- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Windows 10
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
válasz 3.Aragorn #23665 üzenetére
Nnnna összedobtam az első verziót. Elg funkcionális és egyszerű, van benne huzat rendesen:
Sejtettem, hogy a kábelezés nem lesz sima ügy, még csiszolni kell rajta. A lapok és a levágott alu cuccok is nyersek még, úgyhogy ez még béta
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
válasz 3.Aragorn #23663 üzenetére
Így van, körben zárt az egész (plexi) csak alul és felül nyitott. Tegnap gyakorlatilag összelapátoltam, jól működik a dolog. Természetesen a spanyolviaszt nem fogom feltalálni (Raven) de az egyik legjobban szellőző koncepció az tény. A levegő így mindenhová eljut és a videokártya sem hajlik semerre... Kábelek elvezetése érdekes lesz. Szerintem este még teszek fel képeket ha összeállt.
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
-
duc
aktív tag
válasz proci985 #13286 üzenetére
Szia,
ha már kérdezted, én egy lassú fordulatú 12cm-es ventit tennék rá, majd monitoroznám a hőmérsékletet terhelésen. Nem lennék meglepve, ha jobb értékek jönnének ki mint azzal a gyári kis ööööö izével...
A kötegelés meg nem gány, hanem ráfogod, hogy kísérlet. Ha beválik a venti, ráérsz azután töprengeni egy jobb felfogatásonüdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest