Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz julius75 #2675 üzenetére
A tér kapcsán olvastam itt korábbi írásokat. Van, aki 2 kisebbet javasolt egy nagy térbe. Két alacsony zajszintűvel talán kezelhetőbb ateljes tér hatékonyabb tisztítása. Illetve, a fogyasztás sem mindegy, ha konstans mennie kell a rendszernek a csoportozós napokon, azaz szinte minden nap 12 órát minimum.
Köszönöm az eddigieket!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz #33802016 #2667 üzenetére
A szűrős rendszerek mellett olvastam ilyen hőmérséklettel kiégetős rendszerekről is. Nem tudom, melyikbe éri meg jobban. A vírus elvileg meghal 60 °C-on, lehet, ezek hatékonyabbak? De a keringtető erejük más? Meg a zaj sem mindegy. Nem lehet relaxációs terápiát konstans zúgás mellett vinni... A szakik kapcsán mindig tartok attól, hogy rám tukmálnak valami drágábbat, holott egy másik opció is tudja ugyanazt. Mindenképpen meg akartam kérdezni olyanok véleményét, akik ezekkel kísérleteztek már.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz julius75 #2666 üzenetére
Mindenképpen nagyon halk rendszer kell. De az is benne van, hogy ár-érték arányban értelmes választás kell. Abban reménykedtem, hogy itt sokan vannak, akik tapasztalattal bírnak, és tudnak erről többet.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Erre a kutatásra alapozva kellett ezeket a szakmai megfontlásokat meghoznom. Nem fordítom le, és nem terhellek Benneteket a releváns részekkel. de ez elég korrektnek tűnő anyag:
https://www.erinbromage.com/post/the-risks-know-them-avoid-them?fbclid=IwAR1T_DTCcaxSSS7R_Zn7LzHxwF_ZOJQoesowlXFZJ7E4x72w7hsKzARsqM4"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
Rendben, de a légtérben is bennmarad egy jó darabig, 3-4 órán át, szóval, nekem mindenképpen fontos, hogy ha kb. 15 ember egy térben van, egy 10 órás csoportmunka során, és konstans van kommunikáció, akkor ezzel csökkentsük az esélyét annak, hogy a légtérből rátapadhat felületekre.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A rendelőmbe szeretnék levegőtisztítót, ami csöndes, és a vírus kapcsán viszonylag hatékonyan szűr. A tér szempontjából egy 49 m2-es, több, mint 3m belmagasságú csoportszobáról, és egy kisebb 20m2-es, hasonló belmagasságú térről volna szó. A két helységben nem tartózkodnának egyszerre emberek. Egyelőre.
Azon merengtem, hogy két kisebb egység lehet, hogy anyagilag is, meg praktikum szempontjából is jobban megérné. A nagyot 2-vel, a kicsit 1-gyel fertőtleníteném. terápiás munka alatt is.Tudtok ajánlani olyat, amivel szellőztetés mellett azért maximalizálni lehetne akliensek védelmét?
Előre is hálásan köszönöm!
Orsolya"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest