- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Mi a megoldas arra, hogy az rtl most addon ne csak az utolso reklambloktol jatsza le a videot? Regebben ment hibatlanul aztan egyszer csak ez lett. Most ujra hasznalnam de igy nem okes
-
Kiskopika
senior tag
helló
Cardshare iptv használható Németország vagy Ausztria területén? Vagy számítani lehet bírságra mint a torrent esetébe?
-
Kiskopika
senior tag
Miért van az hogy az opensublit tegnap hibátlanul működött, ma meg már azzal a hibával nem keres semmit, hogy nincs meg adva a felhasználói név vagy jelszó, vagy érvénytelen adatok? Két gépen is próbáltam de semmi, de az oldalra betudok lépni.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Letezik olyan addon, vagy esetleg app, mint a series guide csak epp feliratokra? Ertem ezt ugy, hogy Trakt.tv gyujtemeny vagy kezi megadas utan figyeli ha valahova feliratot totenek fel az adott film/sorozathoz es ertesitrol rola -
Kiskopika
senior tag
Milyen ismeretek szükségesek egy addon fejlesztéséhez? Mondjuk egy egyszerűbb moviesharkra gondolok minden csilli nelkül, a forrás változás követésével, házibarkácsba!
Köszönök én is minden eddigi percet amit az addonnal töltöttem
-
Kiskopika
senior tag
En azokat kerdeznem akik mar elkezdtek vpn-t hasznalni. Melyiket erdemes, mert annyivan mint egen a csillag?!
-
Kiskopika
senior tag
Én tegnap bucsúztam a moviesharktol, exodusba meg a trakt altal gyujtott sorozatok neha elindulnak. Megegyszer koszi mindent. Tegnappal elhalalozott....R.I.P.
-
Kiskopika
senior tag
Udv valaki irta, hogy Purevpn-t hasznal, a kerdes az lenne hogy a kliens program mukodik win10 alatt? Mert nalam ossze vissza megy, hol kifagy, eldobja a csatlakozast, belassit mindent, a talcarol eltunnek a hatterbe futo programok, megzavarodik a gep teljesen. Androidon eddig hibatlan.
-
Kiskopika
senior tag
Mediaklikk masnal se mukodik?
-
Kiskopika
senior tag
Masodszorra fordul elo velem, hogy egyik naprol masikra nem talal egy kiegeszito se tartalmat (covenant, covenanthu, exoshark) tegnap meg hibatlanul ment mind harom. Exoshark csak spanyolt talal, de abbol nem jatszik le semmit, a covanent pedig csak cdn forrast egy kiszolgalobol. Covenanthu tok halot. Valakinek hasonlo? Minden a legfrissebb, de egyel visszabb telepitve se megy semmi.
-
-
Kiskopika
senior tag
válasz gabesz60 #20258 üzenetére
Szia, nalam win8.1 en idonkent elojon ez. Frissen telepitve minden, hibatlan. Aztan par honap neha napok elteltevel egyszer csak elszall az egesz. En valamelyik masik addonra gyanakszom hogy az kavar be. Mert en hasznalom az eredeti covenant nemet tartalmakra az exosharkot pedig angol magyar tartalomhoz. De erdekesseg ha a magyar elszall, elszall a nemet is. Nalam csak komplett kodi uninstall es install segit minden esetben. Ha van egyszerubb megoldas en is szivesen veszem.
-
Kiskopika
senior tag
Van arra megoldas, hogy multipart kiszolgalonal a felirat vegig megmaradjon? Gondolok itt arra hogy kb a film felenel valt, mintha a 2cd jonne, de innentol a felirat elveszik/elcsuszik
-
Kiskopika
senior tag
Használ valaki domoticz otthon automatizáló servert kodival itt? Megpróbáltam összehozni egy win8.1 es 17,1 és 17,6 os kodival, de nem jön össze.
A logjában ennyi van:
2018-12-20 16:17:15.212 Kodi: (NebulaHTPC) Missed 1 pings, assumed off.
2018-12-20 16:17:15.214 Kodi: (NebulaHTPC) Event: 'Off'.
2018-12-20 16:17:15.217 Kodi: (NebulaHTPC) Disonnected.
2018-12-20 16:17:16.215 Kodi: (NebulaHTPC) Connected to '192.168.178.40:9090'.
2018-12-20 16:17:16.216 Kodi: (NebulaHTPC) Event: 'On'.
2018-12-20 14:53:20.149 Error: Kodi: (NebulaHTPC) Async Read Exception: 125, Operation canceledA laptopon win10 és azzal simán megy, küldi a kodi tevékenységeket neki, illetve kapcsolni is tudom, Valaki tudja esetleg hol van a buktató, port fennforgás vagy mit bánom én hogy mi...
-
Kiskopika
senior tag
Tudom, hogy magyar kodi tema, de valakinek van otlete nemet nyelvu tartalom nezesere? Eddig a covenant mukodott, de egy ideje csak stream-to linkeket ad amiket nem jatszik le. Exoshark szinten elhalt linkeket dobal csak.
-
Kiskopika
senior tag
Valaki tud segiteni webserver kerdesben? Osszeszeretnem parositani a kodit domoticz otthon automatizalo programmal. Be is allitok mindent, megy az elso ujra inditasig aztan lehal. Majd ujra ki/be kapcsolom a webservert es a kovetkezo ujra inditasig megint jo. Domoticz minden esetben latja hogy online a kodi, de nem vesz tole semmilyen ertesitest. Win 8.1 es 17.1 kodi. Ugyan ezekkel a beallitasokkal laptop win10 siman megy.
Csavar meg a dologban, hogy korabban mar mukodott de akkor is egyszer csak magatol, csak ujratelepitettem a kodit es most megint semmi. Ha off bocsi, de hatha valaki tudja hol csuszok el...
-
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
Jelenlét érzékelésre megpróbáltam felrakni az Idetectet és az arpdetectet, de egyik se működött. így a telefonokról taskerrel küldök http utasításokat , hogy mikor ki van otthon és Blocklyba írva egy scriptet kapcsolom az "otthon van valaki" módot.
Később átváltok változókra hogy a kapcsolók között ne is szerepeljenek és ne zavarjanak közbe.
Ha igény van rá leírom, hogy csináltam nem túl bonyolult, kicsit sok dolog kell hozzá, de egész jó a reakció ideje. Érkezésnél kb 3 sec távozásnál kb 10 sec (ez még faragható, de így stabilan felépül a vpn kapcsolat) Wifi le és felcsatlakozásnál. Eddig stabilan működik, bár még erősen tesztelem a dolgot. -
Kiskopika
senior tag
Nem teljesen Kodi a kerdes, de kapcsolodik hozza, vagy a megoldas akar addon formajaban is erdekelhet. Szoval letezik olyan app ami ertesit az elore beallitott elkeszult feliratokrol? Hasonlora gondolok mint androidon a SeriesGuide ami a sorozat epizod megjeleneseit jelzi.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok valaki tudna segiteni mi a tipikus hiba a netflix telepitesenel? Win10 18.2 es 18.5 kodival probalkoztam teljesen uj telepitessel is. De el se indul. Feltelepul majd hibaval leall a plugin. Esetleg egy fixen mukodo leiras valahol?
-
Kiskopika
senior tag
Valaki tud segiteni hol a hiba a netflixxel? Ez a log bejegyzes a netflixre vonatkozoan.
2020-02-29 10:11:11.897 T:4880 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'>
Error Contents: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\addon.py", line 15, in <module>
run(sys.argv)
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\resources\lib\run_addon.py", line 143, in run
g.init_globals(argv)
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\resources\lib\globals.py", line 212, in init_globals
os.path.join(self.ADDON_DATA_PATH, 'modules', 'mysql-connector-python')
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\ntpath.py", line 85, in join
result_path = result_path + p_path
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128)
-->End of Python script error report<--
2020-02-29 10:11:11.937 T:6524 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netflix/ -
Kiskopika
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest