- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Mi Box S + Kodit használok.
Mivel a családdal alig nézünk tévét, elkezdtem azon ügyködni, hogy kiváltsam a Digis tv előfizetést és Kodin keresztül nézzünk tévét (már ami elérhető). Különösebb igények nincsenek.
Felraktam a MovieShark repót és az OnlineStream tv és rádió kiegészítőt. Működik, de elég ronda a felület, nehézkes a váltás a csatornák között.
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy lehet a legtöbbet kihozni a magyar tv csatornákból?
Olvastam olyat, hogy valaki családon belüli Digis vagy UPC előfizetést használ Kodin keresztüli tv nézésre (ha jól emlékszem, akkor édesanyának van UPC előfizetése és a felhasználónévvel, jelszóval emberünk használja a Kodin keresztül). Ez vajon hogyan működik?
Előre is köszi a segítséget, ötleteket! -
garkeol
csendes tag
válasz Gaben92 #31264 üzenetére
Köszi a választ!
Ha nem kapsz frászt a kérésemtől, leírnád részletesebben a lépéseket? Mi az az m3u? És hogyan kell ezt megadni az IPTV simple-nek?
Az a rész oké, hogy végül a beépített Live TV részével megy. Jelenleg is így teszteltem az Onlinestream csatornákkal.
Azt jól gondolom, hogy magyar 1, 2, 3, 4, Duna, RTL, TV2, Fix tv, Spektrum, National Geo és a városi tévék elérhetők a csatorna felhozatalból? Vagy több csatornát is el lehet érni az általad leírt módszerrel?
Köszi -
garkeol
csendes tag
válasz Gaben92 #31292 üzenetére
Ismét nagyon köszi!
Annyi a bibi, hogy én Mi Box S-en keresztül futtatom a Kodit, így nem tudok sorokat módosítani benne. A leírásból meg úgy látom, hogy muszáj.
A média boxra tegnap este feltettem a Horizon Go-t apk-ból, de csak vezeték nélküli egérrel vagy légegérrel megy, távirányítóval nem. Keresem még a számomra legjobb megoldást... -
garkeol
csendes tag
Uraim!
Elvileg egy lépésre vagyok a Horizon Go győzelemtől.
Az IPTV Simple Client beállítások / Általánosban mit kell beírni Url címnek, hogy működjön a CoF féle megoldás?
(A többi lépéssel már megvagyok.) -
-
garkeol
csendes tag
Talán hasznos infó, hogy a Beállítások / PVR & Live TV-ben személyre szabható a csatorna kiosztás. Nem kell a fájlban sorokat törölni, kényelmesen állítható minden: nem elérhető csatornák törlése, csatornák átnevezése, csatornák sorrendje.
Sikerült mindent frankón beállítani, szépen működik.
Köszönöm a munkádat és a segítséget!A csatorna sorrend váltásra várható valami megoldás? Hogy gördülékeny legyen, ne kelljen leállítani, visszalépni, másik csatorna megnyitása...
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
A Horizon Go-val kapcsolatban várható valami frappáns megoldás a csatorna váltásra, hogy ne kelljen megállítani, kilépni, másik csatornát indítani? -
garkeol
csendes tag
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Hónapok óta próbálgatom a Kodit médiaboxról futtatva. Azon mélázom, hogy ezt akár megtehetném számítógépről is és a tévét használnám monitornak. Azonban kering bennem pár nyugtalanító kérdés. Ha esetleg lenne olyan kolléga, aki hasonló kombóban használja a Kodit (számítógépről futtatja és a tv a monitor), akkor hálás lennék, ha az alábbi kérdések megválaszolásával feltárná a szemeimet:
- A számítógép ki-be kapcsolható légegérrel, ami a tévét is irányítaná? Vagy a számítógép power gombját mindenképpen az ujjbegyemmel kellene nyomkodni? Netán tartható bekapcsolva a számítógép? De jót tesz az neki?
- Gondolom légegér szükséges a Kodi elindításához. Vagy van erre valami trükk? Abba az irányba mocorognék, hogy 1 távirányító mind felett. (A vezeték nélküli klaviatúrát és az egeret kerülném. Akkor inkább már a légegér.)
- Amennyiben mindenképpen kell a légegér, akkor egerünk szépen programozható, hogy a tv és a Kodi szükséges funkcióit is tudja? (Pl. source választása, hogy tv vagy a hdmi.)Így elsőre ezek a legfőbb kérdések, hogy egyáltalán belevágjak-e. (Megvallom, elvan a Kodi az androidos boxon, lehet vele együtt élni, de valahogy nem 100% így.)
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem szépen.
Mi Box S-t használok KODI-val, de elszállt a KODI és újra kellett pakolnom mindent.
Kínos, de közel 2 hete azzal küzdök, hogy nem tudom megadni a Samsung külső vinyó elérési útvonalát, azt a mappát, amiben a filmek vannak.
Amit szeretnék: A menüben csináltam egy Filmek menüpontot és azt szeretném beállítani, hogy ha a Filmek menüre kattintok, akkor nyissa meg a csatlakoztatot külső vinyón a filmek mappát. Ennyi, semmi több.
Tehát nem médiatárat szeretnék létrehozni, csak katt a Filmek menüre és nyissa meg a megadott mappát.
Ez anno simán működött is, de valamiért most nem tudom eltalálni a pontos parancssort.
Visszaolvastam a fórumban, napok óta bújom a Netet, de ha ciki, ha nem, nem jön össze.
Amikkel eddig próbálkoztam és ezek kb. minden kombinációjával:
ActiveWindow(/storage/FE2045822045433F/Filmek, return)
Próbáltam ActiveWindow nélkül, zárójel nélkül, így perjel, úgy perjel, de semmi.
Pedig úgy emlékszem, hogy az újratelepítés előtt így volt beállítva.
Ki tudna vezetni valaki a fényre, hogy mit rontok el?
Előre is köszi! -
garkeol
csendes tag
válasz Kenderice #39463 üzenetére
Szia!
Amikor a fő és almenükhöz háttérképeket állítottam be, ott simán látja a vinyót, lehet tallózni róla és megadni a háttérképeket.
Pl: /storage/FE2045822045433F/Képek/kép neve.jpgDe a Filmek menünél amikor az akció parancsot szeretném megadni, hogy mit nyisson meg az adott menünél, akkor ott nem látja a vinyót. Ezt anno a fentebb megadott paranccsal tudtam áthidalni, csak most valamiért nem akar működni. Sajnos nem emlékszem a pontos parancsra, valami nem jó benne.
Az leírnád nekem, hogy a fájlkezelőben hogyan tudom megadni forrásként?
Kösznönöm! -
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a guidex.tk EPG oldalról?
Úgy látom, hogy 3-4 napja nem tölti be nálam a tv műsorújságot. A KODI beállítás nálam jónak tűnik, eddig rendben működött. Tv rendben működik, de a műsorújság az összes csarornánál üres napok óta.
Vajh' mi történhetett?
Előre is köszi! -
garkeol
csendes tag
Köszi mindenkinek az EPG-s választ!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest