Hirdetés
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Throme #38996 üzenetére
Egy tanács: a váltónál nagyon-nagyon figyelj oda, minden lépést ellenőrizz. Nekem a három nagy autó (Porsche, Bugatti, Lambo) nem volt problémás, ennél valamit valahol elszúrtam. Ment, forgott, nem kattogott, de az áttételezés nem volt jó. Persze mondhatjuk, hogy ez csak tündérpor, mert semmi értelme azon túl, hogy milyen ütemben forognak a dugattyúk, de azért eléggé idegesítő volt... Több fórumban is olvastam, hogy rutinos technic-építők sültek fel a váltóval.
-
Segal
veterán
válasz
Throme #38996 üzenetére
Én épp a héten készültem el a Ferrarival. Nagyon bejött az építése, egyedül az első lámpája a szégyen, mert világosan látszik hogy lett volna hely egy épített lámpának is csak ugye gondolom nem szerették volna hogy nagyon közel kerüljön a 2x annyiba kerülő lambohoz.
Összerakásilag viszont nagyon jó. Kisebb helyre kellett beférni, ötletesen vannak benne megoldva a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest