Új hozzászólás Aktív témák

• kutga

nagyúr

Hölgyek/Urak!

Nemrég vásároltam egy HP T520 vékonyklienst, dlna és torrent szerverként üzemel, de gondoltam egyet, és feltettem rá a Libeelec Kodit, mert össze akartam kötni a 4k tévével.

A telepítést mindenesetre nem a tv-n csináltam, hanem egy monitorral, szépen végig is ment, akkor kezdődtek a bajok, amikor rákötöttem a tv-re, DP-HDMI átalakítóval.

Az első, hogy a tv-re kötve nem adott képet. Arra hamar rájöttem, hogy azért, mert a DP port nem tudja kitolni a 4k felbontást, ezért a gui felbontást fhd-ra állítottam, így már van kép a tv-n.

A második probléma viszont maga a lejátszás. Sd, hd anyagok egyaránt akadnak, villognak, hiába turkálok a beállításokban, látszólag semmi nem segít. Ezek egyébként usb3 külső hdd-n vannak.

Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtős, mert kevés a hardver hozzá?

Igazság szerint a Kodi csak b megoldás lenne, a tv saját lejátszója, bár fapados, de dlna-n a legtöbb tartalommal elboldogul, van viszont pár olyan, jellemzően régi xvid videó, amit nem jelenít meg.

'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior

Új hozzászólás Aktív témák