- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz Bjørgersson #17698 üzenetére
Ahogy néztem, ezeket az információkat egyelőre homály fedi.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz doboka98 #16586 üzenetére
Egyszerűen csak várod, hogy rád nézzen. Ha nagyon nem akar (de szerintem fog, egy idő után minden kutya rájön a megoldásra), akkor lehet a nevén szólítani. De inkább várd ki, amíg rád néz. Amikor rád néz, abban a másodpercben klikk és jutalomfalat. Hogy pontosan tudja, mit csinált, amiért járt a jutalom. Optimális esetben pár nap és automatikusan téged fog nézni, bármi is van.
-
deicide
veterán
válasz Bjørgersson #16544 üzenetére
Hát, Duma jól érezte magát mindkettőnkkel, ment ahová vitték
De nem haraggal váltunk el, továbbra is szoktam vinni néha sétálni, megismer még.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Bjørgersson #16539 üzenetére
Már nem velem van, hanem volt barátnőmnél. Én mostanában gondolkodom egy Beauceronon, jöhetne velem az erdőbe.
-
deicide
veterán
válasz Winner_hun #15866 üzenetére
Él és virul, néha el is viszem sétálni, csak elváltak útjaink párommal és nála lakik a dög.
-
deicide
veterán
Újabb őrzővédőn vagyunk túl...
-
deicide
veterán
Akkor nekem buta kutyáim vannak, ezek árnyékba mennek, ha süt a nap és behúzódnak a fedett teraszra, ha esik...
-
deicide
veterán
válasz Winner_hun #9757 üzenetére
Ez kész, ilyen pillanatokat elkapni...
-
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Ez így van, a szökést csak akkor lehet büntetni, ha akció közben kapod el, az meg nehéz. Tőlünk is szökdösött Duma (2x is), kirágta a dróthálót ott, ahol a vezérdrótba nem volt belefűzve a háló. Megbüntetni nem lehet, megcsináltam a kerítést, most már nem tud meglépni.
-
deicide
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Ma visszahozzák a törpét is, kíváncsi vagyok, mennyit változott az 1 hét alatt...
-
deicide
veterán
válasz total90 #8849 üzenetére
Gyönyörű, 1/2000 mellet milyen ISO-n és milyen f értéken lehet ilyen szép képeket csinálni? Már az autóban van a kit, ma este ismerkedem vele kicsit, de kutyákat csak hétvégén fogok tudni fotózni, de addig legalább kiismerem kicsit a lehetőségeket.
-
deicide
veterán
válasz kircipeti #8821 üzenetére
ruhacsipesz, ez jó... gondolkodunk erősen, mert vágott füllel viszont kiállításra csak itthon vagy Szlovákiába, vagy Csehországba mehet, Ausztria, Franciaország kiesik, mondjuk oda nemigen vinnénk. Nagy a dilemma továbbra is...
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz Calogero #8803 üzenetére
Ez megnevettetett, köszi...
pár beauceronos életkép, egy kutyás fórumon linkelték, nekem is jó lenne egy ilyen gép...
és hogy kb milyen lenne Slayer vágott füllel (ha a csehek is engedélyezik a versenyzést vágott füllel, akkor élőben is kiderül)
-
deicide
veterán
válasz kircipeti #8617 üzenetére
A hétvégén már jobb idő lesz, megpróbálkozom megörökíteni...
fero02: köszi, a nevükben is.
Tegnap Slayerrel elkezdtünk klikkelni, én azt gondoltam, hogy 13-14 hetesen még korai, de nem, 4-5 klikk után már fülelt és várta a hangot, iszonyú hamar összekapcsolta a klikket a kajával.
-
deicide
veterán
válasz Telomanikus #8610 üzenetére
Köszönöm. Viszont az első 2 kép az a nagyobbik kutyánk, az utolsó 3 pedig a pici...
ps: sp@rtan megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Viszlát #8580 üzenetére
Hogy tudnánk akkor megtanítani a kölyöknek, hogy nem mehet ki a kapun, csak ha én azt mondom? Mert azon kívül, hogy amikor kijön, megfogom és visszatoloncolom (a 2. 3. kísérlet után már erélyesen), nemigen jut más az eszembe...a nagyobbiknál működött, neki 2-3 hét elég volt, hogy megvárja a vezényszót és akár a kaput is nyitva lehet neki hagyni, ott ki nem megy.
-
deicide
veterán
válasz Telomanikus #8545 üzenetére
Ez kész... olyan, mintha plüss lenne...
-
deicide
veterán
Ezen gondolkodtunk mi is, hogy mi lesz tavasszal, ha eltűnik a jég és mondjuk belerohan ész nélkül...
kircipeti: A tappancsok döbbenetesek, ugyanakkora már, mint Dumáé, pedig a kutya feleakkora sincs még. Lehet, hogy aszinkron nő, először a tappancsa éri el a végleges méretét, aztán a többi része.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Iszonyúan nő. És teljesen más mint Duma, Duma lábremegve jött a jégre, a pici meg úgy ugrott be a betonról, mintha ez már a sokadik tele lett volna. Aztán hazaérve Duma próbált inni, de be volt valamennyire fagyva, csak a jeget nyalogatta, erre Slayer odament, eltolta, belecsapta a mancsát a jégbe, betörte és ivott a vízből...
-
deicide
veterán
Szuper hétvégén/hétfőn vagyunk túl. Vasárnap reggel, mikor kimentem reggelit adni nekik, Duma füléből csepegett a vér. Jött az állatorvos, azt mondta, kicsi tűszúrásnyi fognyom, a kicsit kaphatott bele a fülébe. Viszont artériás a vérzés, ha nem nyugszik a kutya, újra elered. Ezért kapott nyugtató zselét, véralvadás segítőt (K-vitamin, Kalcium). Pihent 6-7 órát, aztán minden oké lett, de ma reggel megint csepegett...Mentünk Fehérvárra állatrendelőbe, ott első körben lekötötte a fülét az orvos... kb fél perc alatt rázta le a fejéről. Aztán megpróbálta megsütni, az sem sikerült, valamiért nem működött. (azt hozzá kell tenni, hogy Duma halál nyugalommal tűrte a beavatkozásokat.) Végső megoldásként 3 öltéssel elvarrta a sebet és kapott kötést és harangot a fejére. Otthon a kötés és a harang kb fél órát tartott, most az öltés tartja helyén a vérét. A kicsit bezártuk a teraszra, hogy ne tudjanak játszani/verekedni, legalább 1 hét kell, mire begyógyulhat a seb. Ezek után nem mondanám, hogy Duma a főnök...
-
deicide
veterán
Ha esetleg konvektorral fűtötök, mi odahúztunk egy kerti asztalt a kivezetése mellé közel és körberaktuk OSB lappal, odafekszenek a kutyák és áramlik ki rájuk a meleg, de ha valami kuckót építesz és infralámpát lógatsz be, az is jó megoldás.
-
deicide
veterán
Igen, ez volt az első, én is meglepődtem, nagyon motivált volt és a segéd is dicsérte. Mára még bezártuk a kennelbe Dumát, mert ugyan nem lett baj tegnap délután és este, de néha durván játszik...olyankor a pici nyüszít, akkor leáll, de véletlenül is lehet baj.
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Megoldottuk a kérdést hamar, ugyanis Dumát elvitték azok, akik a kölyköt hozták, mert ma szlovákiában kiállítás van, amin Duma szerepel, így nyugodtan fedezheti fel a kertet Slayer...volt kis nyafi este, de 11 után elcsendesedett és 4-kor kezdett újra nyafizni, hogy ő most éhes...
Kis időre össze lettek engedve felügyelet mellett, míg itt voltak, de Duma nagyon óvatos volt, csak odadugta kicsit a mancsát, játszott vele, a kicsi is vevő volt rá, azt mondta a tenyésztő, hogy nem lesz gond...
Ma készítek pár képet, hihetetlen a dög, ahogy leguggolsz, eldobja magát hanyatt, felhúzza a lábait és várja a simogatást...Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz sp@rtan #7958 üzenetére
Nem igazán lehet, azt meg tudod, hogy ha kinyitod a kaput, addig nem mehet ki, amíg nem mondod, de ha mehetnékje van és nem vagy ott, megy. A miénk elrágta a drótkerítést, amikor tüzelési időszak volt és rohant a csajokhoz, aztán megcsináltam a kerítést, szögvasat fűztem bele, ilyesmik, azóta nem tud elmenni. Szóval a kapun/kerítésen csak akkor nem megy ki ha nem akar, vagy ha nem tud.
-
deicide
veterán
Köszönöm mindenkinek, próbáltam játszós képeket is csinálni, de az lehetetlen, alig tud egy két pillanatra megállni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...