- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz Bjørgersson #18099 üzenetére
Isten éltesse.
-
Bjørgersson
félisten
Bubu ma 13 éves.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
canniball
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
TripleB
senior tag
válasz monti0222w #18094 üzenetére
Azért a kalciumot én óvatosan ajánlom, mert nekem marhára megnyúlt tőle a kuty, pedig csak jót akartam neki...
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Bjørgersson
félisten
-
Diego!
senior tag
válasz monti0222w #18091 üzenetére
Hát jó...azért köszi.
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalatokra, tanácsokra lenne szükségem.
A rokonok kaptak (az ajándékozó elmondása szerint) 6 hetes staffordshire terrier kiskutyát. Nekem kicsit elesettnek néz ki, vékony, kis remegős.. (néztem videokat hogy néznek ki és viselkednek az 5 hetesek, hát kb. kétszer akkorák, és egy életvidám kölykök).. na de lehet még nagyon pici, idegen a hely neki..vagy elképzelhető, hogy fiatalabb lenne?
Azt szeretném kérdezni, mi lenne a legjobb táplálék neki, hogy megerősödjön?, ja és hasmenése is volt.
Elvitték állatorvoshoz, kapott injekciót, amit viszont jól viselt, semmi nyikkanás
Várom a jótanácsokat.. köszönöm. -
-
monti0222w
addikt
válasz Napfénysüti #18079 üzenetére
Nem csak a fejnél sajnos, hanem a testnél is, jócskán tömörítették, hengeressé tették! Nem mintha baj lenne mert igy is jók, csak azért a szikárabb izomzattal szivosabbak, sportosabb kinézetük volt. A magasságból is vettek el valamennyit.
Anorche1: a nönek a kezét kellett volna eltörni mielött kidobta volna szegény állatot, ha nem hallgatni, tartani miért nem ajándékozta el, vitte volna el menhelyre stb.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Gyenge idegzetű állatbarátok ne olvassák el: [link]
Tolvajkergetők facebook oldaláról infó:
A gazdagréti kutyagyilkos neve: Treiszter Krisztiánné. Címe: XI. kerület, Regős köz 1. V. emelet. Facebookról gyorsan törölte magát. Fuss csak, gyilkos, elbújni úgysem fogsz![ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
TazLeacher
nagyúr
Annyiból másabb a helyzet a bull esetében, mint mondjuk a német juhász esetében, hogy ebben az időben a bull még nem volt "kész". Ahogy írtad is, ez az még az ős. Itt még főleg az angol fehér terrier vonal dominál. Ha megnézed ebben a kutyában szinte semmi nincs az angol bulldogból, alig különbözik a kutya a fentitől.
-
canniball
nagyúr
válasz Winner_hun #18082 üzenetére
Ehh, benéztem, valamiért azt hittem KERO_SAN kutyájáról van szó.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz Winner_hun #18078 üzenetére
Ha jól értettem amerikai bulldogról van szó, nem?
-
Bjørgersson
félisten
A boxer is sokkal szebb volt régen szerintem. Meg úgy igazából akármelyik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Winner_hun #18078 üzenetére
Durva hogy mennyivel másabbak voltak régen. Az ős bull még tetszik is.
kovy29: igen, kivétel nélkül mindegyik szebb volt szerintem is. De a bullnál nagyon feltűnő a változás főleg a fejformánál. Szinte nehéz elhinni hogy ugyanaz a fajta.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #18075 üzenetére
Vao, a bull terriernek még normális kivitele is volt?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KERO_SAN
aktív tag
válasz TripleB #18074 üzenetére
Akkor az elődje is tuti tetszeni fog
Islands Beuty Great Hiro alias Hitvány
[ Szerkesztve ]
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Kidus
őstag
válasz Bjørgersson #18075 üzenetére
Jah, nagyon szomoru.
Kullancshoz:
Igen, mi advantix/scalibor, de szerintem valtok seresto-ra ( foresto ) kovetkezo korben, mert tenyleg nagyon jokat hallok. Csepp azert marad de csak foszezonra. Lehet, hogy nem lesz szukseges, de meg soha nem artott meg. Paranoias vagyok.Meg annyit, hogy a vedelem nem azt jelenti, hogy nem lesz rajta/benne kullancs soha es ha meglatjak a kutyat elszaladnak, hanem azt, hogy ha lesz is benne, elpusztul mikor elkezd taplalkozni.
Teleszivott kullancsnal mindenkepp aggodnek, de ha hazaertek, atnezed egybol es talalsz kettot, az meg nem jelenti feltetlenul azt, hogy nem mukodik a vedelem.
( Ezt nem neked kovy csak ugy a temahoz kapcsolodoan )Assuming Control
-
Bjørgersson
félisten
-
madmike
őstag
válasz spammer #18065 üzenetére
Mi korábban Kiltixet használtunk, minden évben találtunk jópár kullancsot a kutyában. Tavaly óta Foresto-t. Eddig megúsztuk vele kullancs nélkül. Elég drága, de nekünk bevált.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
spammer
veterán
Köszi a tippeket!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz Siriusb #18066 üzenetére
és (#18067) jer1cho
Köszi a válaszokat. Csepp megvolt, nem volt hatásos, de akkor lehet, hogy a következő a Foresto nyakörv lesz. Én úgy tudtam, hogy nem lehet egyszerre cseppet és nyakörvet is alkalmazni.
-
TazLeacher
nagyúr
Advantix csepp + Foresto nyakörv együttes használatával nem igazából lesz gond. Mi advantix-ot használunk magában 3 hetente, egyelőre lekopogom, de még nem volt gond. A nyakörvet nem szeretem...szinte sosincs nyakörv a kutyán, ezért nem akarok rá éjjel-nappal tenni egyet. Amíg ez elég, addig marad ez.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Próbáld ki az Advantix-ot. Egy állatorvos tavaly a Bayer-nek a nyakörvét ajánlotta, ami 7 hónapig nyújt védelmet kullancs ellen is, de ezzel kapcsolatban visszajelzéseket nem ismerek.
Két ismerősöm számolt be pozitív tapasztalatokról egyéb szerekkel. Az egyik homeopátiás cuccot ad, a másik séta előtt permetezi be a kutyát valami vízben oldódó cuccal. Ezekről kb. ennyit tudok.
Szerk.:
Nyugtatás: nem tablettára van szükségetek, inkább neked kellene határozottabban fellépni, "falkavezér" szerepet betölteni. Egy kullancs utáni kutatás azért nem olyan fájdalmas, mint egy izomba adott injekció, ami ellen érthető, ha tiltakozik a kutya.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Örülök megint a tetves kullancsszezonnak, Killtix egy szar volt, lecseréltük Scaliborra, ezzel is belement a kullancs, vastag bundába elég mélyen van, alig megtalálni, kutakodni, piszkálni meg nem engedi magát ez a kis hülye (fél tőle, morog), nem is tudtam kiszedni belőle.
Azelőtt cseppek voltak, az sem ért semmit. Már tényleg nem tudom, mi a francot kellene venni, ami véd is, de olyan szinten fel tud húzni, hogy legszívesebben egyenként jól pofánb@sznám azokat, akik elrendelték, hogy márpedig a kullancsokat nem lehet irtani. És akkor siránkoznak, hogy milyen sok a kullancs, sok a fertőzött stb... Netán a tetves gyártók lobbiznak a kullancsirtás ellen, hogy mindenki vegye a szarjukat?
Létezik valami "nyugtató" szerű tabletta kutyáknak, amitől kicsit lenyugszik, elpilled picit? Mert nem hagyja magát piszkálni, pici korában kapott egy fájdalmasabb injekciót a dokitól, és azóta fél minden vizsgálattól, piszkálódástól.
-
titán
válasz Bjørgersson #18058 üzenetére
Ennyi.
-
capulet75
addikt
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
KERO_SAN
aktív tag
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
sellerbuyer
őstag
válasz Daffni2 #18059 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Azt, hogy szemrevételezéssel lehet (kvázi)törzskönyveztetni, nem a légből vettem, régebben ez valóban így működött. Hallottam, hogy ma már nem csinálnak ilyet, de sehol nem találtam erről az egészről hiteles forrást.
Jómagam megértem, hogy csak akkor lehet bizonyosan egy kutyáról megállapítani, hogy fajtatiszta-e, hogyha felmenői igazolva vannak. Azt viszont valahogy nehezemre esik elfogadni, hogy ha egy kutyáról megállapítást nyer, hogy biológiailag tiszta fajta, akkor azt miért nem lehet elismerni valamilyen módon, ahogy régebben is tették. Az emberekről is meg lehet állapítani rasszjegyek és akár DNS szűrés alapján, hogy milyen nemzetiségűek, a kutyáknál is teljesen nyilvánvalóan adott ez a lehetőség.
Én ebben a fentebbi diszkriminációban messze nem a fajták védelmét látom, mint inkább a tenyésztők üzleti érdekeinek védelmét. Biztosan sok itt a tenyésztő, akiknek nem tetszik a véleményem, úgyhogy no offense és tényleg nem akarok flame-et indítani, csak leírtam a véleményemet. Nagyon sok területen ez a helyzet Magyarországon és nemzetközi szinten is, nem csak ezen a területen... Kamu eszmék, kamu elméletek alapján üzleti érdekeket kielégíteni... valahogy nem annyira szimpi a dolog.
Teljesen természetes, hogy mindjárt vagy húszan meg fognak cáfolni és bizonygatni, hogy nem értek hozzá és az nagyon rossz, hogyha a "szaporítónak" nevezett, szinte bűnözőként kezelt embereket hagyják érvényesülni, mert ilyen-olyan "hibás" egyedeket adnak el... De én ezt erős előítéletnek érzem és diszkriminációnak a szó eredeti értelmében (aki nem ismeri, nézzen utána!), valamint hisztériakeltésnek a tenyésztők üzleti érdekeinek védelmében... A társadalom szemében úgy tüntetik fel ezeket az embereket mint bűnözőket, a tenyésztőket pedig mint szenteket. A tenyésztők egy része pontosan ugyan úgy elsózza a "hibás" kutyákat és nem ad törzskönyvet, mint a szaporítónak nevezettek. Valamint utóbbiak között is van hozzáértő és becsületes, csak éppen nem akar hivatásszerűen tenyésztéssel foglalkozni. Ezért nem tartom korrektnek ezeknek az embereknek a megbélyegzését.
Régebben, amikor még működött a szemle alapján törzskönyveztetés és még sokminden másképpen ment mint manapság, ugyan annyi volt a kóbor, kirakott eb, mint most. Csak akkor nem volt ekkora tömeghisztéria az egész körül, mert nem voltak mentőegyesületek és nem volt 1% sem, amire hajtanának. Akkor sintér volt és kész. Így tehát nem lehet azt állítani, hogy a jelenlegi helyzetért - hogy tele vannak a fajtamentők - egyértelműen a szaporítók a felelősek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sellerbuyer #18055 üzenetére
Szerintem nincs lehetőség rá.
Igazából minek is kellene??
Arról nem is beszélve,hogy igazán elszomorító lenne az, ha származás ismerete nélkül lehetne törzskönyve egy kutyának.
Nem is értem a kédésedet.
A törzskönyv népnyelven van, hivatalos neve származási lap/származási igazolás.
"Aki ad,az nyer"
-
titán
válasz Bjørgersson #18053 üzenetére
-
sellerbuyer
őstag
válasz sellerbuyer #18055 üzenetére
Ja és bocsánat, lemaradt, hogy két éves.
-
sellerbuyer
őstag
Törzskönyv ügyben sajnos nem találtam megfelelően friss anyagot a neten, ami válaszolna a kérdésemre... vagy csak én voltam béna.
Ha a fajtajegyeket egyértelműen mutató kutyámat akarom törzskönyveztetni, de nincsenek papírjai (csak adásvételi) a felmenőiről, erre van-e lehetőségem a jelenlegi törzskönyveztetési rendszerben?
Régebben úgy tudom, hogy szemlére kellett vinni a kutyát, ahol eldöntötték, hogy fajtatiszta-e és ha igen, akkor kaphatott valami törzskönyv-szerűséget.Nem tenyésztőtől vásárolt kutyáról van szó.
Mik a lehetőségek jelenleg fenti esetben?
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz madgie #18049 üzenetére
Épp írni akartam, hogy most nem túl virgonc, két napja ivartalaníttattuk, erre most fél órán át alig lehetett lelőni, úgy beindult, meg összenyalt
Kajában amúgy borzasztó "úrihölgy", sok más kutyával ellentétben csak kicsiket szeret enni, majd később megint keveset, majd megint... tudom, el kéne rakni tőle a kaját és naponta csak negyed órára elé tenni, úgy megtanulná. Csak a vajszív
-
Bjørgersson
félisten
Kis rohadék.
-
madgie
titán
válasz Bjørgersson #18048 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
Tulipanti
tag
válasz TazLeacher #18044 üzenetére
Leírom az összetevőket.
Puppy&Junior mini with fish-rice-oil: rizs 32,5%, rizsfehérje, dehidratált lazachúsliszt 19%, kukoricaolaj 10,5%, rizsdara, lenmagvak, növényi származásúhidrolizált fehérje, dikálcium-foszfát, kalcium-karbonát, nátrium klorid, szárított Goji bogyó kivonat 0,05%.
Puppy&Junior mini with duck-rice-oil: rizs 36%, rizsfehérje, dehidratált kacsahús 20%, kukoricaolaj 10,5%, rizsdara, lenmagvak, növényi származásúhidrolizált fehérje, dikálcium-foszfát, kalcium-karbonát, nátrium klorid, szárított Goji bogyó kivonat 0,05%.
Nem túl sok ezekben a rizs?
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
madgie
titán
válasz Bjørgersson #18036 üzenetére
Te, ez most a mi kutyánk, vagy a tiétek?
-
Tulipanti
tag
Sziasztok!
Nem jutok dűlőre a táp kérdésben. Kistestű a kutyusunk amit találtunk, a doki szerint havanese. Mi az amit figyelembe kell venni a tápnál? Ma az állateledelben azt mondták, hogy csirkéset semmilyen formában ne vegyek neki. Ez rendben is van. Ott a Trainert ajánlották, kaptam róla egy bemutató prospektust, de én nem tudom eldönteni, hogy mennyire jó ez a táp. Ha tudnátok tanácsot adni azt megköszönném. Olvasgattam a korábbi hsz-eket is, de nem tudok dönteni.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Lompos48
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz Bjørgersson #18036 üzenetére
Egytálkutya!
-
kenwood3
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
kenwood3
addikt
válasz sellerbuyer #18027 üzenetére
Én 2-3 évvel ezelőtt télen, a hideg miatt lent altattam a 2 kinti kutyámat a pincébe néhány napig, . Egyetlen egyszer se pisiltek vagy kakiltak oda, pedig előtte soha nem voltak a 4 fal közé zárva
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Bjørgersson
félisten
Semmi gond nem lesz szerintem, tavaly nyáron Bogi is bent volt a házban egy hetet műtét után, de egyszer sem pisilt, kakált bent sehova. Reggel jött szépen szólni, hogy dolga lenne, úgyhogy ideje felkelni és kimenni, napközben pedig 1-2 óránként kimentünk vele levegőzni.
-
sellerbuyer
őstag
Nagyon köszönöm a segítséget! Megnyugodtam, gyakorlatilag mindenki biztatott eddig, akivel beszéltem szóban is.
-
canniball
nagyúr
A mi ebünk kiskorában 1-2 hónapig bent lakott, kölyök lévén lelkiismeretfurdalás nélkül bepiszkított. Aztán 1-2 hónapra kikerült az udvarra, majd a hideg beköszöntével kapott bent (egy újabb helyen) éjszakai szállást; sosem kellett tanítani a szobatisztaságra, mindig megvárja míg ki van engedve. Mondjuk ő az udvart sem rondítja tele, megvan az a pár hely ahol elvégzi a dolgát a többit aknamentesen hagyja.
-
Siriusb
veterán
válasz sellerbuyer #18029 üzenetére
Mint ahogy azt írtam, az udvaron van, csak ideiglenesen szállásoltam el bent.
-
sellerbuyer
őstag
válasz Siriusb #18028 üzenetére
Értem. De az nem úgy volt nevelve kezdetektől, hogy estére beengedtétek a házba? Ez a kutya, akiről én írtam, végig kint volt a kertben. Persze másik oldalról ott van, hogy kintre szokott, tehát lehetséges, hogy lakásban eleve nem fog tudni piszkítani, tehát még jól is elsülhet a dolog... nem tudom..., nincs még ilyen tapasztalatom.
Minden esetre köszönöm a választ!
-
Siriusb
veterán
Hogyne lehetne. 2 éves kutyám éjjel-nappal kint van udvaron, de 2 hete minden éjjel bent alszik, tehát kb este 7-től reggel 7-ig bent van a lakásban. Egyszer nem kellett takarítani utána.
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem:
2 éves, végig kertes ház kertjében tartott, nem szobatiszta kutyát (cavalier spániel) lehet-e még szobatisztaságra szoktatni egy teljesen új környezetben (panellakás)? Vagy reménytelen?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Köszi a válaszokat! A macskák gazdátlanok...a szomszéd kertjében volt az alom, de a szomszédnak nincsenek macskái. 4 kismacsek volt összesen, de ez a vérvonal már nem megy tovább...
-
Tulipanti
tag
Sziasztok! Platinum kutyatáppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
capulet75
addikt
válasz PRDZsolesz #18021 üzenetére
Azért tájékoztasd a macskák gazdiját hogy ne engedje oda őket.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Winner_hun #18022 üzenetére
Azért, mert egy sem tért vissza elmesélni a törpieknek, hogy ha idetévednek, akkor az utolsó ami átvillan az agyukon, az a saját seggük lesz...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Winner_hun
titán
válasz PRDZsolesz #18021 üzenetére
Nem tudom miért csinálhatta - vadászösztön, területvédő ösztön, más állattal barátságtalan ösztön
meg azt sem értem, hogy a kismacskák minek jöttek be a kertbe - nem tudja mi az a veszély, nem volt még veszélyhelyzetben, nem vette észre a kutyát, vagy ha látta nem gondolta hogy baj lesz..► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
stangli
senior tag
válasz PRDZsolesz #18018 üzenetére
be van oltva? amúgy ha egyszer megízlelte a vér ízét, akkor máskor is megfogja ízlelni...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Újabb kérdést szegeznék hozzátok. Ma reggel mentem ki a kutyámhoz, és látom, hogy bőszen nyalogat valamit. Odamegyek, látom, hogy egy döglött kismacska, talán pár hetes lehetett. Két házzal lejjebb van egy nő, van vagy 20 macskája a kertben, gondolom onnan származott. Gyorsan eltüntettem a kutya elől. Később megint megyek ki, látom egy újabb áldozat, de csak az egyik fele volt meg szegényemnek. Elképzelhető, hogy a kutya megette a másik felét? Mi a teendőm? Van félnivalóm esetleges fertőzéstől, betegségtől?
-
Bjørgersson
félisten
-
titán
válasz Bjørgersson #18012 üzenetére
Meg szep.
-
Bjørgersson
félisten
Hogy örül.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Siriusb #18003 üzenetére
A csirke a legtöbb szemetet tartalmazó kaja.. Teli van növekedési hormonnal, ez a legrosszabb, amit tehetsz egy allergiás kutyával.... Szvsz valami minőségi tápot veszel neki, pl. lazacos, birkás, egy nap egy pohár táp, meg friss víz, oszt' jóidő.... Egy 18 kilós táp a nagykerben 12-16 ezer körül van, minnél nagyobb márka, annál drágább. Márkát direkt nem írok, ha kell priviben küldök párat... Egy nagy kiszereleésű tápot több mint egy hónapig kajál egy közepes termetű kutya. Szerintem.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
madmike
őstag
válasz Buster17 #18009 üzenetére
Erre úgy is mindenki mást fog mondani. Mi tápot adunk neki, de időnként kap a mi kajánkból is, de abból sose annyit, hogy jóllakjon vele. Gyakran kap zöldséget, gyümölcsöt is, de azt is csak jutalomfalat gyanánt.
Olvass utána, nagyon sok írás foglalkozik a kérdéssel."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz Buster17 #18007 üzenetére
Ettől ne csodálkozz, hogy nem jó a hasa. Ezek szerintem csak kiegészítő táplálásra alkalmasak. A miénk a konzervtől szinte mindig fosik.
Ezek nagyrésze víz.[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz Siriusb #18003 üzenetére
Nálunk, pedig pont a táp az amit rág. Kistestű kutyánk van, de nem kis testűeknek való hanem normál tápot veszünk neki, hogy ne tudja egyben lenyelni, így minden tápszemet külön-külön elrágcsál. Míg ha a mi kajánkból kap, akkor azt nyeli mint kacsa a nokedlit.
-
Siriusb
veterán
válasz Buster17 #18000 üzenetére
Nálunk allergiás a kutya, szóval a kísérletezés mindig megy. Az alap kaja a csirkenyak, azzal nincs problémája, persze nem kevés kutya pedig a csirkére allergiás. Ahogy mondták, még a bárányt érdemes kipróbálni, az általában be szokott jönni. Lehet kacsa, nyúl, stb még. Személy szerint a tápokért nem igazán rajongok, de persze van itthon, időnként azt is kap. Ismeretségi körben pont most tértek át a tápról húsra, kellett egy kis idő a kutyának, amire újra megtanult rágni... Amíg a tápot porszívóként felszippantják, addig pl. egy farháttal birkóznak egy darabig.
-
madmike
őstag
válasz Buster17 #18000 üzenetére
Többnyire csirkementes tápok, mivel általában arra allergiásak a kutyák, de ezekre rá is van írva, hogy "sensitive".
Mi a Happy dog Neuseeland-ot vesszük neki.Egyébként nálunk nem hasfájás volt, hanem bőrviszketés és pirosság. Egész testét tologatta a szőnyegen, úgy viszketett.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nalunk is elojott valami izuleti gyulladas, allitolag alig tudott menni a kutya. Kapott szurit meg napi 2 valami tablettat kell neki adni. Mar jobban van, azt mondta a doki, hogy ez hol elojon majd hol nem, de le is benulhat a kutya tole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje Side by side hűtő
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN