- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
válasz counterbill #99 üzenetére
Nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak a kezelhetőség terén.
Pl. a metros explorerben fényévekkel jobb volt a böngészés, ha a táblagépes kezelhetőséget veszem figyelembe.A tablet módról is meg van a véleményem...: )
-
counterbill
senior tag
válasz balintka0726 #98 üzenetére
Nekem kicsit kezelhetőbbnek tűnik kézzel mint a 8 as.
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
balintka0726
csendes tag
És a Win 10 mivel tud többet a 8.1-nél az Edge és a teljesítményen kívül?
Amoledet, Amoledet mindenhova!
-
bodnar10261
aktív tag
válasz balintka0726 #96 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/bisti79/windows_10-et_minden_tabletre_avagy_hogyan_frissit.html
Olvasd el és ezt használd. Teljesen jogtiszta. Semmi buhera. A drivert meg a downloadcenter.intel.com oldalon éred el
Bodnár Dávid
-
balintka0726
csendes tag
válasz bodnar10261 #95 üzenetére
Kössz, akkor lefuttatom a telepitőt.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz balintka0726 #94 üzenetére
3,77 Gb-t foglal a win10 és kb 7,69 gb szabad hely marad. Közben az intel videókártyája frissült
Bodnár Dávid
-
balintka0726
csendes tag
válasz bodnar10261 #93 üzenetére
Mennyi az a több hely? (Recovery particióval)
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Ajánlom figyelmetekbe a wimbootos win10-t. Ugyanis kevesebb helyet foglal és több hely lesz
Bodnár Dávid
-
acelos
tag
Nektek nem karcolja össze a kijelzővédő fóliát a billentyűzet 10i-nél, én elég sokat hordom táskába billentyűzettel együtt és tele van függőleges karcokkal (mintha a bill. szélei megkarcolnák)
Most külön hordom a billentyűzet mert már tiszta karc és már zavar nagyon. -
bodnar10261
aktív tag
-
lorencz
tag
Hali srácok.Megéri win10-e frissiteni?
-
bodnar10261
aktív tag
Elviekben lehet törölni a helyreálitó particiot, csak ha összeomlik a rendszer akkor pendriveről ujra lehet telepiteni. A helyreállitó particio törlésével több hely lesz kb 7,69 asszem
Bodnár Dávid
-
Cnclacko
csendes tag
válasz balintka0726 #86 üzenetére
Frissited és ennyi.Memorikártya asszem kell mert alapbol kevés a hely.Nekem a telepitő hisztizett érte.
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna valami leírást adni a Windows 10 telepítéséről?
-
Cnclacko
csendes tag
Először is fel kell tölteni.(Nem szoftver függő kikapcsolt állapotban is tölt )
Frissitedted vagy tiszta telepítés?
Ha frissitedted.Bekapcs+hangerő fel gomb egyszerre, rendszer vissza állítás.(Na ez nekem sehogy sem sikerült)
Ez müködhet tiszta telepítésnél is ha a win10 nem barmolta szét a partíciokat.Kettő 100mb+ egy 5gb(recovery)
Mivel én szétcsesztem a particíot nem tudtam vissza állítani gyári állapotba.A win10 csak fríssitésel aktiválható.Ha nálad is ez lett.Én így javitottam.
Tablet feltöltve!
Hozzá valóksbhub+billentyűzet+egér+pendrive.
1:Le kell tölteni ezt[link] Követni a leírtakat!
2:Esc gomb ez behozza a bioszt. Ott boot maneger kiválasztod hogy usb.Telepíted a leírtak szerint.
Asszem minden működik kivéve az érintőt.Lesz így egy Allview win8.1 bing rendszered.
Aktivál a win majd frissited win10- re.
Drivereket letöltőd:[link]
És kész.Ha zavar hogy a win10- rendszernél Allview van akkor újra telepited a win10-et tiszta telepítéssel.
Az az csinálsz pendrive telepítőt.
Légyszi javítsatok ki a ha valamiben tévedek![ Szerkesztve ]
-
C4sti3L
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valaki tud segíteni nekem? Van egy Lark ultimate 8i típusú tablet amivel a problémám a következő. Telepítés közben lemerült az aksi és nem lehet folytatni a telepítést. Hibaüzenet és semmi más. Gomb kombinációval nagy nehezen bejön egy windowsos segítség de azzal sem érek semmit vagy pedig egy parancssor. Esetleg valaki tudna tippet adni, hogy tudok bele életet lehelni valahogy? Bízom benne, valaki tudna segíteni.
Köszönöm a segítő válaszokat!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Win gombot az előlapon valahogy ki lehet kapcsolni?
Sokszor hozzáérek véletlenül, néha zavaró.Köszi,
Balázs -
lorencz
tag
Xp tablet edition-l milyen gyorsak lennenek?bar az érintő tolra van optimalizálva
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Ma boldog tulaja lettem egy I7 tabletnek. Egész egyszerűen fantasztikus. Nem hittem volna hogy Androidos tablet után a windowsos tablet ilyen jó lesz. Pár apróság kell majd még hozzá és kész a mini pc
Bodnár Dávid
-
Cnclacko
csendes tag
Á most nem bántom elég jól belaktam csak a böngészőkel állok hadilábon.
Edge-falra mászok van amit megsem nyit plusz a sok reklám
IE-nél kivették az oldal lapozást és az alsó könyvjelző sávot.Mindig mellé nyomtam.8.1-ben csak ezt használtam
Firefox tablet modban nem hozza fel a billentyüzetet.
Maradt a chrome abban van oldal lapozás megspékelve ezekkel:[link] [link]
[link]
Plusz Adbolck+Flashblock igy elég kényelmesen lehet használni. -
Cnclacko
csendes tag
Nem sajátom a lengyelektől van.Az én i8-am particióját win10 hazavágta.Ez elég kalandos volt. Nem tudtam visszaállitani 8.1-re.
Recoveryt lementetem.Win10 telepitettem de nem aktiválta.Na mondom ez kuka.Proba?Allwiew w7 rendszer fel
csodálkoztam hogy a touch-on kivül minden driver működött.Win10 frissités de driver nincs.Aztán találtam drivert és így lett Lark i8-ból Allwiev tabletem. Win10 szerint
Drivert lementés:[link] -
jksx
senior tag
Szia!
Ezeket a drivereket mivel mentetted le?Mogyesz75 Ezt a clean install esetén telepítőkód meglétet nem értem.
Asztali gépen akartam usb-ről clean installt csinálni és kérte a telepítő kódot, amit persze nem tudtam a win10 re prezentálni, hiába van regisztrált win7 a gépen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bodnar10261 #69 üzenetére
A WindowsMediaCreation toollal csináltam egy telepítőt, majd a gépen lévő Win8-at frissítettem 10-re.
Mivel a win10 úgy működik, hogy a hardverelemek (elsősorban a cpu) azonosítóiból csinál aktivációs kódot, és az MS-nél nyilván van tartva, így a frissítés után már egy legális Win10 lesz a tabon, akárhányszor is telepíti újra az ember, ezen egy clean intall se változtat. -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Hogy kell erre uj win telepitot rufussal késziteni ill aktiválni kell?
Bodnár Dávid
-
pixelshader
tag
válasz balintka0726 #67 üzenetére
Attól függ, mire használod. Nem mértem le, de átlagos felhasználással kb 5-6 óra?
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok! Nálatok meddig bírja az aksi?
-
Cnclacko
csendes tag
Nos akkor ugyanaz a belseje mint az i8-nak csak más lehet a touch driver.Jó tudni.
-
bodnar10261
aktív tag
Nagyon jo olvasgatni amiket irtok e tabokrol. Elkeztem gyüjteni rá. Milyen win telepitőt használtok hozzá? Ill hogy aktiváltátok a rendszert tabon?
Bodnár Dávid
-
törölt tag
válasz balintka0726 #61 üzenetére
Clean install Win10, alkalmazások nélkül, recovery partíció nélkül, minden default, így van 5,47 Gb szabad helyem.
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok! Hány GB hely marad 16 GB hely-ből ? Lark Ultimate 7i
-
Cnclacko
csendes tag
Proba?Fent linkelt i8 drivert letőltöd igaz 140mb
Régi drivert letőrlöd
Drivert frissited betalozod hol keresse (audio mappa)
Telepited ujrainditod a tabot. i7-i8 audio draverek szinte ugyanazok.[ Szerkesztve ]
-
Cnclacko
csendes tag
i7-i8 ban is ugyan így vannak az audio driverek.
1:Saját hangszórón van-e hang?
2:Jack csatlakozón?(Másik füles vagy pc- hangszórón)? -
b_alazs
tag
Próbálj meg lefutattni egy eszköz detektort(én az Everestet javaslom, van postable) és nézd meg, hogy a hang chipet minek ismeri fel.
Gyakran előfordul, hogy a windows driver nélkül más eszköznek látja, mint valójában vagy csak hiányosan írja le a hardvert.Ha az Everest más eszköznek látja keress hozzá drivert és telepítsd.
Üdv,
Balázs[ Szerkesztve ]
-
Kormer
újonc
Köszönöm előre is hogy megnézed.
A gép néma azóta, saját hangszóróján sem jön ki hang.
Újra rakást követően ismeretlen eszköznek látja a I2C controllert és ezután a hozzá kapcsolódó dolgokat nem eszi föl pl Intel SST device driver, ha külön felrakom, csak a Lenovo oldalán találtam ilyen drivereket és akadnak. az eszközkezelő szerint minden ok de a teszthangnál megakad a dolog.
-
FarkasT
csendes tag
-
Kormer
újonc
Akkor nem jól írtam, de mindegy a lényeg hogy a jack kimenet máshogy szól a hang ha head-set-es fülest vagy sima fülest dugok rá. Már most ez sem fontos csak az hogy megfelelő a dirverekkel hangot húzzak ki a tabletből újra.
Milyen driverek ellenek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB