Aktív témák
-
apuc
őstag
Halihó, segítséget kérnék antenna ügyben.
Vettünk egy LG 42LB671V -t, és még pár hétig nincs kábel TV adásunk, amíg bekötik.
Milyen antennát érdemes venni hozzá,- hol esetleg, vagy ha valakinek lenne egy jó eladó, Bp-en belül, el is mennék érte- olcsón, ami a földfelszíni adókat segít fogni kábeles szolgáltató hiányában?
Köszi szépen előre is! -
BBéci
legenda
válasz gorog67 #29693 üzenetére
A házimozi erősítők jelentős része képes készenléti állapotban átengedni a HDMI-n érkező jelet a TV felé.
HDMI passthrough a neve. Szóval nem soundbarral kellene kínlódni, szenvedni. Jelkésés sem lenne, de ha mégis, akkor simán korrigálható.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gorog67
aktív tag
válasz Celtis #29697 üzenetére
Most már nekem is világos, hogy mit hova és miért, de eddig nem értettem és a legtöbb helyen csak vázlatosan említik, hogy az ARC milyen nagyszerű dolog. Mint kiderült, vannak azért korlátai is.
Mindegy, hogy a boxot a TV vagy a soundbar HDMI in-jére kötöm, a képen megjelenik a némítás ikonja és nem tudom eltüntetni, mert a box távja nem a box hangerejét vezérli, hanem a soundbar-ét. Ha a boxon kikapcsolom a HDMI-CEC-et, akkor szól, csak az együttes ki-be kapcsolás nem megy. Ez a box szoftverének a hibája lehet. Ha a soundbar BT-n keresztül kapcsolódik a TV-hez, akkor minden jó, csak jobban szeretem a vezetékes kapcsolatot. Ha optikai, akkor elhasználtam a TV egyetlen optikai kimenetét és így nem tudom a házimozihoz is csatlakoztatni és talán a ki-bekapcs sem megy. Ha a box nem némítaná le saját magát, akkor minden a szabvány szerint működne.
Az is kiderült, hogy az ARC-ot a legegyszerűbb HDMI kábel is tudja, nem kell highspeed, ethernet, 1.4. Most hogyan vigyem vissza, hogy nincs semmi baja az új kábelnek, csak nem tud többet, mint a már meglévők fele áron és azok még vastagabbak is? Ha előbb rájövök a HDMI Out-os dologra, akkor meg sem kellett volna vennem. 1 napon múlott.
Nekem a HDMI In-ről is jól működik a Samsung Soundbar, ha buta eszközt kötök rá, de akkor persze nem megy a hangerővezérlés és a ki-bekapcs.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz gorog67 #29691 üzenetére
Hogy van bekötve a műholdvevőd?
Nekem egy LG hangprojektorom van SONY TV-vel ARC-on összekötve.
(Megjegyzem tök logikus, hogy az ARC a hangprojektor HDMI OUT csatlakozóján keresztül működik, hiszen a nevében is benne van, hogy Audio RETURN Channel, azaz a TV ezen küldi visszafelé a saját hangját. Márpedig a TV-t a HDMI OUT-ra kell kötni)Ez is szépen kapcsolgat magától a CEC-nek köszönhetően, de ott elakad a rendszer, ha a hangprojektor HDMI IN bemenetére csatlakozó eszközt választanám ki.
A helyes működés az lenne, hogy ilyenkor a hangprojektor ARC módból HDMI IN-re vált, a TV továbbra is néma és a TV táv hangerő gombjai továbbra is a hangprojektor hangerejét vezérlik. De ez nem jön össze. Sem a bemenet átkapcsolás nem működik, illetve ha kézzel átkapcsolok, akkor a TV azt hiszi, hogy lecsatlakozott a hangeszköz és saját hangszóróit kapcsolja be.
Ezt csak azért írom, hogy ha a beltérit a soundbaron keresztül kötöd a TV-hez, akkor ARC módban esetleg ezért nem lesz hang.
-
gorog67
aktív tag
Látom, hogy túlzott igény, de én szeretném megőrizni azt a szabadságot, hogy eldönthessem, hogy használom-e a házimozit, vagy nem. Ha a külső eszközök az erősítőre vannak kötve, akkor muszáj azt is bekapcsolni, akkor is, ha este halkan tévézek. Ha a tévék többsége ki tudná adni a hdmi-s 5.1 hangot a saját optikai vagy az ARC kimenetére, akkor a hang és a kép szinkronban lenne. Jelenlegi felállásban a tévékép 30-50 ms-t késik, az eredeti forrás optikai kimenetéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz gorog67 #29691 üzenetére
Akár hiszed, akár nem, attól még tény. Bár állítólag, egyes LG tévék kivételek.
Teljesen jó ez így, mert a házimozi erősítőbe kell csatlakoznia az összes jelforrásnak (lejátszó, műholdvevő, PC, konzol) és onnan egy HDMI-n megy mindegyiknek a képe a tévébe.
A soundbar más tészta, erősen kompromisszumos, ezért csak végső esetben, kényszerhelyzetben javaslom a használatát.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gorog67
aktív tag
Nem akarom elhinni, hogy a külső eszköz 5.1 hangja nem jut ki az ARC-on. Akkor mi értelme a drága erősítőnek? Nem mindenki tudja használni a tv tunerét. (Ha persze a kütyüket nem a tv-re, hanem az erősítőre dugod, akkor működhet a dolog.)
A műholdvevőm végleg bekattant és elnémul, ha a HDMI-CEC be van kapcsolva és a soundbar is ARC-on megy. Vagyis a 3 eszköz együttes ki-bekapcsolását nem tudom használni, csak akkor, ha a soundbar blutooth-on kapcsolódik a tv-hez. Kár, pedig már a sokadik szoftverfrissítésen túl van a beltéri és szépen menne a hangerőszabályzás is a saját távjával, ha szólna egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz -=RelakS=- #29688 üzenetére
Rendkívül kényelmes és hasznos szolgáltatás az ARC, amióta elkezdtem használni, többé nem is szeretnék olyan erősítőt, amelyik nem tudja. Pedig negyed-hatodáron lehet venni 7-8 éves, csúcskategóriás nagyvasakat. Egyik fórumtársunk 4000 eurós Denont (AVC-A11XVA) vett 160000 forintért.
(#29689) gorog67
ARC-n ugyanaz megy ki, ami optikain, tehát a külső eszközök 5.1 hangja ugyanúgy csak sztereó lesz.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gorog67
aktív tag
válasz -=RelakS=- #29688 üzenetére
Most már kezdek megvilágosodni a témában. A lényeget jól írtad és szerintem az audió késleltetésnek is működnie kell. Nálam lehet állítani a digitális hang késleltetését a tv-n, és van is hatása, csak az a baj, hogy úgy érzem, hogy inkább sietnie kellene, szóval 0-án áll. A Dolby TrueHD and DTS-HD nem tudása miatt ne temesd az ötletet, az csak a bluray diszkek vagy anyagok lejátszásakor probléma. Nagyobb baj az, hogy a legtöbb tv a hdmi-s bemenetről nem tudja átteni az 5.1-es jelet az optikai kimenetre. Ha ez a hdmi arc-on meg tud jelenni, akkor azt az erősítő is meg tudja szólaltatni és nem fog sietni a hang. Rajtam ez sajnos nem segít, mert a sokéves erősítőm csak optikait tud fogadni, de az újabbak már hdmi-sek.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz gorog67 #29686 üzenetére
Ez, és ez alapján nekem úgy tűnik, hogy az ARC akkor jut szerephez, ha a TV-d veszi a kijelzett anyagot, és továbbítaná a hangot az erősítőnek.
Tehát ha van külső lejátszód, azt HDMI-vel bekötöd az erősítőbe, majd az erősítőt HDMI-vel a TV-be. Ha a külső lejátszó megy, akkor azt a hangot hallod, ha a TV-n játszol le valamit, vagy csak nézed a híradót ( ), akkor viszont az ARC felől jövő hang megy az erősítőre.
Régebben megesküdtem volna, hogy az ARC segít a tv képfeldolgozása miatti késleltetést az erősítő tudtára hozni, így késleltetve kiadni vele a hangot, de ebben már nagyon nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gorog67
aktív tag
Kipróbáltam, hogy a totál buta madiaplayer-t kötöttem a hangdoboz hdmi in-jére és ment szépen, mint egy erősítőnél. Ha viszont a némileg okos (HDMI CEC-et tudó) műholdvevőt csatlakoztattam a hangdobozra, akkor nem szólt, mert a műholdvevő elnémult és a hangerő szabályozásával a hangszóró számai változtak, de persze hang nélkül. A tv-re kapcsolva is néma lesz, de akkor a hangerő a boxra hat és így megszólal. Ezt sem értem. Viszont a műholdvevőt kikapcsolva kikapcsolt a tv és a hangláda is. Majd reggel kipróbálom a fordítottját.
-
gorog67
aktív tag
Azt látom, hogy a TV-n van több HDMI bemenet és csak 1 HDMI kimenet. Azt nem gondoltam volna, hogy a hangprojektoron lévő HDMI In és HDMI Out közül ez utóbbit kell használni. Egyébként, ha a HDMI In-be a műholdvevő jelét vezettem, akkor szólt, ezért meg sem próbáltam az Out-ot. Még most sem értem, hogy mi a különbség a box és a TV kábelén megjelenő jel között. (Összekötöttem két TV-t hdmi-vel, de semmi. A Samu csak akkor ad ki jelet az ARC csatira, ha a kábel másik oldalán egy Anynet-es eszközt érzékel, pedig jó lett volna összehasonlításhoz két TV-n ugyan azt nézni HD-ben.)
Úgy látszik, az egésznek a lényegét nem értem. Van egy hdmi-s erősítő sok bemenettel. Ezek közül az egyiket kiválasztva szól a hangja az erősítőn, a képe megjelenik a tv-n. Esetleg annak van értelme, ha a tv saját tunerét használva akarom hallgatni a tv hangját az erősítőn. Ez nekem akkor is túl komplikáltnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz gorog67 #29683 üzenetére
A tévék optikai és HDMI ARC csatlakozójukon adnak ki digitális hangot, az erősítőknek csakis a kimenetük ARC-s, mert azon csatlakoznak a tévékhez.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gorog67
aktív tag
Abban csak annyi volt, hogy az ARC arra való, hogy a házimozihoz csatlakozzunk vele. Nekem nem hdmi bemenetes erősítőm van, így csak feltételeztem, hogy ott az optikai bemenetek helyett hdmi bemenetek vannak.
A kimenetről az eManualban olvastam és nem akartam hinni a szememnek. Továbbra sem értem az okát, de végre működik. (Kicseréltem egy vacak kábelre és úgy is szól.) Majd később kiderül, hogy az automatikus ki-bekapcsolás is megy-e hdmi-vel. (Blutooth-al jó volt, talán még optikaival is, de abban már nem vagyok biztos.)[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek a Samsung tévéjét Samsung hangprojektollal HDMI kábelen keresztül összekötnie? A Blutooth és az optikai kapcsolat működik. Ha bekapcsolom az Anylink-et mindkét eszközön, akkor a TV elnémul, a hangszórón ki lehet választani a TV ARC-ot, de nem szól. Vettem egy olcsó Hama Highspeed kábelt, amin csak az ethernet képességet említették meg, az ARC támogatást nem, de ezek elvileg együtt járnak. (Vagy nem?) Olyat is csinált, hogy a műholdvevő távjával tudtam a hangerő számait változtatni (ez az eddigi 1.3-as kábelekkel nem ment), de továbbra is csendben van. Mi a titka ennek? -
Mlnr To'm
tag
válasz #94529552 #29678 üzenetére
Halihó
Anyám szeretne venni LCD/Led tv-t, a max ár 100000 HUF lenne, mivel ez lenne az első nem katódsugárcsöves tévéje a méret nem nagy szempont, (bár a nagyobb egyértelműen jobb) inkább a megbízhatóság. Tv nézésre lenne meg próbálom rábeszélni, hogy váltsa le a régi 15"-os CRT monitort is erre
Mi lenne a legjobb választás?
A válaszokat előre is köszi -
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
A Sony 50w829 és az 50w828 között van valami különbség a nevén kívül? -
-
karcsi68
újonc
2013.októberben vásároltam a Tesco-ban 80 cm képátlós
BLAUPUNKT TV-t 73 000 Ft-ért.
HD READY,de éles, tiszta a kép, tökéletes a hang.
14 hónapnyi használat során semmilyen hiba
nem lépett fel. A laptopot is rendszeresen összekapcsolom
vele.Mindenkinek ajánlom a BLAUPUNKT TV-ket.
Aki ócsárolja ezt a márkát, annak üzenem, hogy
fejezze be a hazudozást, az emberek megtévesztését !
-
vj0c1
aktív tag
válasz Overdose #29660 üzenetére
Kimondottan LG párti vagyok tv terén, de ha már választani kellene inkább a Pana. Szerintem szebb képe van, 3D szemüveget meg ráérsz később venni hozzá, de a Samu 2 szemüvege nem pótolja azt a képminőséget, amit a Panasonic nyújtana az elkövetkezendő években (már ha tényleg szebb képe van, én legalábbis eddig csak jót hallottam róla). Igaz az aktív 3D-ért sem vagyok oda, de még így is inkább a Pana mellett döntenék. Aztán ki hogy van vele, ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Tegla80
addikt
válasz GumisPeter #29657 üzenetére
Szia
Ne verd az asztalt,mert felesleges.....
Technikailag mind2 tv 50Hz es.Igy e teren semmivel sem jartal volna jobban a masikkal sem.
Igaz,h az "EH" az 2012 szeria es annak design-ja,de gyartasban maradt es van meg igy belole piacon.
Szinte ugyan azt kaptad,csak mas koritesben.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Overdose
csendes tag
válasz blakey #29646 üzenetére
Pár nap olvasgatás, fórumozás után kialakult egy listám amin két 40-es tv foglal helyet.
Panasonic TX-40AS640E
Ár: 140 000.-Pro:
- 5 év gari
- 1200HzKontra:
- Nem adnak hozzá 3D szemüvegetSamsung-UE40H6500SLXXH
Ár: 149 000.-Pro:
- 2 tuneres (UPC Directem van, nem kell hozzá beltéri)
- 2 3D szemüvegKontra:
- 400HzEsetleg valakinek valami vélemény, hogy miért az egyik és nem a másik?
-
Darvascapone
csendes tag
Sziasztok
A kovetkezo tvk futnak versenyt
Philips 42pfs7109 olcsobb de nem sokkal tud kevesebbet mint a 7509 (van jo minosegu hangrendszer)
Philips 42pfs7509 forgathato allvany, melynyomo, ambilight, jo taviranyito,
Panasonic 42as650 bluetooth fullhalgato csatlakoztathato, olcsobb mint a 750-es
Panasonic 42as750 2 tuner, bluetooth fullhalgato itt is muxikPro kontra mi a velemeny.
Esetleg LG?
Koszi
Capone
-
törölt tag
válasz GumisPeter #29657 üzenetére
-
GumisPeter
senior tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne....
Kinéztem egy Samsung UE32H5000 Led tv-t, ami a madarastescoban 79,990-
Párom ment intézni, de 2 nap mulva már nem volt, ezért go a másikba, majd a 3.-ba.
A 3.ban azt mondta neki egy eladó, hogy ilyen nincs is, és nem is volt, de az EH5000-t keresi, az van.Az 74,990- még jobban is jár vele....
Csak a keresett készülék 100hz-es , míg a rábeszélt 50hz frissités.
Kérdésem a következő, mennyire vehető észre a különbség, verjem az asztalt, vagy tojjak rá?
Gyerek fogja nézni, xbox és tv vegyesen.Köszi a válaszokat előre is!
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
kevepapa
aktív tag
3 tévé maradt fenn a rostán:
Samu 40H6400
Sony 40W605
Pana 40AS640[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz kevepapa #29653 üzenetére
Ezt neked kell lejatszanod magadban.....
Sony-ra is tudsz venni a vetel utani 1evben,ha hivatalos helyrol vetted,.Viszont az plusz penz es igy akkor arban tobb a vege..... En spec beerem a gyari 2evvel kezdesnek.Azt majd kiderul,h szanok e ra meg penzt,h megkossem a "+3evet" ....nezz utana esetleg ennek az opcionak is a hivatalos Sony boltokban/honlapon.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz kevepapa #29650 üzenetére
Azon az oldalon amit linkeltel van "input lag database"is.....
Ha arra ranezel utana el tudod mar Te is donteni,h melyik kell neked a 2ő kozul.
(Igy elfogultnak sem kell lennem amugy )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Kifejezetten 40-42"-os LED tévét keresek, nem kell hogy smart vagy 3D legyen, lényeg a képminőség.
Elsősorban sport menne rajta, másodsorban játék (FIFA).A keret felső határa 120K.
Mi a best buy?Előre is köszönöm a segítséget, plazmában otthon vagyok (voltam ameddig voltak - RIP), de a LED tévékről semmit sem tudok...
UI: az 5 év gari miatt egyébként a PANA 42AS600-at néztem ki (jómagam egy Pana UT50 plazma boldog tulaja vagyok, szóval a márkával elégedett vagyok, csak nem tudom mit tudnak LCD fronton...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Overdose #29647 üzenetére
Ezt ajánlom figyelmedbe, lehet, hogy találsz olcsóbban is viszont ez egy jó tv. Ez is jó, bár az előző jobb vétel, egy másik ill. még egy. Ár/érték arányban szerintem az utolsó a legjobb.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Overdose
csendes tag
válasz blakey #29646 üzenetére
Az az igazság, hogy kell egy tv Egy OLED re pályázok, viszont tvre szerintem 800 ezret költeni felelőtlenség. Remélhetőleg jövőre már ennél elérhetőbb áron lesz így nekem kb 1 évre kellene egy tv. Abból indultam ki, hogy mivel a 4k "újdonság", ezért a legújabb technológiát használták hozzá.
A méret 40es mivel ha veszek egy OLED tvt ezt a tvt anyukámnak adom és neki ekkora fér el a szekrényen.
Viszont most még mindig ott tartok, hogy akkor a 4k az gyerekcipő, és 4k ide vagy oda 160ból csak alsó kategóriás tvt lehet venni. Ha rákeresek a 40-es LED tvkre 170 nél nem igazán találtam drágábbat. Lehet jó tévét venni ebben a méretben?
(Tényleg ... Xbox One, Filmnézés, PC játék kb 4-5 méterről.)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Overdose #29641 üzenetére
Még gyerekkcipőben jár, talán jövőre az újabb modellek már jobbak lesznek. Nem éri meg. Én biztos, hogy nem vennék.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ezso
tag
Szia!
Már sajnos nem az.
Régebben a Vestel gyártotta, de most Szlovákiában szerelik össze Kínai alkatrészekből.
[link]+ GRX? "talp nélkül"?...gondold meg.
Ráadásul újonnan is ennyi volt az ára talpal [link][ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
BBéci
legenda
válasz blakey #29637 üzenetére
Elképesztő, mennyire hatékony a marketing.
Íves TV, UHD TV, fő az, hogy minél többet adjanak el, semmi más nem számít.
Hülyítik a jó népet ezerrel, azok meg kajálják. Ugyanez ment 2010/2011-ben a 3D-vel, az kipukkadt, kellett valami más.
Szerintem hagynunk kellene, hogy mindenki azt vegyen, amit akar. Szélmalomharcot folytatunk.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Overdose #29636 üzenetére
Szerintem nem, inkãbb egy jobb Full HD-t válassz. Egyelőre nem jó a mozgásmegjelenítés, nincs megfelelő tartalom.
-
Overdose
csendes tag
Sziasztok?
Véleményt szeretnék kérni az LG két legkisebb UHD tvjéről.
40UB800V 42UB820V
Szerintetek jó választás?
Amire használnám:
Filmezés, Xbox One
Köszi szépen!
-
ezso
tag
válasz #94529552 #29634 üzenetére
Magyarországon áruházakban nem kapható az említett Telefunken tv. Főleg Német belföldre készült és Németországban gyártja a Vestel Germany GMBH. (Csak 1-2 kisebb importőr cég hozza be korlátozott darabszámban). Ráadásul kifutó típus.
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
válasz #94529552 #29629 üzenetére
Ha rám gondolsz, én nem dicsérem őket, de mivel 16 éve tévékkel foglalkozom, amiből 8. éve Vestel gyártmányú LCD-kkel, van némi rálátásom a dolgokra.
Szóval nem favorizálom a Vestel termékeket, de a helyén kezelem őket és szeretném pár ember szemét felnyitni, hogy nem csak Samsung, LG, Sony, létezik, hanem más is gyárt jó minőségű tévéket.Ebben a pillanatban itt ülök egy Telefunken 50" full-hd 200Hz, Smart led tv előtt, ami 130ezer Ft és biztosan nem cserélném el egy 50 ezerrel drágábbra csak a XY felirat miatt.
Viszont egy 2x annyiba kerülő "márkás" tévével sem hasonlítom össze, mert nyilván annyiért, már jobb minőségű és tudású tévét lehet kapni.Abból pedig, hogy ide írok, nekem semmiféle anyagi előnyöm nem származik, viszont ha sz@rt ajánlgatnék, saját magamat járatnám le.
-
M@rdel
őstag
válasz #94529552 #29631 üzenetére
Akkor most ezt venném!
Kifejezetten szeretem a panasonicot, van egy 32' HD ready tv tőlük itthon, volt cd lejátszóm tőlük stb. mind korrekt minőség.
De a samuval is jó tapasztalataim vannak, így nem bánom a vételt!
Igazán nem lehet nagyon technikai különbséget tenni a két tv között, így most a kiterjesztett garancia a panasonic felé billentené nálam a döntést.[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
Én is ezen a két tv-n gondolkoztam, a samsungot vettem, mert akcióban 5 év garral adták.
Nehéz döntés, a tesztek is egy szintre hozzák a kettőt.
Szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé.
Ha személyesen megtudod nézni valahol őket akkor vedd a szimpatikusabbat!
Egyébként samuval megvagyok elégedve, de nem láttam panát élőben. -
Batib
őstag
válasz lacuska74 #29626 üzenetére
Elméletileg mindkettő Vestel márka. Van itt a forumon egy Vestel forgalmazó társ Ő rendszerint dicséri ezeket. Nekem gyakorlati tapasztalatom nincs.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
moczo
csendes tag
Ki néztem 2 tv-t, szerintetek melyik lenne jobb választás?
3,5-4m.-röl néznénk 3-4.-en.
Digitális adás,usb-ről hd, és 3d filmek.
-
Merciless
csendes tag
Sziasztok!
Max 100 rugoert keresek tv-t ujonnan, leginkabb analog tv-zesre lenne hasznalva, a rendelkezesre allo hely 104x69 cm, gondolom ez boven eleg barmire ennyi penzbol Szerintetek mit erdemes?
Remelem jo topikba irtam es nem tul faraszto a kerdesUdv
-
InterFox
senior tag
Sziasztok.
Szülőknek szeretnék venni karácsonyra egy Full HD TV-t.
Képátló:60-80cm
Felbontás:1080p
Árkeret: 60,000ft MAXIMUM.PSN ID: interfoxthedead
-
aProPeti87
aktív tag
A szomszédom szeretne megválni egy Toshiba 40BV700 tv-jétől ő csak tv nek használta soha nem volt rákötve pc , nos a kérdés az lenne hogy PC - filmnézés + játékokra megfelelne ?
És árba kb mennyit ér egy ilyen táv nélkül ?Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
MODERÁTOR
46-50" kategóriában mi most az ajánlott vétel? 200k-val bezárólag. 3D nem érdekel, pendrive-ról vigye a filmeket, ill PS4-hez kéne.
Ezeket néztem:
Samsung UE48H6200AWXXH
Samsung UE50H5303AWXXH
Philips 47PFH5609
SONY KDL-48W585Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
KurtCobain
őstag
válasz Bagira01 #29610 üzenetére
Itt a topic-ja.
2 évre tuti jó lenne, mivel 2 év gari van rá.Mmm'kay?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Xbox360-hoz és pc-ről filmezéshez szeretnék venni egy full hd 40"-os tv-t. Árba max 90k lenne rá. Amit kinéztem az a tesco-s 40"-os Technika 70k-ért vagy a 90k körül kapható Lg modellek. Annyira rosszakat nem olvastam a tesco-s tv-ről, szerintetek 2-3 évre jó lenne?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung LCD TV-m és a jobb oldalon megjelent egy függőleges csík ami olykor zöld majd kék, de sárga is szokott lenni.
Egy idő után eltűnik...Mi lehet a baja? Talán valami vezérlés hiba? Találkozott már valaki ilyennel?
Pont most terveztem eladni és venni egy másik TV-t, ugyhogy ez nem nagyon jól jött....mondjuk ez semmikor sem jönne jól.
Szerintetek érdemes megjavíttatni, vagy adjam el ezzel a hibával?
-
truebaba8
tag
Sziasztok,
tevét vennék, és most látom itt is van egy forum, csak linkelném, h ne legyen duplicate:
http://prohardver.hu/tema/32_led_tv_de_melyik_te_mit_javasolsz/hsz_22096-22096.html
segitsetek benne, elore is koszonom. (régebben ezért lebaszták az embert, ha duplikált)
-
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- LEGO klub
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok