Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
No, Kiltixről jut eszembe: kinek milyen kullancs távoltartó vált be? A Frontline mellett a kutya és a macska is tele van kullancsokkal.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
kircipeti
senior tag
válasz Fryskitt #6002 üzenetére
Kiltix+Advantix. Legjobb tudomasom szerint valamennyi kullancs ezektol is belefurodik, csak nem tudjak megszivni magukat (tapasztalat) es visszauriteni a kutyaba, ami a fo veszely.
A Frontline egyebkent mar egy nem mai szer, a kullancsok siman lehet, hogy megszoktak. Ezert illik mindig a legujabb, de mar elfogadott szereket hasznalni.
Japersze, macskara nem jo a Kiltix+Advantix. Nekik Advantage van, bar azzal nincs tapasztalatom.
Mellesleg a Kiltix szagaval nekem semmi bajom, kint van a kutya, nem is erzem.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Mini Yorkit akarok venni, tudtok vmi tuti helyet ahol nem vernek át vásárláskor?
Üdv.
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
enemy107
senior tag
válasz Winner_hun #6007 üzenetére
az én kutyám,most 16.5 éves van mellé egy 5 éves németjuhászom is.nagy csapat!
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
Bibby
addikt
válasz Newyorker #6009 üzenetére
Aki megbízható, azok a nagy nevű kennelek és tenyésztők.
Például itt találsz.Ελευθερια η θανατος
-
titán
Na tegnap vettem egy 65 centiset, ez mar jo neki, talan 5-6 centit kellett levagnom belole.
Ma meg pluszban tettem ra egy frontline-t, mert piszkosul unom a kullancsinvaziot. Ez a ketfele cucc nem cseszhet be a kutyanak?
-
Winner_hun
titán
Tegnap lett 2 éves a Brúnó
Van valami szagtalan szunyogírtó? Az "orrán" kicsit kisebb a szőr mint a többi testrészén és ott előszeretettel csipkedik, én meg nézem hogy miért vakarja örökké a fejét, néha már sebesre is:(
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bibby
addikt
-
INMOTEP
őstag
válasz Winner_hun #5995 üzenetére
Ha látnád a vizslámnak mekkora van majd készítek fotót ismét , mostanában nálunk az a divat hogy fogja magát és felmegy a padra ( a Macska miatt ) egy létra van ott és azon szépen felmegy és még le is tud jönni de hogy még nem láttam de ez normális szerintetek simán felmegy a létrán a másik nem tudom hogy érti meg csak heccből mondom neki ugorj fel a fára , és a hülye kutya megérti pedig még a kezemet se emelem fel hogy mutassam neki, és már fel is teszi a lábát a fára és rámnéz hogy mit szolok hozzá épp úgy mint total90 nek az első képén .Kullancs már nálunk is volt a kutyában a minap, de amire bementem volna egy csipeszért már ö maga szépen kiszedte 2 db volt benne , nem semmi egy kutya a Plutó .
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Nekünk elmúlt a scalibor hatása, ezt egy kellemes babézia adta a tudtunkra. Amikor egyik reggel a dögnek kidobtam a párizsit és nem ment utána, tudtuk, hogy baj van. Szerencsére az állatorvos jött fél órán belül és beadta az imizolt. Másnapra aztán visszakaptuk az igazi dumát...
Total90: Nagyon életteli kutya, leginkább a fadöntős kép tetszik...
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
kircipeti
senior tag
válasz deicide #6022 üzenetére
Orulok, hogy jol van.
Winner_hun: grat a Brunonak. Mar mi is ket evesek vagyunk am.
Van rajta valami kullancs elleni szer? Nemelyik jo szokott lenni szunyog ellen is. Mondjuk a Gonzo repteben levadasz maga korul minden repulo lenyt Egyik este becserkeszett egy cserebogart, majd a fuben osszenyomta a kis testevel -
titán
válasz Winner_hun #6025 üzenetére
Miert nincs?
-
total90
veterán
válasz deicide #6022 üzenetére
Köszi Valóban életteli kutya, de néha már nagyon Vannak olyan pörgős napjai, hogy nem lehet vele a lépést tartani
Szép a kutyád, a képek alapján nagyon jámbornak néz ki. Na, az enyém is olyan, hogy idegeneket csak addig ugat, amíg oda nem mennek hozzá. Aztán ugrál, nyal, fekszik...(#6024) kircipeti
Jobb oldali kutya mennyire laza Simán whatssssup kinézete vanHa nincs jó, ló a szamár is.
-
titán
válasz Winner_hun #6028 üzenetére
Eleg bator vagy hallod, en mar 2 honapja levedtem a Ronit.
(#6030) tr00p3r Gondolom az orvos tudta.
[ Szerkesztve ]
-
kircipeti
senior tag
válasz tr00p3r #6032 üzenetére
Allitolag ha talalsz benne kullancsot, akkor azt jo megorizni par napig (en nem birom orizgetni, mert duhomben felgyujtom de azert remelem nem lesz belolem sorozatgyilkos), mert abbol ki lehet mutatni, hogy mi a baj.
Egyik ismerosnek, akinek szinten babezias lett a kutyaja, meselte, hogy volt vervizsgalat utana, ami kimutatja, hogy karosodott-e valamelyik belso szerve. Sot, kapott valami maj/vese (nem tudom, hogy melyik) erosito injekciot is.
Winner_hun: legalabb valami kullancs nyakorv legyen rajta allandoan, egesz evben, minden nap.
-
tr00p3r
addikt
válasz kircipeti #6033 üzenetére
Most beszéltem a feleségemmel és az ő kolléganőjének is babéziás a vizslája. Bágyadt volt, nem evett és nem ivott. Vérvizsgálat volt nála is. Most infúziót kap a kutya. A kullancs meg Scalibor nyakörv mellett szívta meg magát.... Tudom, hogy nem életbiztosítás a nyakörv, de azért mégis elgondolkodtató.
-
deicide
veterán
válasz tr00p3r #6030 üzenetére
Szia!
Nem a nyakörvtől lett bágyadt, volt benne kullancs, többször is, mert a scalibor hatóideje már lejárt, ami akkor rajta volt. Csak ez az első kullancs, ami rosszindulatú volt. Az orvos nem tudom hogy állapította meg a fertőzést, mert nekem el kellett mennem otthonról, asszony volt vele. Lázas volt, az biztos, de hogy mi más jegye van a fertőzésnek, azt nem tudom. De az imizol másnapra helyrerakta.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
Bibby
addikt
Kezdetben még nem is sárgul be a kutya, de a vizelete nagyon sötét színűvé válik, teljesen kókadt és étvágytalan.
Ha tényleg jól ismered az állatot akkor könnyű kiszúrni ezeket a jeleket.
Nálunk vérvizsgálatra sem volt szükség, ezekből a tünetekből meg a lázból egyértelmű volt.Ελευθερια η θανατος
-
kircipeti
senior tag
válasz hegeanabol #6036 üzenetére
Koszonom! A balos az enyem. Mondjuk mar teletomtem a topikot keppel rola
deicide: nem tudom, hogy raneztel-e azota az allatis fotopalyazatra, de egy vicc, ami ott megy. Szerintem a telefonkonyvet felcsapva csinaltak egy csomo kamureget es arrol szavazgatnak az elollevok (1,2,5-ik helyezetre gondolok pl).
-
kircipeti
senior tag
válasz enemy107 #6042 üzenetére
Hali!
Koszi, bar itt a topikban Lauda forumtars Ronija talan meg bikabb is. Kutyasuliban is meg szoktak jegyezni, hogy milyen jo eroben van. Altalaban a vekonyabb tipusuakbol lehet tobbet latni mostaban, akikrol mindig azt hiszem, hogy szukak
Mindig unokatesom juhaszahoz szoktam hasonlitgatni, aki joval nagyobb nalunk, de mivel nem mozgatjak igy izomzatban sehol sincs szegeny...
[ Szerkesztve ]
-
enemy107
senior tag
válasz kircipeti #6043 üzenetére
Nekem is szukám van most előtte volt ilyen bika kanom.Elég érdekes szinnel rajzos-ordasnak titulálták.A mellétől az egész hasa világos volt a tobbi meg rajzos.Pon ellenkező szinekkel mint a tied,mintha negativot néznénk.Szegény 5 éve meghalt.Tudod hiszen juhászod van az a fajta volt akit az alapokon meg a rendes fogáson kivűl nem kell tanitani semmire mert tudja.
[ Szerkesztve ]
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest