Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz _DiEGO_ #10441 üzenetére
Normál LCD tévén 3D??????? Színes szemüveggel????????
Az mire jó???????(#10442) dyne
Amennyivel többet fogyasztanak (10-20 %) annyit bőven megér a jobb fekete szint, kontraszt, egyenletesség, természetesség.
Feleslegesen pattogsz, OFF-ban írt a plazmáról.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz _DiEGO_ #9389 üzenetére
Ki említett 2x drágábbat? A 20 %-kal olcsóbb C530-at ajánlottam.
Azok a mérnökök nagyon okosak, akárcsak a marketingesek, tudják, hogy a sok hozzánemértő bármit megvesz, ami csillog.
Rajtam kívül legalább négyen írták, hogy nem érdemes C5000-est venni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nismoka
addikt
válasz _DiEGO_ #9389 üzenetére
Már rég nem a mérnökök diktálnak hanem a marketingesek.. A LED túl van ragozva, a LED TV elnevezéstől amit a samu eröltet meg feláll a szőr a hátamon. De szerintem a választott tv-d annyiért teljesen korrekt. A ledesek foltosodnak a ccfl meg felhősödik úgyhogy mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz _DiEGO_ #9372 üzenetére
Semmi rosszmájúság nem volt a véleményemben, tévék tesztelésével töltött sok év tapasztalata mondatta velem azt, hogy alaposan mellényúltál.
A C5000 képe semmivel nem jobb, mint a nála jóval olcsóbb C530-nak. Viszont felhősödik és a sarkaiban fókuszált elemlámpával világítanak a közepe felé.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz _DiEGO_ #9335 üzenetére
Szerintem semmi okod az örömre, megvetted a C széria egyik legvacakabb tévéjét.
A LED-eseket, pláne a belépő kategóriásakat csak azok dicsérik, akik annyit értenek a tévékhez, mint hajdú a harangöntéshez, illetve tyúk az ábécéhez.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9299 üzenetére
Helló!
Egy 40C6000 tulajaként annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a sokak által írt bevilágítás valós, látható jelenség, de csak fekete háttérnél. Mondjuk aki horror filmeket néz folyamatosan, annak szar lehet No de félre a tréfával.
Én elég sokat nézek sport műsorokat, időnként TV filmeket és néha napján megesik, hogy mozi filmeket is. Sportműsorok és TV filmek alatt nem érzékelhető ez a jelenség. Mozifilmeknél a jelenet váltásoknál (mikor 1-2 másodpercre teljesen fekete a képernyő) illetve a stáblistánál (szintén fekete háttér) valóban jól kivehető ezen a TV-n az egyik sarokban. A sport műsorok miatt a 100Hz nekem nagyon jól jön
.
A Tv fogyasztására annyit tudnék írni, hogy 50...60W magasságában mozog, de többnyire inkább 50W-hoz van közelebb.Amit meg a belinkelt hsz-ban lehet olvasni 81 illetve 73 wattot, kíváncsi lennék milyen fogyimérő, milyen mérési módszeréből lett számítva.
Én nem tudnék ennyire pontos értéket írni a fogyasztásra, ugyanis erősen függ a megjelenített kép összetételétől.
De, hogy visszatérjünk a dilemmádra:
A C650 nagyobb tudással bír, mint a C5000. A C650 tudásban a C6000-rel van egy kategóriában. Ha mindenképpen e kettő közül kellene választanom, én habozás nélkül a C650-et választanám.
read-only mode on the forum
-
hoffman_
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9297 üzenetére
Azt hiszem ez az az incidens, miszerint is a Sony/Samsung nem gyárt 37" panelt, így az ekkora készülékekbe más gyártó panelja kerül, ezért gyengébbek, mint a sorozat többi tagja. Ha ez az, amire gondolok. Mindenesetre 32" illetve 40" nem túl gyakran érintett emiatt, ha jól tudom. Onnan tudod leginkább, hogy mi va na dobozra/készülékre írva. Samsungnál pl C650 37" (is)volt érintett.
USB témában sajna nem vagyok jártas.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9294 üzenetére
Ez Mo-n nem jelent semmit. Azt takarja, hogy ha a szolgáltatók frankó digit adást küldenek, akkor a készülék tudná fogni őket. De mivel ez a "veszély" nem áll fenn, ezért ez nem szempont. A kábelTV-t ugyanúgy fogod, beküldöd a seggébe, és kész, megy.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9292 üzenetére
Én még mindig a C650-et tartom. Mondtam, használd a topic keresőjét. Mind C5000, mind C650 témában.
(Még egy szaki a topicból, rákerestem c650-re, ott vigyorgott a 4-ik oldalon. És azt se felejtsd el, hogy ráadásul a C6000-el hasonlítja össze)
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9289 üzenetére
Aki a LED-est javasolta, vélhetően nincs benne annyira az LCD témában. Az is feltűnő már az elején, hogy a C5000, ami ledes ugye, tehát papíron jobb technológia, olcsóbb 10k-val mint a papíron rosszabb tévé. Nem minden arany, ami fénylik. 32C650 114k, az is belefér a keretedbe.
Amúgy azt is itt fórumban olvastam , hogy 100Hz , 100Hz Motion Plus az nem előny ...
Ezt nem tudom hol olvastad itt a fórumon. Nem véletlenül javasolják az itteni szakik a 100hz-et sokszor. A mozgás megjelenítésében bőven szemmel látható különbség van, a 100 hz javára. Ettől függetlenül nem mindenkinek kell a 100hz. Ezt látatlanban nem lehet megítélni ajánlásnál. Ha mégis csak 50hz-ben gondolkodsz, akkor ott a C650 kistesója, a C550, ami 90k, szintén 32" méretben.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz _DiEGO_ #9285 üzenetére
Én nem meghatni akarlak. A C5000 igenis belépő szint, a LED technológiát tekintve. Az Edge-LED pedig alapvetően is veszélyes terep, több a hátránya, mint az előnye. A felhősödés elég jellemző vonása, olvass utána a topicban, van kereső. Jelen ár, és méret mellett egy CCFL megvilágítású tévével jobban jársz, mint egy Edge-LEDessel. Samu C650 a tavalyi év sláger TV-je, az idei év egyik legjobbja még mindig. Nem viccből mondtam. 32" méretben még ott a Sony EX500, ami egyaránt jó vétel. A C5000 annyit tud, hogy 2 centi vékony, a 9 helyett, és 95W helyet 87,56W-ot eszik. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest