Új hozzászólás Aktív témák

• beach head

senior tag

válasz Tsebacsi #18503 üzenetére

IIHali, akkor összefoglalom a kalvariam: A loq es egy tuf noti közt vacilaltam. A bill. szimpatikusabb kiosztasa miatt döntöttem a loq mellett. Megkaptam a gépet, persze pixel hibás volt, mivel volt ra 20 nap gari igy cserét kértem. A pixel hibanal fogva nem is nagyon használtam a gépet, visszacsomagoltam a dobozába és elvitték másnap v 2 nap múlva, igy nem tudok nyilatkozni róla, hogy annál is hangosan indult volna a venti mert nem figyeltem.

Aztan megjött a cseregép. Jópár percet töltöttem vele, hogy pixelhibat kerestem rajt. Mivel nem talaltam igy boldogan használtam míg meg nem ütötte a fülem ez a venti zaj. Jeleztem az eladónak h ez annyira azert nem tetszik, es h őszinte legyek nem hiszem hogy egy zsir új 400.000res gépet egyből a szervizbe kell vigyem , de egy 150.000res gépnél is úgy gondolom, hogy komoly vásárlói bizalom romboló dolog ez. ( értem én , hogy a mosógéptől kezdve a fúróig bármi lehet gyártás hibás, de akkor a minosegellenőrzesi politika nem megfelelő, es csak bosszúság a vevőnek).

No de ezt is kicserélték, ígérte az eladó, hogy a következő gépet amit kiküld bevizsgaltatja (ebbol csak annyi tunt fel, hogy, egy szerviz feliratu cimke volt raragasztva a dobozra.)
    Bekapcsolaskor mar hallottam hogy ugyanez a probléma itt is. Ha megérted en azt terveztem hogya karacsonyi pihit majd jatekkal töltöm. Na ebbol bosszúság lett csak. 3- szori win. install , 2x teljes törlés a visszaküldött gépek esetében.

A serial matrica szerint 2024 07 havi gyartasu gép. Es ha megengeded, reszemrol csa hanyagsagra, tervezesi hibara visszavezethető egy ilyen baki.Sosem volt gamer laptopom , elhiszem h erőteljesebb hűtés kell neki mint egy soma konzumer gépnek, de ha ezt a cincogadz hallgatod egy sima böngészés közben, az elég idegőrlő dolog.

Mármost egyébként az elado a javító szamlat elfelejtette elkuldeni hogy meghosszabbítható legyen a garija a gepnek, de ettől függetlenül felhívtam a premium caret ahol egy tört magyarsaggal beszélő manusszal probaltam megértetni mi a bajom. Egy videot kert rola, elküldtem azota nuku valasz. Az elallasi ido lejar sztem holnap es semmi info. Valahogy nem hiszem h ez egy bios frissitessel megoldódna a jövőben, illetve ha 2-bol 2 ilyen akkor nem tudom mennyire nagy az esélye annak hogy epp csak kifogtam 2 olyan gépet, ami pont defektes ventivel lett szerelve
    Es ez huzodik dec 20 ota kb.
    Neten kutakodva tobb forumon olvastam a zajos venti indulasrol, illetve erről az ismétlődő felporges-leallasrol.
    Csupan annyi referenciam van hogy egy ismeros vadarolt 2 napja egy asus tufot, aminel peldaul nincsen ilyen zaj.
    Apropo egy video amit egy legion tulaj toltott fel hasonlo problemarol:
    [link] most ezt kepzeld el hogy folyamatosan csinálja x percenkent... apropo nem is értem milyen hutes vezerles az ami 5 percenkent 10 mp-re kapcsolja be a ventit.
    Szoval elhiheted, hogy ha 2 vadiuj gep ezt csinalja akkor mar mennyire bizokcsuggedek ettol az egésztől... :(
    De ha tudsz biztató dolgot mondani akkor persze meghallgatom :)
    Kértem jöjjön ki hazhoz egy szaki ha mar premium care es nyilatkozzon hogy ez normalis e...
    (A fentiek nyilvan nem szemelyednek szolnak csak ez az egész történet, es az a legfájóbb hogy 0 km-es vadiuj laptopokrol beszélek)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák