Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz beach head #18504 üzenetére
Küldj nekem légyszi privátban egy üzenetet amiben megadod a géped széria számát. Holnap délelőtt utánanézek, hogy mik voltak a korábbi javítások és beszélek a supportal is, hogy miért akadt el a folyamat. Több lehetőség is van, ezekről majd tájékoztatni foglak! Valahogy megoldjuk a problémát!
Ha viszont holnap még el tudsz állni a vásárlástól és ezt is szeretnéd, akkor elsőnek azt próbáld. Ha nem sikerül vagy inkább javítást kérsz, írj nekem.
Sajnos ingyen diagra nem megyünk ki csak térítés ellenében.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nggabi
félisten
válasz beach head #18504 üzenetére
ha még holnap el tudsz állni csináld. engem az zavar h üresjáratban is megy a venti, de játék közben halkabb mint a régi volt.
"szenyor dzsíííí"
-
nagyúr
válasz beach head #18502 üzenetére
Mi alapján gondolod, hogy nem normális? Van róla hivatalos teszted, vizsgálati eredményed, referencia készülékkel összehasonlításod?
Bocs nem kötözködés, csak épp ne az ügyfél döntse el, mi a normális, és mi nem
Keresd fel a gyári szervizt, jelents be a készüléket, a LOQ-ra vagy van Premier gari és házhoz megyünk, vagy pedig behozod-beküldöd (ez ingyen van) a szervizbe, és cseréljük a ventiket. Nem tudom most pontosan, de lehet egyben van az egész hűtőegység, így akár friss pasztát is kaphatsz rá.
Értem én, hogy bosszantó, de tök mind1, hogy 5ezer vagy 500ezer fotintba kerül valami, el tud romlani. Ha pedig csere után is ilyen, és a technikusok azt mondják, hogy a többi LOQ nem ilyen, mehet az alaplapcsere (előfordul ventivezérlőhiba is).[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nggabi
félisten
válasz beach head #18496 üzenetére
ez nem hiba sztem. klattyan amikor indul a venti.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz beach head #18494 üzenetére
legion pro 2023on volt h odavágott amikor indult a venti. kis halk kattanás volt. most a 16irx8on le sem áll kb soha úgyhogy nincs tapasztalatom
"szenyor dzsíííí"
-
voyi
aktív tag
válasz beach head #18490 üzenetére
Hőmérsékletet nézted-e miközben felpörög a venti? Ha idle-ban 60 fok körüli vagy afeletti a hőmérséklet, akkor érdemes lenne újrapasztázni és/vagy Throttlestoppal undervoltolni. Vantage-ban a Thermal Mode Setting-ben a Custom módnál amúgy be lehet állítani a ventit is. Bár ha nem állítottad át, akkor alapból nem kéne felpörögnie ha pl csak böngészel a neten.
Aláírás
-
nggabi
félisten
válasz beach head #18490 üzenetére
Az ecu felülír bármit. Próbáld ki a legion toolkitet, de nagy csodát ne várj.
Régi szép idők amikor még ment a legionfan control a 2023as legionon. 1200as fordulat alatt már nem hallod. Most 16irx8 van de 1700on süvit nonstop
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest