Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz Tsebacsi #18503 üzenetére
IIHali, akkor összefoglalom a kalvariam: A loq es egy tuf noti közt vacilaltam. A bill. szimpatikusabb kiosztasa miatt döntöttem a loq mellett. Megkaptam a gépet, persze pixel hibás volt, mivel volt ra 20 nap gari igy cserét kértem. A pixel hibanal fogva nem is nagyon használtam a gépet, visszacsomagoltam a dobozába és elvitték másnap v 2 nap múlva, igy nem tudok nyilatkozni róla, hogy annál is hangosan indult volna a venti mert nem figyeltem.
Aztan megjött a cseregép. Jópár percet töltöttem vele, hogy pixelhibat kerestem rajt. Mivel nem talaltam igy boldogan használtam míg meg nem ütötte a fülem ez a venti zaj. Jeleztem az eladónak h ez annyira azert nem tetszik, es h őszinte legyek nem hiszem hogy egy zsir új 400.000res gépet egyből a szervizbe kell vigyem , de egy 150.000res gépnél is úgy gondolom, hogy komoly vásárlói bizalom romboló dolog ez. ( értem én , hogy a mosógéptől kezdve a fúróig bármi lehet gyártás hibás, de akkor a minosegellenőrzesi politika nem megfelelő, es csak bosszúság a vevőnek).
No de ezt is kicserélték, ígérte az eladó, hogy a következő gépet amit kiküld bevizsgaltatja (ebbol csak annyi tunt fel, hogy, egy szerviz feliratu cimke volt raragasztva a dobozra.)
Bekapcsolaskor mar hallottam hogy ugyanez a probléma itt is. Ha megérted en azt terveztem hogya karacsonyi pihit majd jatekkal töltöm. Na ebbol bosszúság lett csak. 3- szori win. install , 2x teljes törlés a visszaküldött gépek esetében.A serial matrica szerint 2024 07 havi gyartasu gép. Es ha megengeded, reszemrol csa hanyagsagra, tervezesi hibara visszavezethető egy ilyen baki.Sosem volt gamer laptopom , elhiszem h erőteljesebb hűtés kell neki mint egy soma konzumer gépnek, de ha ezt a cincogadz hallgatod egy sima böngészés közben, az elég idegőrlő dolog.
Mármost egyébként az elado a javító szamlat elfelejtette elkuldeni hogy meghosszabbítható legyen a garija a gepnek, de ettől függetlenül felhívtam a premium caret ahol egy tört magyarsaggal beszélő manusszal probaltam megértetni mi a bajom. Egy videot kert rola, elküldtem azota nuku valasz. Az elallasi ido lejar sztem holnap es semmi info. Valahogy nem hiszem h ez egy bios frissitessel megoldódna a jövőben, illetve ha 2-bol 2 ilyen akkor nem tudom mennyire nagy az esélye annak hogy epp csak kifogtam 2 olyan gépet, ami pont defektes ventivel lett szerelve
Es ez huzodik dec 20 ota kb.
Neten kutakodva tobb forumon olvastam a zajos venti indulasrol, illetve erről az ismétlődő felporges-leallasrol.
Csupan annyi referenciam van hogy egy ismeros vadarolt 2 napja egy asus tufot, aminel peldaul nincsen ilyen zaj.
Apropo egy video amit egy legion tulaj toltott fel hasonlo problemarol:
[link] most ezt kepzeld el hogy folyamatosan csinálja x percenkent... apropo nem is értem milyen hutes vezerles az ami 5 percenkent 10 mp-re kapcsolja be a ventit.
Szoval elhiheted, hogy ha 2 vadiuj gep ezt csinalja akkor mar mennyire bizokcsuggedek ettol az egésztől...
De ha tudsz biztató dolgot mondani akkor persze meghallgatom
Kértem jöjjön ki hazhoz egy szaki ha mar premium care es nyilatkozzon hogy ez normalis e...
(A fentiek nyilvan nem szemelyednek szolnak csak ez az egész történet, es az a legfájóbb hogy 0 km-es vadiuj laptopokrol beszélek)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- Gyári HP töltő 45w / 65w / 120w
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
- Új HP 15 FHD IPS Matt Ryzen3 7320U 4.1Ghz 4mag 8GB DDR5 256GB SSD Radeon 610M Win11 WiFi6 Garancia
- Új Dell 14 Latitude 9420 WUXGA IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest