Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Nemrég vásároltam egy HP T520 vékonyklienst, dlna és torrent szerverként üzemel, de gondoltam egyet, és feltettem rá a Libeelec Kodit, mert össze akartam kötni a 4k tévével.
A telepítést mindenesetre nem a tv-n csináltam, hanem egy monitorral, szépen végig is ment, akkor kezdődtek a bajok, amikor rákötöttem a tv-re, DP-HDMI átalakítóval.
Az első, hogy a tv-re kötve nem adott képet. Arra hamar rájöttem, hogy azért, mert a DP port nem tudja kitolni a 4k felbontást, ezért a gui felbontást fhd-ra állítottam, így már van kép a tv-n.
A második probléma viszont maga a lejátszás. Sd, hd anyagok egyaránt akadnak, villognak, hiába turkálok a beállításokban, látszólag semmi nem segít. Ezek egyébként usb3 külső hdd-n vannak.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtős, mert kevés a hardver hozzá?
Igazság szerint a Kodi csak b megoldás lenne, a tv saját lejátszója, bár fapados, de dlna-n a legtöbb tartalommal elboldogul, van viszont pár olyan, jellemzően régi xvid videó, amit nem jelenít meg.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
stefi68
addikt
válasz vargalex #38895 üzenetére
Igen, kipróbáltam. Írtam is egyel feljebb, hogy "az URL encode sem segít"
De nem gond már. Találtam olyan Fake Mail Generator-t aminél van magyar domain név lehetőség (ha esetleg kötözködnének) és én választhatom meg a @ előtti részt is.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz dethroner #38893 üzenetére
Én próbáltam volna, de nem tudom letölteni mert a böngészőbe beírva a kapott URL-t,
"INVALID_CREDENTIALS
Username or password is invalid."hibát dob. Valószínű a Google (+)-os email reg miatt, de ezen az URL encode sem segít.
Majd kipróbálom egy ideiglenes emaillel...Szerk.: Közben létrehoztam egy másik reget egy ideiglenes email címmel. Ebben már nincs semmilyen spec karakter. Ezzel simán letölti már az m3u fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Érdekes mert az IPTV Extreme Pro alkalmazás gond nélkül kezeli a linket, az OOT Navigator IPTV abb pedig nem csinál semmit ugyanarra a linkre. Furcsa
-
vargalex
Topikgazda
Valószínűleg a + (és lehet, hogy a @) miatt a böngészőben URL encode-olt verziót kellene a címsorba írni... (persze csak az e-mail cím és esetleg jelszó encode-olására van szükség).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
stefi68
addikt
Próbáltam még az esete, de a linket beillesztve azt írja:
"INVALID_CREDENTIALS
Username or password is invalid."Lehet az a baj, hogy Google (+)-os emailt adtam meg neki (email+anything@gmail.com), és mivel az email címet használja felhasználónévként, nem tetszik neki benne a (+) jel...
-
dethroner
veterán
válasz stefi68 #38884 üzenetére
Töltsd le a kapott m3u fájlt olyan helyre, ahol a kodival eléred, majd a Hely beállításnál ne a távoli útvonalat válaszd, hanem a másik lehetőséget. Utána tallózd be a fájlt és okézd le. Az epg-t hasonló módon.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Hege1234
addikt
huhh, azért jó nagy "katyvasz" van ebben a huntv.net m3u listában
(csak gyors teszteltem vlc-be és szerkesztőbe
nyílván kodi alatt ezek már mappázva jól mutatnak)jó arcok, hogy bármennyiszer lehet acc-ot csinálni
és a csatornák mellé még filmek linkjeit is betették a listába -
stefi68
addikt
Ki szerettem volna próbálni a huntv.net által adott 48 órás lehetőséget, de nem sikerül Kodiban beizzítanom. (Philips Android TV + Kodi 19.3)
Feltettem a PVR IPTV Simple Client bővítményt, a Hely-nél távoli útvonalat választottam, és a kapott linket beírtam. Semmi eredmény, a csatornák nem jelennek meg...
Mit kell még beállítani?
A kapott 48 órás link egyébként így néz ki:
http://live.huntv.net:8080/playlist/<email-cím>/<jelszó>/m3u_plusKoditól függetlenül, feltettem egy IPTV appot ami a kapott linkkel remekül működik, egyből bejött 100x csatorna. Tehát a link úgy tűnik jó.
-
nfsu17
veterán
válasz PpenoO #38871 üzenetére
"Érdemes visszatenni a 4.10.2252.5 verziót ha használod ezen add-onok bármelyikét."
Hetek (90nap) óta gond nélkül nézem az rtl mostot, nem bütyköltem a widevine-t.
Nálam is ez megy.Viszont lejárt a 90 nap és már bacogat, hogy van frissebb.
Most mi legyen a megoldás?
Felteszem a legfrissebbet, majd visszateszem ezt a jó verziót és újra nyugtom lesz 90 napig? Vagy ameddig menni fog...? -
zsiga68
őstag
Azóta már azt is frissítettem. De nem elírás mert azt tettem fel.
-
zsiga68
őstag
válasz Bence01 #38870 üzenetére
Készíts egy advancedsettings.xml fájlt ezzel a tartalommal:
<!-- Created using Easy Advanced Settings addon -->
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>104857600</memorysize>
<readfactor>10</readfactor>
</cache>
<pvr>
<minvideocachelevel>20</minvideocachelevel>
</pvr>
</advancedsettings>
És tedd a Userdata könyvtárba..
UI: Kicsit húzhatod a vasat a config.txt-ben...[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz PpenoO #38871 üzenetére
Tegnap már cseréltem az új inputstreamhelpert de semmit nem segített...
Most Ugyanazt az újat raktam fel és jó lett. A fene se érti...
Ja, és tegnap ugyanúgy telepítette a widevine-t és mégse működött...
Ha gond lenne a 4.10.2391.0 verzióval akkor lecserélem a repository.slyguy.zip segítségével.. Majd tesztelem a mostani verziót.[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz zsiga68 #38869 üzenetére
Nem kellett volna újra rakni az egész rendszert, csak az inputstreamhelpert uninstallálni és feltelepíteni a fixált verziót. Vagy WinSCPn keresztül felülírni a 73as sort a /storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py fileban, azaz a () zárójelbe beírni ezt: "UTF-8"
A 4.10.2391.0 CDM feleslegesen pörgeti a procit és ez buffer problémát okoz HBOn, Netflixen vagy Youtube Livestreamen. Érdemes visszatenni a 4.10.2252.5 verziót ha használod ezen add-onok bármelyikét.
Bence01: Tedd fel a 4.10.2252.5 CDMet slyguy egyik módszerével.
[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
Szóval, vettem egy új kártyát és ujraraktam a rendszert raspberry pi 3B+ -ra.
Sorrend:
1. LibreELEC-RPi2.arm-9.2.8.img telepítés. Csak a képméretet állítottam.
2. script.module.inputstreamhelper-0.5.8-install_from-101f947.zip telepítés
3. Inputstream Adaptive telepítés a repoból
4. repository.movieshark-2.7.1.zip telepítés
5. RTL Most 2.2.29 telepítés a repoból . Majd belépés.
Ezek után a tartalom indítását követően felajánlja a widevine telepítést. Letölti ezt a két fájlt:
4.10.2391.0-mac-x64.zip
chromeos_14388.62.0_jacuzzi_recovery_stable-channel_mp-v7.bin.zip
Majd ezek után ebból menti ki a képen látható verziót.
Most úgy néz ki hogy jó lett. Remélem segítettem.
Az említett fájlokat kimentettem, ha valaki kéri feltöltöm. :-)
UI: Eddig se a widevine hiányára pasznaszkodott az RTL Most használatánál. Csak egyszerúen leállt jelezvén hogy a hibanaplóba mentette az okot.[ Szerkesztve ]
-
-
PpenoO
őstag
válasz Bence01 #38866 üzenetére
Remélhetőleg javítva lesz, inputstream helper fix verzió már létezik.
Ami nagyobb gond szerintem, hogy az új CDMel vannak gondok ARM alatt így a 4.10.2391.0 verzóval szaggat az HBO, Netflix és más stream is. Erre a pillanatnyi megoldás a korábbi 4.10.2252.5 verzió telepítése, hogy ez meddig fog így működni, nem tudom...
You can download it from below, rename it to libwidevinecdm.so and then replace libwidevinecdm.so in the kodi/userdata/cdm folder
https://k.slyguy.xyz/.decryptmodules/widevine/4.10.2252.5-linux-armv7.sovagy
Install any add-on from Slyguy Repo (https://www.matthuisman.nz/2020/02/slyguy-kodi-repository.html)
And then go to Add-ons > services > slyguy common > advanced > re(install) widevine CDM
Then select 4.10.2252.5[ Szerkesztve ]
-
Bence01
tag
válasz PpenoO #38865 üzenetére
Nálam is ugyan ez LE 9.2.8 múlt hét óta halott az RTL Most kiegészítő.
Akkor ezek szerint valami frissült az inputstreem helperben?Ma kipróbálom a linkelt megoldást:
/storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py fájlban
A 73. sorban átírni erre: return content.decode("utf-8")
Azért fura, hogy ez csak úgy elállítódott, gondolom a következő frissítés után is majd meg kell megint csinálni.Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
dethroner
veterán
Jelentem a 48 óra, az percre pontosan 48 óra volt. Már nem él a tesztfájl.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
zsiga68
őstag
válasz PpenoO #38615 üzenetére
Én is pont ugyanúgy jártam LE 9.2.8-on. Az egész rendszert újraraktam. De semmi. Bármit próbáltam nem segített. Érdekesség képpen: Feltettem a LibreELEC-RPi2.arm-10.0.2. verziót. Azon meg megy az RTl Most.. Igaz annak más gondjai vannak. Szóval egyenrőre két kártyát cserélgetek...
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Próbáltam az 1 órát, ott sem frissít van amikor csak nagyon sokára. Android alatti kodiban pöontosan ugyanúgy van telepítve ( az onlin stream-ből) és ott onnan látom ha belépek a kodiban jobb felül már pörög is a frissítés és ott is vannak a tv csatornák mindig ha belépek a tv menübe.
Ce alatt sokszot a tv menüpont üres, és kézzel kell frissíteni. Ez valami CE macera lesz mert régebben ott is mindig frissült. -
snakebait
senior tag
Spiler 2 hol nézhető, melyik kiegészítővel? Sehol nem találom.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
cof
veterán
válasz dethroner #38856 üzenetére
Ezt tedd bele egy
advancedsettings.xml
elnevezésű fájlba:<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>314572800</memorysize>
<readfactor>8</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>és tedd Kodi/userdata mappádba, majd indítsd újra a Kodi-t. Utána már nem akad nagyjából semmilyen m3u forrás ha eddig megálltak.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
dethroner
veterán
válasz brazos #38853 üzenetére
Amit linkelsz az miből van, onlinestream? Mert a most próbálgatott "szolgáltatás" ilyet tud
És FHD csatornából van több mint 50db. Csak a boxon nézve nálam random néhány percenként kilép az iptv menüpont főoldalára. Csak próbálgatom, nem néztem még folyamatosan, mert nem izgat a tévé, csak a kíváncsiság hajt. De érdekelne, hogy miért lépked ki. Most VLC-n elindítom, kíváncsi vagyok ott is kidob-e.
IP címet biztosan regisztrál az oldal, próbáltam új tesztet kérni, de ip címet felismerve már nem ad újat.
[ Szerkesztve ]
-
-
brazos
senior tag
Az m3u fájl nem token alapú, így bárhová áthelyezhető a sz.gépen belül, amit a kodi el tud érni. Regeléskor kapsz egy felhasználó nevet, ez meg fog egyezni a regeléskor megadott e-mail címeddel, így ott a huntv.net szerveren lesz egy ilyen nevű felhasználói fiókod, és kapsz hozzá egy jelszót is. Az onnan a beregelt fiókból letölthető m3u playlistben, -amit szerintem a szerveren korlátoznak le időre, (48 óra)- csak a szervercím, felhasználónév, jelszó, és a kiválasztott tv csatornához tartozó számozott .ts fájlok vannak, tehát külön tokenszámok nincsenek az m3u-ban, az időkorlát kezelést a szerveren intézik el, nem az m3u-ban. Az egyes tv címeket az m3u fájlból kiemelve megjeleníthetőek ezek a vlc-vel is, hiszen még 48 óráig él a felhasználói fiókod és a hozzátartozó jelszavad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest