- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zazenke #2471 üzenetére
Mondjuk laikusként, nem biztos, hogy kívülről meg lehet állapítani a minőségét, azt inkább laboratóriumban meg hasonlók nem? Ettől még lehet, hogy az eredetit töredék áron be lehet szerezni Kínából
Nem vagyok ebben otthon...
"Vagyis ha nem lesz szaga akkor ne cseréljem soha? Honnan tudom akkor hogy mikor kell cserélni?"
fogalmam sincs. egyik helyen ezt írják másik helyen azt. De jó eséllyel, azt talán ritkábban kell mint a hepa-t.
Érdemes megkérdezni erről hozzáértőket, szakértőket. Akár gyártót. Vagy kinek mi a tapasztalata...Ugye ránézésre a hepa-n sem látsz sok különbséget. Szerintem ezért is jobb ha jelzi, mikor telt be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest