- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Ali100 #27104 üzenetére
Üdv!
Igen, megvettem. Megnéztem a boltban is, de sok értelme nincs direkt neonfényben, mindenesetre rendben volt. Eddig itthon is tetszik, de várom, hogy besötétedjen, hogy kiderüljenek a dolgok (nincs redőnyöm
)
A szervizmenüs kód nem működött, így a paneljáról nem tudok semmit. Az Universal Media Corporation (Szlovákia) a gyártó (összeszerelő). Mond ez valakinek valamit?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen ez a tv egy másik, ismertebb típus mellett + érdekelne egy hozzáértő véleménye. Szóval, ha valaki Szombathelyi és benne lenne egy kis tesztelésben, az jelentkezzen!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest