- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Rendszergazda topic
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok
Kerestem itt is meg a neten is, de valószínűleg rossz kulcsószval.
Hogyan kell törölni appokat a az első menücsíkról?
TV: 43UJ6517
táv: normál.köszönöm
-
yanesz
tag
Sziasztok,
82cm-es LED tv t szeretnék venni.
Milyet ajánlotok?
4k nem kell. -
válasz MaxxDamage #83392 üzenetére
Mekkora HDD az amit lekezel a TV vajon ? (méretre gondolok - régi 2010-es FHD LED TV-m max. 3TB -ot vitt el (1 db) de dokkolóval elvitte a 2x3TB-ot is USB 3-n - USB 3-s a dokkoló volt)
USB-n ezzel is megbirkózik vajon a TV ?MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz N.YCityBoy #83393 üzenetére
Köszi!
PC-n az FHD felbontáshoz képest a dolgoknak nem még kisebbnek kellene lennie ? (olyan mintha 640x480 -ba lennék, de 4k -ba van és HDR ON)
Win10 x64 Pro. a rendszerem, GTX980Ti VGA (friss driverrel) és pl. megnyítok egy ablakot, akkor azt szét kell húzni (olyan kicsibe nyílik meg elsőre pl. BitTorrent -nél tapasztaltam) és kipipálós része extra pici (maga a pipa) de lehet ez így normális.... (akkor Win10 rendszernél kell állítgatni valamit biztos. Nincs vele gondom, csak nem ez a megszokott.Drivert 6.-ik hónap óta nem updateltem, csak azért tettem meg most, mert TV csere volt és rákötve régi TV szerint látta az újat (FHD volt max és HDR sem kapcsolt be)
Ekkora a felbontás (100% -on van - CTRL és egér UP -al ez ügye növelhető Chromeba)
Közben meg is találtam azt ami ezért a felelős... (nem gondoltam volna, hogy 300% -os.... 100% -on meg pici minden, nem is látom)
200% -on jobb, de ez sem nagy már a 300% -hoz képest.
[kép]MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #83392 üzenetére
Nagyon jól tetted, grat hozzá😁
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
Ismét LG TV-t választottam és mai nap be is üzemeltem, állítgattam és eddig nagyon tetszik !
LG 55UJ6307 a szerencsés és eddig nem bántam meg, hogy ezt választottam. Minden részletesen beállítható rajt, USB részt még majd ezután veszem használatba, Optika már próbálva és Digitális TV adás is jól szuperál. HDMI -n PC és DvD Player is megfelelő, net is nagyon baba rajt, PH-t is használtam innen TV-ről, bár írogatás az nem épp a legjobb, de megszokható (vagy asszem hangvezérlés által is gépelhető, vagy BT-s egér/bill.-el is használható a TV) bár HDMI-n a PC nekem kicsit furcsa így elsőre, mert 4K -ba az ikonok és chrome/net nagyobb mint FHD -be volt korábbi TV-n (updateltem nV drivert is, mert FHD -nál nagyobb felbontás nem volt beállítható és Update után a HDR is bekapcsolt automatán)FHD film is jobb rajt, mint FHD TV-n és ma tesztelem az Utazók 4k-ba (2160p 7.1) filmet és biztos nem fogok csalódni.
Bátran ajánlott darab ez az LG 55UJ6307 type TV (így elsőre) !MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
olasz69
senior tag
Üdv Mindenkinek! Sziasztok!!!
3D.-t használtok még?
topic gazda nincs már-még....?
-vagy 3525 hsz óta nem jártam itt!
Szép hétvégét!![ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Szoszo94
őstag
válasz makoss #83375 üzenetére
A sample-t le kell tölteni Jobb sávban ott a DOWNLOAD felirat.
Nem kell semmit sehova dugni, oszd meg a vinyót a hálózatra és látnia kell a tévének. Összefoglalóban ott a how to, de neten is hamar meg lehet találni. Windows (verzió) hálózati megosztás DLNA.
Ha jól rémlik én is az összefoglaló alapján csináltam és osztottam meg a gépet is, ami már igazából nem is kéne a külső vinyó+router miatt, csak négy hete nem voltam otthon, hogy kikaocsoljamLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz Nemir Ombe #83385 üzenetére
Ez esetleg? -
Nemir Ombe
addikt
"bluetooth adaptert kellet volna venned"
Ez egyre jobb ....
Hmm ....
-
válasz Nemir Ombe #83378 üzenetére
Az ilyeneknel, neha mintha régi önmagam olvasnám[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
TA68
őstag
válasz Kartács #83361 üzenetére
Ha a TV távirányítójával akarod szabályozni a hangerőt, akkor egy bluetooth adaptert kellet volna venned. Bluetooth-os fejhallgatónál, vagy Soundbar-nál is a TV-n állítod a hangerőt.
-
OldMike
őstag
válasz Kartács #83376 üzenetére
Szia, nem biztos hogy jó irányba mész. A tévében lévő digitális hangkimeneten (optikai vagy HDMI ARC) kimenő jel erősségét a tévé hangerő szabályozójával nem fogod tudni módosítani. A HDMI ARC használatával ez annyiban változna, hogy ha az az eszköz, amivel a HDMI kábel össze van kötve Simplink kompatibilis, akkor a tévé távirányítójával lehet a hangerőt változtatni, de azon az eszközön (azaz azt fogja vezérelni).
Ez a Z623 esetében biztosan nem fog működni.42LM660S
-
TA68
őstag
Gondolom nem konkrétan kábelre gondolt, hanem egy Ilyenre
-
sixpak
nagyúr
Miért mondod?
A kettő közt van egy doboz, ott történik a konverzió...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Nemir Ombe
addikt
"HDMI-RCA kábel"
A legjobb az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul ....
Hmm ....
-
sixpak
nagyúr
válasz Kartács #83376 üzenetére
Komolyan az a baj, hogy a külső audio rendszer hangerejét nem tudod a tv távirányítójával kontrollálni?
Vagy félreolvastam valamit?
Ez eléggé egyedi probléma. Nekem van tanítható, 16 készüléket vezérelni képes távirányítóm, de soha nem használom. Utálom, hogy az érintőképernyő miatt nem tudom hosszú nyomással emelni/csökkenteni a hangerőt, inkább használom külön a magic remote-ot, meg az erősítő távját.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Kartács
aktív tag
válasz #94529552 #83369 üzenetére
Köszönöm a segítséget, néztem ezeket.
Ismerősömtől is azt az infót kaptam hogy HDMI-RCA csatlakozóval menne ezáltal az ARC teknika által a hangvezérlés, de itthon nézem nem létezik HDMI-RCA kábel kb csak külföldről lehet rendelni amit nem értek..Ha nem megy akkor mást hangfalat kell vennem, de mégis mit? Soundbarok szarok 80-100k+ indulnak a jók, de gondolom azt is akkor csak a saját távirányítójával fogom tudni irányítani, de akkor megint ott vagyok ahol a part szakad...
Ki mit használ akinek nem több 100e hifi rendszere van nekem elég volt ez a masszív kis Logitech Z623 gyönyörű hangja volt és mély basszusa is
Tudnátok valamit ajánlani?Az a baj ha vissza is viszem a TV-t mást és most veszek valami régebbi modellt, 1x úgy is a következő TVnél megint itt lesz ez gond, haladni kell a korral értem én de akkor legalább maradnának a régi jól bevált dolgok.
Köszönöm a tippeket, linkeket még egyszer.
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
makoss
veterán
válasz Szoszo94 #83373 üzenetére
Az a helyzet, hogy már hetek óta ezen lovagolok, és egy cseppet már idegesít a dolog, hogy semmivel nem haladtam előre, ha nem haragszol nincs kedvem már a regényekre!
Nállam a 2 Terrás külső vinyó a gépbe van kötve, routerre nem tudok vinyót dugni az egyik topikban egy switchet is mondtak vagy mit [link] [link2]
A sample videó nem jön be.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
-
Szoszo94
őstag
válasz makoss #83363 üzenetére
24db rövid hsz és egy hosszabb, amiben a lényegi infó van. Miért keresek helyetted, ha el sem olvasod?
Sima mezei router kicsit felokosítva és rajta lóg egy HDD.
Lacmaster
IPS-nél jellemző a foltosodás, kis mértékben mondható normálisnak.[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Lacmaster
tag
Sziasztok!
Egy hete vagyok boldog, boldogtalan tulaja egy 55UJ635V-nek...
-Talp, valóban nem valami szép darab, de szerintem nem gagyi!
-WebOS szerintem gyors és nagyon jól használható!! Vettem Magic távot, ami vmi eszméletlen jó
Alkalmazásokat keresnék (magyarokat) de itt Angliában nem nagyon tettek bele
Az itt, pár ember által hangoztatott "nem 4K" megtette hatását, mert napok óta, csak ezt néztem...De ma eljutottam oda, hogy 2-3m után szép és éles a képe, nem fog érdekelni!!!
Az IPS panel valóban fakóbb, de az előző LG-m is hasonló, szóval ez van...
Engem is zavar(t) a jack hiánya, pont emiatt..De legalább újra vehetek 5.1 vagy 7.1 erősítőt
55"-ban nekem tetszik mind Xbox One-al mind laptop UHD tartalommal...Nem szántam 250-nél többet, és a sok vezetéknélküli ketyere nagyon bejön!!!
Hogy Samu jobb-e???
Ezt fogom nézni nem a szomszédét...Köszönöm a segítségeiteket!! Ja és lehet hogy gamefly is menni fog...U.I
A kép alsó sarka kicsit foltos baloldalt! Ez a panel sajátossága???[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Van egy Huawei P7 mobilom, amin rajta van a Spotify alkalmazás. Hogyan tudom az LG tv-vel összekötni, hogy a tv-n játszam le a zenéket? Mindkettő ugyanarra a wifi hálózatra csatlakozik.
Tv típusa: UH635VSzerk: Erre a tv-re jelenleg nem lehet Spotify-t telepíteni, ezért próbálom a mobillal...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #83364 üzenetére
Inkább a TruMotion az, ami hatással lehet az input lagra. Nekünk is van UF850V, csak 55"-ban.
Kartács Ha itt átrakod optikaira, akkor se megy a hangerő állítás? Ha nem, akkor lehet, hogy valamelyik 55" UH6-os kellene helyette. Csak sajnos az edigital-ban egyik sincs online, mint a médiában: [link] , [link] Van helyette 55-ös FHD, vagy 49-es UHD[link].
-
Kartács
aktív tag
válasz DarthSun #83362 üzenetére
Fantasztikus akkor dobhatom ki a hangfalam kb...
Mai világban mindenki 3 távirányítóval fekszik az ágyban (box, tv, hifi)? Milyen jó is a jövő...Akkor akinek 5milliós hangrendszere van kilőve optikán az is szopik, tényleg mennyivel jobb is ez mint a jack
Ha veszek egy LG soundbart és BT csatlakoztatom v optikán azt sem fogom tudni iránytani távirányítóval?
Van valakinek ilyen szettje?i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
veterán
válasz #94529552 #83355 üzenetére
Amúgy én eddig nem igazán foglalkoztam ennek az állítgatásával, ECO módban játszok Ps4Pron és filmezni is ezen szoktam, semmi lagot nem tapasztaltam sem játéknál sem filmnél! Mondjuk az ilyen helyi sötétítést meg szemkímélő módokat kikapcsoltam, ennyi😁
LG 65 UF850V a tévém![ Szerkesztve ]
-
DarthSun
nagyúr
válasz Kartács #83361 üzenetére
A digitális kimenet hangereje (jele) fix, azt csak a fogadó erősítőn tudod állítani. Egyedül PC- n szabályozható az SB kártyák digit kimenetének hangereje, ha nem bypass- ra teszed a jelet hanem only digital- ra. Az analóg füleskimenet a legjobb ha van a tévén, annak hangereje szabályozható, de már lespórolják ezt is. Sokszor szükség van rá. Én digiten hajtok nagy erőlködőt, de éjjel kell a füleskimenet, ill kisebb analóg hangfalszetthez is kellhet. A vásárlásnál direkt néztem hogy csak az a modell jöhet szóba, melyen van szabályozható füleskimenet.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Kartács
aktív tag
Megvettem!
De komolyan agyhalált kapok... működik, de bármelyikre teszem a TV beállítását, a TV távirányítójával nem lehet levenni/felvenni a hangerőt...
Komolyan vicc ez az egész...Nem viszi át a TV-nek adott jelet vagy mi a fene? Bárki ráköt a TV-re bármilyen hangrendszert nem lehet állítani a TV-vel a hangerőt? Nem hiszem el!
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Szoszo94
őstag
-
makoss
veterán
Üdv!
Ide írok már háátha válaszol olyan aki már próbálta, Serviio topikja "belassult" ilyen téren, valaki próbált már 4K videót lejátszani/átküldeni Led tévére valamilyen DLNA progival? (Plex, serviio, stb)
Én kicsit kételkedek ebben...
Van aki Nas-sal csinálja, de ajánlottak már switch eszközt a TV és a router közzé dugni.
Na most a Nas annyira nem villanyoz fel mivel a távoli elérésben is ott vérzik el, hogy minden tartalom ami azon van ugyanúgy letöltendő mint minden más ami a neten van (kép, mp3, videó stb) kivéve otthon. Szerintem csak a 4K miatt luxus. (szerintem)
A switch szintén csak a 4K miatt tulzás, de ha valaki elmondaná nekem mi a leg megbízhatóbb megoldás 4K filmet PC-ről Led tévére küldeni azt megköszönném!
Az 5 méteres HDMI kábelt még nem próbáltam, félek, hogy az is pénzkidobás mint a 10 méteresKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
veterán
-
Kartács
aktív tag
válasz #94529552 #83355 üzenetére
Kábel sajnos nem elég, kell hozzá a konverter is de délután megyek érte az extremebe lefoglaltam + kábelért...
Z625 jobb lenne igen így, de nincs eladó sehol most néztem, mármint használtan úgy még talán megérné.Remélem kárpótol majd a kép és a sebesség, mert eddig leszerepelt az LG nálam... (talp és rossz csavarok maitt).
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #83354 üzenetére
Mert a PC módban kikapcsolja a felesleges képjavítókat, és az input lag lecsökken. De olyan is van, főleg a mostani tévéknél, hogy nagyon alacsony az input lag már HDMI-ben is, és nem feltétlenül kell PC vagy Játék módba kapcsolni[link].
Kartács Nem jött volna be a csere, mert a Samsung már a tavalyi modellekből is kihagyta Jack kimenetet. Viszont itt a tavalyi UH6-os szériában még van. De az optikai kimenet jobb erre a célra. Optikai kábel[link]. Esetleg a Z623-at cseréld el egy Z625-re.
-
veterán
Kérdésem lenne a szakik felé😁
Többször olvastam itt, hogy a régebbi modellek esetében játék módban a bemeneti nevet PC-re kell változtatni, ezt miért is kell???***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
Kartács
aktív tag
Akkor kénytelen leszek ilyet venni, mert más nincs.
Ez és a TV közé akkor ha jól látom kell egy optikai kábel, ugye?Ebből van 07-es verzió is ami tud DTS/Dolby Digital, bár dupla áron, nem tudom megéri e vagy nem érezhet e bármi különbség, nyilván nem milliós hangrendszerem van.
-
Kartács
aktív tag
Hasonló a hátoldal, de feketével volt beleírva ezért nem is láttam, tényleg IN... akkor cumi...
Vicc azért, hogy a mai világban egy ilyen TV-n nincs hang kimenet az optikán kívül...
Lehet jobban jártam, volna egy Samsunggal, bár van még 2 napom...10e még vegyek hozzá átalakítót, jópofa.
Köszönöm jó tudni, hogy van ilyen legalábbMásik jópofa dolog meg sem említettem, hogy a hátoldal felcsavarásához/talp facsavarokat adtak kb tehát még hozzá illő csavarok sem voltak, hogy jó nem eröltettem bele a TV-be mert a menetet is szétvágta volna...
Lesz egy levelem/telefonom az LG Magyarországnak![ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Meg lett tegnap este az 55UJ635V
- Talp borzalmasan gagyi, de ahogy láttam minden LG TV-nél legalábbis ami nem 4-500+ és fém talpas, nem is értem, hogy lehet egy ilyen TV-t (oké, hogy 2kg) de fém talpak nélkül adni... ebben a Samsung mondjuk jobb meg a többi gyártó... pici súlyával a TV elég kellemesen előre dől, bár nyilván nem zavaró meg semmi csak hát na, imbolyog mint részeg matróz a fedélzeten.
- Problémám inkább az lenne, hogy mivel JACK csatlakozó nincs rajta amivel eddig rá volt kötve a Logitech Z623-am, így vettem RCA-RCA csatlakozót, mert az is van a Logitechen (AUX), de semmi hang!
Miért lehet? Igen, ki van küldve a TV-ből, hogy a külső hangszórón szóljon, bár az is fura, hogy ott írja is Optical/HDMI ARC... más nincs is?
Felgyújtom a TV-t ha nem lehet rákötni külső hangszórót...
De ma veszek egy RCA-Jack csatlakozót rohadjon meg, bár szerintem azzal sem fog szólni...Köszi előre is a segítséget...
-
atee919
csendes tag
Üdv nektek.
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 43UH661V tv-t és a store-ban nem találok eurosport player alkalmazást, pedig elvileg kellene lenni a prémiumok közt. Oda belépve pár darab alkalmazás fogad, de amiről olvastam, hogy picasa, eu player stb.. ezeknek semmi nyoma.
Van valakinek ötlete?
köszi. -
pandris
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémával kapcsolatban.
LG UF852-es készülékem képernyőjének alsó részén a napokban egy kisebb méretű, kb 1 cm átmérőjű világos "folt" jelent meg, amely csak fehér illetve világos kép esetén látszódik, sötét és fekete háttérnél viszont nem (csatoltam egy fotót a jelenségről). Ütődés nem érte a készüléket. Sajnos a készülék már nem garanciális.
Érdeklődnék, hogy mi lehet a probléma forrása.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Andris[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
És ezt a hdmi ultra hd deep colourt be kell kapcsolnom a hdmi portokra? Dagi xbox one-m van egyelőre vagy rá érek ha hdr-es konzolom lesz?😊
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Lg jol tudom bekapcsolni hogy pl full hd képet skálázon fel 4k-ra?
-
veterán
válasz AliHonda911 #83339 üzenetére
Szerintem ez egy jó választás arra amire te szeretnéd használni😁👍
-
AliHonda911
csendes tag
Sziasztok,
Véleményeket szeretnék kérni a 60UH8507-es TV-ről.
Első sorban a játék a fő cél, ezt érzem a legnagyobb kritériumnak, ha ehhez megfele, akkor a tv, fim, youtube stb biztos jó lesz.Esetleg, ha tudtok ajánlani valami mást, mert tudom, hogy ez eg 2016os kifutó modell. 350-400e a keret.
7707-es mennyivel rosszabb megoldás lenne?
Köszönöm.
U.i egy 47LB650-et váltana
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Egy kis segítség kellene, egy LG 42LA660S tv-m van, és egy ideig működött az, hogy usb-n néztem filmet, viszont HDMI-vel ki ment a hang a házi moziba, most valamiért már nem működik, mi ennek a követelménye hogy ez menjen?Xbox One: bandymnc
-
Bazsi1987
őstag
Megjött az 55uj6307es t-hometol eddig kiváló 😉 játék módba itt is át kell a hdmi nevét írni pc-re? Vagy ez már megszűnt?😊 Ja még egy kérdés itt a film üzemmód a színház?😊
-
Kartács
aktív tag
válasz #94529552 #83332 üzenetére
Részeltre veszem, tehát nem mozgat a KP-s ár, amúgy a piacon kb a legjobb áron az extremeben kapni.
Hónapok óta figyelem az akciókat mindenhol és itt is többször volt már most hó elején ez még 10k-val volt több, tehát nagyon jó ár érte még +3év prémium garival is.Media az elmehet a ... ott is voltam ott parasztvakítások vannak most voltak "nagy akciók" most hogy nincs már 300k ugyanez a TV nem is értem, hogy van így forgalmuk, nagy akció néha van de nyár elején volt náluk ez a TV "nagy akcióban" 260e
De a lényegi kérdés a típus volt, de akkor ezek szerint jó.
Köszönömi7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
MrSealRD
veterán
válasz krakki88 #83321 üzenetére
Milyen géppel próbálkozol? Mert van driver és hardver követelménye is a gép részéről... Én futottam egy kört már ezzel de sajnos le kellett mondanom róla. Thinkpad T420 gépem van. Ami azt jelenti, hogy 2. generációs i5 hajta. Ehhez csak win7 alá van kompatibilis driver. Én meg win10-et használok, ahhoz meg legalább egy generációt kéne ugranom előre, hogy egyáltalán felmerüljön a lehetőség...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
atee919
csendes tag
Üdv nektek.
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 43UH661V tv-t és a store-ban nem találok eurosport player alkalmazást, pedig elvileg kellene lenni a prémiumok közt. Oda belépve pár darab alkalmazás fogad, de amiről olvastam, hogy picasa, eu player stb.. ezeknek semmi nyoma.
Van valakinek ötlete?köszi.
-
törölt tag
válasz Kartács #83327 üzenetére
Többen is a telekomtól rendelték az 55UJ6307-et, annak más talpa van, de csak 201k-ba került. Persze 2 év hűség, de ha valaki úgyis náluk van.... Ehhez képest sokallom a 246k-t, és most én jobb vételnek találom a tavalyi 55UH661V-t, az emagtól gyári garival 224k-ért. Viszont a mediamarktban annyira fel vannak árazva a tévék635V, 670V, hogy valami nagyobb akcióra számítanék, ezért a hétvégét talán érdemes kivárni. De az edigitalban is olcsóbbak voltak ennél. Ha valóban lesznek akciók, akkor könnyebb lesz az 55UJ 651V-t vagy a 670V-t választani. Nemrég pl. 277k volt az 55UJ701, most 359k.
Neoka A 43.as méretű UJ6-os tévékben nem hoz annyi változást a 651 vagy 670, mint 55"-ban[link].
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
2015-ös UHD tévék is mind 4 magosak.
-
veterán
-
Milka 78
nagyúr
válasz acura nsx #83303 üzenetére
Megfogtam a legegyszerűbb 3 méteres,led szalagot és ráragasztottam a tv hátuljára (rámértem,hogy egyenletesen legyen a széleitől) az öntapadós részével,majd megerősítettem némi szigetelő szalaggal.Bűn ronda,de a kutya sem látja.Mondjuk érdemes beszerezni 4db rgb összekötő kábelt,szerezni a 4 sarokhoz,mert a led szalag meggyűrődik,bár nem befolyásolja a működését.
A másik lehetőség,hogy vannak különböző méretű szettek amit külhonból lehet megrendelni.Pár hónapja volt is itt linkelve. -
Kartács
aktív tag
Szia!
Én is most TV vásár előtt állok és ugyanezeket néztem csak 55"-ban.
Nekem valószínűleg a 55UJ635V lesz a választott, 670-es modell itt már jóval drágább, de nem tudom megérné-e, szerintem nem.i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Julot
aktív tag
az UF, UH, UJ sorozatoknál lehet tudni, hogy melyektől van 4 magos proci a TV-kben? Nem lepődnék meg, ha az UF-nél még nem is lenne...
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
törölt tag
válasz krakki88 #83321 üzenetére
Nézd meg a Számítógép megtekintése részt itt, vagy a Screen Share / Miracast videót. Vagy várd meg, hátha mások használják a widit, de nem egy népszerű valami az biztos. Esetleg windows topik. Mindenből a legfrissebb szoftver legyen, tévénél a visszaállítást is megcsinálhatnád, több ötletem nincs. A legjobb a HDMI vezetékes kapcsolat.
Neoka
2, A 635V külseje sötétebb szín árnyalatú.
3, Az csak elírás, mindet falra lehet tenni VESA 200x200mm[link] -
Neoka
aktív tag
Sziasztok,
A három típus között vacillálok már napok óta.
[link]1. Megéri a 670-nél a felárat, hogy tudja a Wide Color Gamut-t?
2. A 634 és a 635 között van valami lényegi különbség?
3. Fontos lenne, hogy fali konzolra tudjam tenni. (később) A 635-öt tényleg nem lehet feltenni?Ha a 670-es lenne a 634 vagy 635 árában szó nélkül azt választanám.
Köszönöm ha valaki tud segíteni
-
krakki88
csendes tag
válasz #94529552 #83297 üzenetére
A gépemmel szeretnék a tv-re csatlakozni wifi miracast segítségével, csak a tv nem kap jelet a géptől, a gép viszont látja. Nem számít a felbontás mert leginkább csak netezni akarok rajta ilyen módon, de ahogy olvastam így elbír egy full hd elbontást, ami jelenleg bőven elég mindenre. Érdemes az ügyfélszolgálatot zaklatni ezzel? Csak mert se neten, se papíron, se a tv-n lévő használati utasításba nincs erre vonatkozó rész. Vagy legalábbis azzal nem foglalkozik, hogy mi van ha még sem működik az általuk leírt módon.
Intel chipsetem van, intel grafikus kártyával és van wifi adapterem is.
A win10et nem szeretném felrakni, nem igazán dicsérik, illetve elvileg mennie kéne 8.1-en is. -
aceeq
csendes tag
Sziasztok,
Valaki esetleg tapasztalt már hasonlót..
Adott egy usb 3.0-s WD külső 750GB-s vinyo.. Sony tv-re rákötöm, 5éves a tv.. megy minden rendben..
Viszont vettem most egy hasonló WD-t 1TB... rákötöm a tv-re és semmi..
USB eszközt nem ismeri fel..
NTFS particiót csinálta, csináltam FAT particiót.. semelyik nem volt jó..
Gondoltam a mérete a baj, ezért csináltam egy 600gb-os particiót rá, de úgy sem ismerte fel..
Mi lehet a gond?
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Bár nagyjából eldöntöttem melyik típust veszem ( 49UJ701 ) azért megkérdezném: Van a 2017-es ( esetleg 2016-os ) kínálatban 49"-os VA paneles modell?
Köszönöm!
Üdv.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
TA68
őstag
Szerintem nagyon jó választás! Nekem 49UH7707 van, (ugyan az mint 770V) ha most kellene tévét vennem, ugyan ezt választanám. Digitális kábeltévén még az SD adások is meglepően szépek. A HD filmeket nagyon szép színekkel és penge élesen jeleníti meg. A 4K filmek csodálatosak rajta, de a HDR-es tartalmak még erre is rádobnak egy lapáttal. A hangja tévéhez képest meglepően jó. Amit még megemlítenék az a Magic Remote távirányító. Én nagyon szeretem, nagyon kényelmes a használata és a hangvezérlés igencsak meg tudja könnyíteni a keresést a YouTube videóknál.
Egyetlen negatív dolgot tudnék említeni, hogy teljesen sötét szobában a fekete nem teljesen fekete, hanem kicsit szürkés, de ez az IPS panel sajátossága. Viszont egy kis hangulatvilágítással (ahogy nálatok is van) ez kiküszöbölhető.
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz Lacielvtárs #83310 üzenetére
Hja, minap egy másik TV előtt ültem, ami csak úgy ment és a telefonom megosztás menüjében azonnal megjelent. Ezért furcsa az app indítása, de végül is nem kritikus.
Mindenesetre köszi a segítséget!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz Lacielvtárs #83308 üzenetére
Ehh, köszi!
Végig kutakodtam mindent, de abban nem néztem körül...
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
TigerCat
nagyúr
Még egy kérdés:
Hogy tudom a YouTube videókat kilőni a TV-re? Az istennek sem találtam rá megoldást. Még...
LG 55UJ701V, WebOS 3.5
iPhone 7, iOS 10.3.3
AC-s routeren megy mindkettő, vezeték nélkül.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Julot
aktív tag
-
sün
tag
Sziasztok!
Első (saját) TV-nk megvétele előtt állunk, és tanácsot / megerősítést szeretnénk
49-es méretnek van helyünk és egy HTPC fogja meghajtani filmek, sorozatok és alkalmanként játékkal. 3D és hajlított nem érdekel minket.
Esténként fogjuk használni kb 2méterről, viszont mindig ég egy lámpa a sarokban (mögöttünk), mert a párom ki nem állhatja a tök sötétet.
A kiszemeltünk egy 49UH770V garancia kiterjesztéssel --> 800€
Mi a véleményetek, esetleg alternatíváitok ebben a méret és ár sávban?
Segítségetek előre is köszönöm!A kő is él, csak lassan csinálja.
-
acura nsx
kezdő
Egy ilyenre gondoltam en [link]
Nem tudom hogy a 2x fel meter eleg-e 58" os merethez, illetve a tv-m (uh635v) usb csatlakozoja megfele-e ennek: "Csak 1A terhelhetőségű USB portra csatlakoztatható"
Megneztem gyari leirast USB 2 ( 2.0 : 2ea), akkor elvileg ok igaz?
Illetve ez csak akkor mukodne ha a tv be van kapcsolva? Mondjuk ez mind1 vegulis, eleg ha csak akkor vilagit.[ Szerkesztve ]
-
acura nsx
kezdő
Aki rakott a tv-je moge led szalagot, tudna rola kuldeni kepet hogy tette fel?
Gondolkodok rajt, utalok full sotetben tv t nezni farasztja a szemem, meg jol is mutatna este. Sima feher szinure ledre gondoltam en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest