-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doso21
csendes tag
válasz
junkpod #9681 üzenetére
De nincs is rá szükségem.
Lehet én vagyok igénytelen ezen a téren, de KODI-t szeretném kiaknázni.
Eddigi telefonjaimon is mindig főzött romok voltak (xda), routeremen is volt pár rendszer, amit szerettem volna meg lehetett oldani vele, de nem volt tökéletes. (WR1043nd) Torrent, fájl megosztás mindet meg lehet oldani, csak értelme nincs mert nem elég a hardverlassul, utánna meg kezdi a wi-fit eldobni.
De időtöltésnek jó.
Egyenlőre lusta vagyok babrálni jobban vele.
Ha lesz úgy türelmem és időm akkor néztem a PI3-at én is, meg a Wetek féle tuneressel is kacérkodtam.
Ha nem válik be még mindig ott a vatera
Nálunk úgyis minden 2x annyiba kerül. (tehát van esély rá hogy jól szálljak ki belőle)
Egy tortúrát már végig jártam anno a B-rad féle firmware-ekkel. Tudott sok mindent, de a legutolsó gyári van a gépen (WD TV Live) az nem tud túl sokat de azt stabilan lefagyás nélkül. És azzal már lassan 3-4 éve nincs rá frissítés és még a mostani full HD-s tartalmakat is viszi akár LAN-on keresztül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Formula-1
- Projektor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest