jobban nézett ki a hétvégén az Euronicsban (sajnos következő napon már nem voltak egymás mellett így nem tudtam újra összehasonlítani ott), de ma megnéztem egy BB-ban pl. az LG UJ701V-t és alatta volt Samsung ue49mu6402. Oldalról ha nem is lényegesen de egyértelműen jobbnak tűnt a Samsung. Nem is értem honnan jön ez a VA panelek rossz betekintési szögéről szóló dolog, mert szerintem nagyon jó oldalról is és eddig két alkalomból mindkétszer jobb az IPS-es LG-nél. Megnézettem direkt és az energiatakarékos mód nem volt bekapcsolva az LG-n.
Ha nem lenne az LG-n a WebOS meg Magic Remote, már rég el tudtam volna dönteni a kérdést a Samu irányába... Színben is szebb a Samsung de mondjuk az is kellett hozzá,hogy az LG-s demón nem túlzottan színes anyagot mutattak (lehet nem véletlenül?), hanem szép havas tájakat-sziklákat, a Samun pedig volt minden naplementétől kezdve szép zölt tájakon át színes gyümölcsökig minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új Fali TV konzol (állítható) 42" ig
- Eladó egy Coolstream Neo2 linuxos, 2 tuneres, full HD, műholdvevő készülék.
- Apple AirPods Pro 2
- Sony Bravia KD-75XH9288 smart tv, Google tv,189cm, wifi, Hdr10, Uhd, gyönyörű kép szép színek,4k,
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest