Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz Osynho #29913 üzenetére
Azért szerintem ez nem így van, de csak szerintem, mert nagyobb felületen kell mozgatni az egeret, és volt rendesen után húzása.
(#29914) hcl: vsync a régi monitoromon, ami crt volt , ki volt kapcsolva, de amikor rá dugtam a tv-re ,akkor valamiért engedélyezte magától, írták is nekem, hogy kapcsoljam ki, ki is kapcsoltam, onnantól kezdve jobb lett, de teljesen nem szűnt meg a probléma.
60hz-en ment Pana 50ST50-em volt, 15ms input laggal.
Mivel sokat FPS-ezek, lehet érzékenyebb is vagyok a dolgokra, és ezért nem felelt meg a tv játékra.[ Szerkesztve ]
-
-
mckay
aktív tag
válasz Osynho #29846 üzenetére
Én nem állítgattam semmit, de az árusok talán igen.
De tényleg csibészek, megfigyeltem abban az öt percben, amit ott töltöttem:
- ha egy ember vacillált két tévé közöt, amiből az LG volt a drágább, akkor az volt a duma, hogy nézze már meg milyen szép a kék ég és a zöld fű, a többin meg nem (kijátszották az IPS kártyát)
- ha egy másik ember (jelesül én) tanakodik két tévé között, amiben az LG az olcsóbb, akkor az volt a duma, hogy nézzem már meg a fehér blúzát a bemondónakBiztosan szociálpszichológia, de az az igazság, hogy mindkét esetben igazuk volt.
Vagy pedig tényleg egymáshoz igazíva tekergették a beállításokat, mindig a drágábbat feljavítva. -
mckay
aktív tag
válasz Osynho #29839 üzenetére
Hát igen, kezdem én is belátni.
Köszi!Elvittem az asszonyt azért egy valódi, nem virtuális boltba, hogy tessék, itt van, mit szólnál ha ez az okostalan LG lenne. De hát nem szeretett bele. És mit mondjak, én sem. Nem mondom, nincs vele igazán baj, és a Smart funkció sem igazán hiányzik. Csak hát a színek, főleg a fehér nem volt klafa. Lehet hogy félrenézünk valamit, de nem volt dögös, na.
Gondoltam ott a testvér, a Samsung, de hát az meg ugyanannyi pénzért 6 centivel kisebb tévét ad. És nem is kecses.
Na ezen a ponton kezdtem el visszatekintgetni a "Smart" tévék irányába.
És így aztán tényleg igazad van! -
StLui
veterán
válasz Osynho #29384 üzenetére
Átlagemberek nagy részének nem tetszik pl a visszafogott színeket mutató kalibrált kép, azt hiszik rossz a tévé. Még itt a fórumon is volt aki írta, ő nem akar valóságszerű, szerinte fakó színeket nézni, ő a túlszaturált képet akarja. Én pl már néhány éve a fórumos olvasottak miatt visszavettem az lcd tévénk képét a javasolt beállításokra, de pl egy fillért nem költenék kalibrációra, mert egyszerűen nincs rá igényem, gondolom legalábbis.
Az meg hogy nem látjuk a röcögést azzal ne tudok mit csinálni, nem látom én sem. Mostani rendszer úgy tudom jól játssza le, de fogalmam sincs mit, hogyan kéne állítgatni, még a vetítőn sem állítottam semmit, átkapcsoltam cinema meg akármi módra néha és kész, semmit nem állítgattam azon sem amióta kibontottam.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Osynho #29368 üzenetére
Én oda menetem a vászonhoz, 235széles, 1,5 méterre és én sem látom a csíkokat, igaz aktív a vetítő, de sbs és ou filmnél néztem, azóta nem is nagyon foglalkozom vele, hogy frame packed legyen a film mindenáron. Aki meg nézett nálam így 3D-t az sem látott semmit csak ájuldozott, hogy húdejó, most pl egy snowboardos filmet mutogattam, és el sem érni másképp, csak felezettben, ráadásul németül
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
válasz Osynho #29363 üzenetére
Őt óvtam csak, a parttalan vitától, engem nem hat meg az állandó fikázásotok. Olvasnivaló:
Sony W8 exists in four variants called W805B, W815B, W828B, W829B. The +50” TVs uses active 3D.This year’s W8 uses active 3D technology that requires expensive shutter glasses with batteries. The 3D glasses are bundled. Despite utilizing active 3D, which usually means full 3D resolution, W8 throws away some picture information, effectively reducing 3D resolution. The reasons is unclear, but is probably related to picture processing. It effectively means that you are not getting a Full HD 3D pictures. Samsung did a similar thing with one of their 6 series TVs a few years back.
So, 3D performance is not very good. You have to wear expensive, flickering glasses without actually enjoying a better 3D picture than what the cheap polarized 3D glasses can offer on TVs with passive 3D technology - such as some of Sony’s other 2014 TVs. If you still care about 3D, do not buy the W8. We also spotted some light crosstalk, and it is clear that TV makers just do not care much about improving 3D any longer.
However, 3D picture quality is not great - if you still care.nismoka, az aktívnak mi a hátránya? Az elfelejtődik mindig? Ez hogy lehet? Kimarad? Aki kimarad lemarad.
Akinek mindkettő van? Vicces! Mind a négynek van mindkettő? Ajjajj, inkább ne vetíts![ Szerkesztve ]
-
-
ezso
tag
válasz Osynho #29131 üzenetére
"Egy szlovak ceg rakja ossze oket. Blaupunkt,Jvc,Technika. Ugyanaz a belso elvileg. Mindharom megy a masik taviranyitojaval. 2 ev Tecso garancia van hozza."
Mióta? A Blaupunkt kínai lett, csak Szlováliában rakják össze.
A JVC és Technika tévéket a Vestel gyártja. Utoljára 2 hete volt JVC tévém és az is Vestel összerakású volt.
Remélem nem adták el a két márkanevet a kínaiaknak, mert akkor vége a jó minőségnek és megbízhatóságnak.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
-
gaga1
tag
-
lbabarczi
csendes tag
válasz Osynho #28582 üzenetére
De komolyra fordítva, a Pioneer tényleg akár fűtésre is alkalmas lenne.... Viszont nagyon jókat olvasok angol oldalakon a Sony 50W829-ről és a Panasonic TX-P50GT60B-ről, ami ugye plazma. Szóval kezdek leszállni a földre az UHD-magasságából.
Mindkettő 350dFt környékén kapható és valószínűleg a normál SD tartalmakkal ugyanolyan jó képet produkálnak és még vagy 4-500eFt-ot meg is takarítok... -
csuszi
aktív tag
válasz Osynho #28341 üzenetére
fosok tőle. azért ha kirakom a win7 asztalt a plazmára, és elalszok (előfordul ) akkor ne kelljen már a beégést nézegetnem. plusz a hely ahol tudnék vásárolni kedvezményesen, nincs pana plazma csak samu meg lg. samut a büdös életben nem veszek semmit többet, lg plazmáról fingom nincs.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Osynho #28262 üzenetére
Ez alapján. Most egy 82-es tv van erre a távra....
576 SOR 720 SOR 1080 SOR
82 cm/ 32 col 244 cm 183 cm 122 cm
94 cm/ 37 col 305 cm 213 cm 152 cm
102 cm / 40 col 320 cm 244 cm 160 cm
107 cm / 42 col 335 cm 253 cm 168 cm
117 cm / 46 col 366 cm 274 cm 183 cm
127 cm / 50 col 396 cm 305 cm 198 cmnightshadow!
Értem... És akkor te,ismerve a szempontokat melyik utat választanád? Legyen kisebb,de 100 Hz,vagy legyen egy nagyobb,50Hz-es,de méretben megfelelőbb a távra?
Mondjuk,mint írtam feljebb,most egy 82-es tv van.... A tv előtt meg egy szőnyeg,amire focinál lekuporodok,szóval akkor 1-1,5 méterre is lehetek,Asszonynak meg legyen mind1,hogy a celebműsorokat milyen messziről látja.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
zsolt19900
őstag
válasz Osynho #28130 üzenetére
199k ért találtam, ami most picit sok a nagyon-nagyon plafon az jelenleg sok... szóval, ha rámondjátok az áment pl a 160as smart3d 101cm samura, akkor az még azt mondom, hogy okés.... főleg a kistesó amiben nincsen smart csak 3d.... csak az a baj, hogy abban mintha láttam volna még 1-2 gyengeséget: frissítési hz számok meg ilyesmik, ezek mennyire számottevően észrevehető dolgok?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz Osynho #28085 üzenetére
aki utána olvas picit is az tuti nem vesz "mónikára" plazmát az asszonynak és "thomas"-ra a gyereknek.
de ettől függetlenül biztos van használva ,mert van aki azt sem tudja milyen tv-t vett.
(nah egy ilyennek adjatok kölcsönbe plazmát . "tuti zoomolgatna ,meg mosná nektek.",h szép maradjon )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
D4v3
őstag
válasz Osynho #28017 üzenetére
Leginkább csak a szokásos tv adókat nézi, amik itthon mennek, de ha már lenne rá lehetőség, gondolom megnézne netről letöltött filmeket is, ami viszont már elérhetőek mindenféle felbontásban ugye. Lehet persze hülyeség ez és bőven elég lenne a hd ready, csak nincs semmi tapasztalatom a témában, mert én nem nézek tvt soha. Amúgy olyan 2 méterről nézi.
Amit utoljára írtam, az arra értettem, hogy láttam több helyen is olyan kommenteket, hogy xy tv jó lesz a következő 2-3 évre, aztán csere. Én ezt szeretném elkerülni és valamilyen szinten időtállóbbat találni (de lehet, hogy nem egy tech fan hsz-ből kéne kiindulnom ).
-
Xes750
tag
válasz Osynho #27961 üzenetére
Igen sajon egyiket se talaltam (hirtelen) UK ba, szoval telleg nem konnyu beszerezni.
Miert ennyivel jobb a plazma mint a LED? Amit en talaltam az az hogy mind2nek megvannak az elonyei es hatranyai. (Akar privatba ha itt off) letudnad irni hogy miert jobb szerinted a plazma? 2 ablakos eleg vilagos szobarol lenne szo amugy. Ha tudsz jo linket ahol leirjak miert ennyivel jobb a plaza az is megfelel.
Koszi -
superg
senior tag
válasz Osynho #27721 üzenetére
Ugyanakkora felbontásnál nem igazán van értelme a ppi-vel számolni,persze ha még a képátló is megegyezik akkor a ppi is ugyanannyi tisztába vagyok vele,ezt a vonalat le is zárhatjuk.
Lcd előnyeiről volt szó az eredeti hsz-ben a két tecnológia összehasonlítása,arra irtam amit.Nem elsősorban a tv-kre gondolva.De például a 4k nál tvben is kijön ez az előny.
A monitort meg hagyjuk, vedd offnak ,de én csak a 2 technológiáról irtam -
superg
senior tag
válasz Osynho #27716 üzenetére
nem tudom milyen állítás nem igaz de basszus csak annyit akartam mondani hogy LCD-vel nagyobb pixelsürűséget lehet elérni.,ennyiés nagyobb pixelsürűség ->nagyobb élvezet
akkor ezt nem neked találták ki
de szerintem te is észrevennéd a különbséget[ Szerkesztve ]
-
-
AstraCDX
senior tag
válasz Osynho #27563 üzenetére
Akkor ha lehet, térjünk vissza az alapkérdéshez az OLED, és Plazma technológia kihagyásával .
Köszi !
Üdv.
Astra
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Osynho #27499 üzenetére
bocsi,elírtam.
nightshadow! : ez egész jónak tűnik,már én is néztem. MÉg megpróbálok egy olyat találni,amiben van DLNA,ha nem találok,akkor lehet,hogy ez lesz.
A Samu tv-k megbízhatóak? Tényleg,mennyire kell a márkát nézni? Van olyan márka,ami tényleg jobb a többinél kicsit,vagy itt is az érvényes,mint mindenhol máshol,vagyis hogy termékenként változik?
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
törölt tag
válasz Osynho #27403 üzenetére
Még egy apróság:
CCC-ben: saját digitális síkképernyőim/HDTV támogatás. Itt van: 24,25,50,60. Tehát 23 nincs. 12.11-es catalyst. Frissítenem kellene és akkor lenne 23 is?
23Hz-es desktop frissítési szabvány nincs, ezért van ott 24Hz. Ellenben ha Winben állítanád, ott szvsz megtalálnád a 23Hz-et is, amire videó lejátszásakor átáll XBMC és MPC is: (asztal/jobb egér/képernyő felb.)
Ha XBMC-t használnál, ott egy pipa kijelölésével automatikus az egész folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Osynho #27405 üzenetére
Nem! Hiszen sok európai film kerek 24.000Hz-en megy, ezt akadozva játszanád 23,976-on, ahogy koncert Blu-ray-t pedig 50Hz-en játszol, tehát kellenek a pontos határértékek.
23.500 To 23.981 -> [23] @ 1920x1080p (AMD esetén 23Hz)
23.982 To 24.499 -> [24] @ 1920x1080p
24.500 To 25.499 -> [50] @ 1920x1080p
29.500 To 29.981 -> [59] @ 1920x1080p
29.982 To 30.499 -> [60] @ 1920x1080p
49.500 To 50.499 -> [50] @ 1920x1080p
59.500 To 59.945 -> [59] @ 1920x1080p
59.945 To 60.499 -> [60] @ 1920x1080pHa magában a winben 23-ról 24-re ugrik 1920 mellett, akkor úgy helyes, de MPC így lesz korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Osynho #27403 üzenetére
Határértékek, akkor van jelentősége ha full képernyőn szeretnéd, hogy a lejátszott anyag, pl film esetén a képernyő a film fps értékéhez igazodva váltson frekvenciát (60Hz asztal mellett). A képen is egyértelmű, annyi a hiba, hogy 50Hz esetén ne 24-en maradjon a képernyő, hanem az 50Hz-et magába foglaló érték mellett 50Hz legyen és így tovább értelemszerűen. Természetesen neked kell egyenként beállítani.
(#27402) Gicz
Ha nincs 23, akkor 24 a jó.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Osynho #27369 üzenetére
Alapszabály, hogy minden esetben maga a film határozza meg, hogy milyen frekvenciával kell a lejátszóról a tévére küldeni. A 23,976-ost 23,976-tal, a 24-est 24-gyel és így tovább.
Dantre!
Passz, annyira nem ismerem azokat a tévéket, hogy el tudjam dönteni, melyik a jobb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gg72
veterán
válasz Osynho #27369 üzenetére
A képélességet én is levettem 8-ra, szerintem borzasztóan magas az 50-es érték. A háttérvilégítást nem próbáltam, csak a sima fényerőt és kontrasztot, előbbi 49-en van, az utóbbi 40 alatt. De ha legközelebb megyek a szüleimhez, megnézem a szervízmenüt (hogyan is tudok belépni?) és a háttérvilágítást is.
-
gg72
veterán
válasz Osynho #27325 üzenetére
Ma én is tudtam tesztelni a szüleimnél az 50-es Blaupunkt-ot és pozitívan csalódtam, de az igazat megvallva úgy álltam neki, hogy ez tutira egy borzalom lesz. Hát nem az. Persze elég sokat kellett variálni a beállításokon, de HD anyagról (sat, földi adás, Blu-ray) szép éles, kontrasztos képet produkál, a színek is rendben vannak (én anno a Sony TV-mnél sokkal többet szenvedtem, mire megtaláltam a jó beállítást), a sarkokban viszont látszódik a nem megfelelő bevilágítás, a fekete-szint jónak tűnt, de nem volt teljes sötét a szobában.
Ennyi pénzért ekkora TV-t nemigen lehet kapni, akiknek nincsenek videofil igényei, azok vessenek rá egy pillantást.
A másik kérdés, ami csak hosszú távon fog kiderülni, hogy milyen tartós lesz a TV.
A képminősége szerintem több, mint jó. De mint írtam, nincs összehasonlítási alapom komolyabb tv-kkel. Ezt pedig osztom én is.[ Szerkesztve ]
-
s110r
csendes tag
válasz Osynho #27215 üzenetére
Szia, hogy érted, hogy a rögzítés ki van kapcsolva? Ha bedugom a FAT 32-es pendrive-ot/merevlemezt, akkor rögzít rá alapból nem? Melyik ez a menüpont a szervizmenüben? PVR?
Az antenna sima erősítős TV szobaantenna, analóg adásokhoz vettük anno. Az erősítést be sem kell kapcsolni rajta, anélkül i bejön. Bármely műszaki boltban kapni ilyent.
A kép finomhangolásához jó lenne egy kalibráló lemez, esetleg műszer.
-
s110r
csendes tag
válasz Osynho #27201 üzenetére
Én olyan antennával fogom a DVB adást, amibe be lehet kötni a kábel tv kábelét is, aminek a jelét továbbengedi a TV-re. Semmi extra. Ezek után a hangolásnál az analóg + digitálist válaszd ki, akkor mindkét rendszerben keres és hangol.
A szervizmenüben állítottál még mást a háttérvilágításon kívül?
-
s110r
csendes tag
válasz Osynho #27165 üzenetére
Szia, a talp csavarozásnál kellett kapaszkodnom az akkus csavarozóba... Kézzel nem lehetett egyszerű.
Ha elég közel vagy a DVBT adóhoz, akkor egy sima TV antennával is be fog jönni a digitális vétel, amivel azelőtt az ingyenesen sugárzott analóg adókat befoghattad. Bedugod az antennabemebetbe, a csatornakeresésnél válaszd ki a DTV-t és indítsd. Ha nem, akkor esetleg egy erősítős antenna, 3-5 ezerbe kerül kb. Az állami TV-k HD adásainak időnként egész jó a képe.
Azt én is észrevettem, hogy nem megbocsájtó a jelforrás minőségével/felbontásával szemben, mint a CRT, vagy a plazma. Viszont, ha jó a jelforrás, akkor szép a képe.
Ez edge LED, vagy direkt? Egyáltalán mi a diffi köztük?
Írtad, hogy a SCART/komponens nem túl jó. A DVD-met mégis így tudom csak bekötni, viszont még nem próbáltam /időhiány.../ Tapasztaltál különbséget a SCART/komponens bemenet között? Elvileg kéne lennie."A mély feketéket sajnos összemossa, ha meg felnyomom a fényerőt, akkor fakó lesz a képe. Sajnos olcsó lcd betegség."
- Ennek a beállítása nem lehetséges a szervizmenüből? A projektorokon van erre lehetőség, csak persze most nem ugrik be a pontos neve. -
gergo 85
csendes tag
válasz Osynho #27137 üzenetére
Tegnap én is vettem egy ilyet Összehasonlítva a Samsung PS50C6900 Plazmával a Samsungnak szebb és homogénebb a képe de az ára is 3 szorosa volt Az árát nézva szerintem nem rossz de kicsit hajlamos szemcsésedése ami elég zavaró ha rossz misőségű a jel. Ki milyen beállítássokkal használja ? (fényerő, kantrakszt, szín....)
-
Ali100
újonc
válasz Osynho #27167 üzenetére
Szia! Segítenél nekem? Sajnos nem tudom beállítani a képméretet Bemegyek az Aspect menübe ott van automata, 4:3, 16:9, Zoom1,Zoom2. Az automatán és a 4:3-on csak a képernyő kb 80 százalékát használja. Tehát felül alul és oldalt is elég nagy fekete rész van. Zoom1 nél össze vannak nyomva az emberek, Zoom2-nél pedig nagyon sok hiányzik a képből.
-
s110r
csendes tag
-
s110r
csendes tag
válasz Osynho #27137 üzenetére
Szia Osynho, én is vettem egyet tegnap, éjjel be is üzemeltem. Miután egy 82 cm-es Sony WEGA síkképcsöves 100Hz CRT helyére tettük be, a képminőségről annyit csak, hogy tipikus LCD-s, de a komolyabb állítgatásig nem jutottam el.
A MinDigTV összes csatornáját behozta, persze a HD adókon hiába van kint a HD logó, az éppen sugárzott műsor általában nem az. /hasonlat: mintha DVD lemezre átjátszanék egy VHS felvételt. Ha visszanézem, tényleg DVD-t nézek, de a rögzített műsor minősége VHS./
Milyen műsorok vannak tényleg nagyfelbontással sugározva a magyar állami adókon?
Még nem kerestem, hol lehet a csatornákat sorbarendezni, remélem lehet!
Persze nem pontosan azt a típust adták, mint ami az újságban, ill. a számlán/garancialevélen van...
Az újságban 209-es a típus, amit kaptam az 211-es. Nem tudom mi lehet a különbség.
A győri áruház 15 db-ot kapott, és du 4-re már csak 5 db volt, amiből én és még két másik vásárló elvittünk kapásból 3-at.
Próbáltál már DTV műsort USB-keresztül felvenni vele?
DVD-vel még nem próbáltam a képét, régebbi a lejátszónk, HDMI nincs rajta, csak komponens kimenet. Remélem nézhető lesz, a SCART képére is kíváncsi vagyok.
A felépítése masszívnak tűnik, a lába stabil, nem nyeklik ide-oda, mondjuk az üvegtalp felcsavarásánál picit kellett játszani, mert 5-ből 2 lyuk nem illeszkedett pontosan.
Egyelőre tetszik összességében, jó, hogy van rajta hálózati főkapcsoló, amivel teljesen áramtalanítható a TV. A+ kategóriás, 65 W telj. felvétel.
Ha fali konzolon lesz később, nem tudom mennyire lehet majd könnyen hozzáférni a csatikhoz hátul.
Mennyibe kerül egy fali konzol? Mondjuk házilag sem lehet nagy feladat összerakni egyet, majd meglátom.
Egyelőre ennyi elsőre. -
spirit007
senior tag
válasz Osynho #27106 üzenetére
Eddig itthon is tetszik, de várom, hogy besötétedjen, hogy kiderüljenek a dolgok (nincs redőnyöm )
Kíváncsian várom a "tartós" teszt eredményét.
Lehet én is veszek egyet.ezso #27061 "Ebben a topicban sajnos annyira át van mosva az emberek agya, hogy csak Samu és Lg létezik, a többi "szar, meg kínai", hogy reális objektív választ nem fogsz kapni."
...és ez már évek óta így van
Volt nagy hápogás mikor a teszkós akciós JVC TV-ről kérdeztem... ami azóta is (2,5 év) hiba nélkül teszi a dolgát -
Markizmark
addikt
válasz Osynho #27115 üzenetére
PWM - impulzus szélesség moduláció. Sima fesz szabályzás helyett inkább egy fix feszültséget adnak neki jelen esetben 160Hz-en szaggatva, ezzel variálva a fényerőt. Telóm pl 140Hz-es. Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
A többit nem tudom mi.
Amúgy mivel lehet belépni egy F6400 szerviz menüjébe?
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ezso
tag
válasz Osynho #27106 üzenetére
Sajnálom, hogy nem működött, de mivel nem Vestel termék, nem is működhetett. (úgyhogy, aki kérte és elküldtem neki a belépési kódot elnézést, sajnos nem működik)
Sok Blaupunkt tévém volt már és idáig mindegyik Vestel belsővel rendelkezett. (kivéve a képcsöves korszakot, akkor Grundig bélést kapott)
Ez valami új "fegyver" Blaupunkt márkanévvel, de még életemben nem hallottam róla és nem tudom milyen belseje lehet.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Az EU felelősségre vonja a Temut és a Sheint a veszélyes termékek miatt
- Villanyszerelés
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- HiMedia lejátszók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest