Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz mikrofon #27050 üzenetére
Használtam Android alatt a Kodi-t régebben, de mindig volt valamilyen anomália.
De nézd meg Kodi alatt a felbontást, tudtommal nem 4K.
Arról nem is beszélve, hogy TVHeadend backend, Digi servlet (ez mondjuk megoldható) nem oldható meg Android alatt.
"hardcore médialejátszásra" meg nem az 20-50 USD tartományból kell válogatni... szerintem.....
Ezek az olcsó BOX-ok pont azért keresettek és kedveltek, mert tudja amit tudnia kell egy több százezres HTPC-nek is, a megfelelő szoftverekkel, és áramfogyasztásban is világelső.
Persze nagyon jó a CE (vagy mégsem.... most pár száz HSZ-óta...
Olvasom én is a fórumot 90% user error, bár most is olyan batár dolgon ment a vita, hogy pár képkockát eldobál, a több millióból egy film alatt. Nem értem miért kell frissíteni állandóan a CE-t is, ha eddig semmi probléma nem volt, persze, hogy a fejlesztők már az új SOC-ra koncentrálnak, és a hibák nem jönnek ki náluk, mivel régi gépeken nem nagyon tesztelik, és minden felhasználó másképp/másra használja a Kodit. Egy fejlesztő meg nem úgy gondolkodik mint egy felhasználó. Én is még a 9.0.2-t használom, semmi probléma vele olyan szintem amire én használom, miért kellene frissítenem akkor.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest