- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tizenketto12
csendes tag
Helo srácok, nem tudom másnál is jelentkezik-e a probléma aki kodin néz digit, de nálam bejelentkezés után az összes csatorna eltűnt ma reggel óta. Ez a digi online beta
-
cof
veterán
válasz tizenketto12 #34953 üzenetére
Mert le van halva a forrás is, digionline.hu-n sincs egy csatorna sem.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MadMancs
veterán
Sziasztok, valaki tudna segíteni merre találom a működő digi online kiegészítőt?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
hunaqua
addikt
válasz kovabor #34958 üzenetére
Dini nagyon jó munkát végzett evvel és a Mindigtv kiegészítővel is,de már nem dolgozik rajta . Szerintem akkor fog tovább működni (..ha fog) ,ha majd valaki átveszi a fejlesztését.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
seger
addikt
Kezdőként Kérdésem lenne. Ha telepítenék egy kiegészítőt, és ezt kapom, erre mi a megoldás?
xbmc.python (2.1.0 verzio) függőség nem elégíthető ki -
Henin1988
újonc
Sziasztok! Olyan gondom van,hogy Netmozinál jópár tárhely nem megy több filmnél is megnéztem mindig ugyanazt a hibát írja ki "URL feloldási hiba". Legfrissebb URLResolver és ResolveURL felvan rakva. Nem értem mi lehet a gond. Ha valaki esetleg tudná azt megköszönném 🙂
-
hunaqua
addikt
Minden tiszteletem az övé,de a Mindig már október óta nem működik.Az már Leia alatt sem ment. Azért gondolom,hogy ez már nála annyira nem prioritás.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
xtend
senior tag
válasz hunaqua #34968 üzenetére
A digiről nem tudok semmit, ellenben most néztem vissza a chateléseinket és márc 19-én volt utoljára elérhető Dini, illetve akkor írt arról, hogy a mindigtv-nél változtattak az API-n amit majd át kell írni a kiegészítőben és újra működni fog...ne kérdezd ez mikor fog megtörténni. Ennyi infóval tudok szolgálni.
-
Mr Dini
addikt
válasz hunaqua #34968 üzenetére
Azért gondolom,hogy ez már nála annyira nem prioritás.
Tény, és nem tagadom. Az utóbbi időben még annyi időm sem volt, mint korábban. Viszont a digionline esetében írtam, hogy valami oknál fogva az általam is használt parsedom modul nem akar működni py3 alatt egy nagyon speciális esetben, ami nélkül sajnos nem tudom megoldani a mátrix támogatást. Abban reménykedtem, hogy valaki más megjavítja, mivel a kodi fórumokon is olvastam, hogy többen találkoztak a hibával, de nem. Amikor próbáltam debuggolni, majdnem 5 órám ráment arra, hogy megtaláljam a hibát, aztán nem volt több időm, így félretettem a projektet.
Most volt megint időm javítani, tekintve, hogy a Pi-men is frissült a Kodi 3 napja, szóval felraktam a repóba egy Matrix kompatibilis Digi Online verziót. Remélem mindkét verzión működik.
Van benne 1-2 bugfix is, szóval mindenképp érdemes frissíteni régi verziókon is.
A mindigo frissítése meg elég nagy falat lesz, jó ideje tervezem, de a nulláról kéne kezdenem mindent. És mivel nem használom perpill, nem a legelső prioritásban.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
tobias40
veterán
Már csak az extended info script-et várom hátha megcsinálná a tulajdonosa a matrix-ra!
Nagyon hozzá szoktam leia alatt ehhez a plusz adatokra és nem tudom másik addonnal helyettesíteni!
Tud valaki hasonló addont ami ilyenek tud mint az extended info? -
MadMancs
veterán
válasz Mr Dini #34972 üzenetére
Köszönjük szepen, tökéletesen működik Mátrix alatt Digi Online. Philips Android TV.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gyűrű
addikt
válasz tobias40 #34978 üzenetére
Ahhoz kompatibilis skin kell...Amit feltettem a fórumba az tudja ezt az embuarysat.... Ha elkészülök az estuary modv2-matrix verzióval az is tudja majd..
Olyan skin nincs ami matrixos, és a matrixos extendeddel megy, ezért nincs értelme megosztanom..Nekem egy hekkelt skinnel megy csak, az meg nem jó használatra....
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
őstag
Sziasztok,
már több főverzió óta, több különböző Kodi hoston szembesülök azzal a problémával, hogy a film, sorozat scraper nem tölti le a borítót a filmadatbázisban megtalál, saját könyvtárba bekerült elemekhez. Azonban ha kézzel kezdeményezem az információk frissítését az adott elemhez, akkor lecseréli a videófájlból kivett előképet az elemhez tartozó borítóra.
Időnként film vagy sorozat évadot sem talál meg, csak ha letisztítom a mappa nevét kizárólaf a címre, ami szintén jól működött korábban.
Mit kellene ezzel kapcsolatban átállítanom, hogy jól működjön?
Milyen logolást kellene bekapcsolnom, hogy felderíthető legyen a probléma gyökere, ha az alábbi infók kevesek ehhez?
Odroid N2, CoreELEC 19.1-Matrix_rc2, Kodi 19
Scraper: The Movie Database Python[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz tobias40 #34988 üzenetére
Szia!
Melyik stádiumban áll le? Van-e valami infó a dialógusban? Privátban tudsz küldeni kodi.logot?
Illetve esetleg a főmenüben nyomj egy mentett sütik törlését. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, de egy kicsit átírtam a süti kezelést, lehet a régi token bennmaradt.
Meg azt nézd meg, hogy a kiegészítők -> függőségek alatt a Mr Dini routines a legfrissebb verzió-e.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
-
vargalex
Topikgazda
-
Mr Dini
addikt
válasz tobias40 #34991 üzenetére
A legfrissebb mr dinis common routines 0.7.7-es, annak kell fent lennie ahhoz, hogy menjen rendesen a legfrissebb verzió: [link]
Log pedig libreelecen a /storage/.kodi alatt lesz vagy a /storage/.kodi/kodi.log, vagy a /storage/.kodi/temp/kodi.log fájlban. Viszont rejtett mappa, ssh-t érdemes használni a megtekintésre. Vagy van a hivatalos kodi repóban egy log viewer addon.
De ha jól értem a csatornalistánál akad el a dolog? Vagy amikor indítanád a streamet?
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz tobias40 #34995 üzenetére
Ja igen, ettől tartottam. A Mr Dini routines kiegbe dobáltam elég kaotikusan azokat a parancsokat, amiket kb minden addonban használni szoktam, vagy csak mert irritál a kodi camel case interfésze. Viszont így ha valami nagyobb update van, mindenképp frissíteni kell, különben mögötte az addon nem fog működni. Elég ritka az, hogy a kodi talál frissítést egy addonra, de a másikra nem, de akkor Nálad pont sikerült. Gondolkoztam, hogy pinelem a minimum verziójú routinest a digionline addonon belül, hogy ha nincs fent egy bizonyos verziójú routines, akkor fel se menjen, de úgy meg néhány esetben a kodi örökké brokennek ismeri fel az addont, ha épp nem találta meg az adott szükséges verziót.
Talán kódból nézhetnék egy diniroutines verziót és figyelmeztethetném a usert, ha régit használ, de nem biztos hogy minden kiegészítő startkor foglalkozni akarok ezzel az extra ellenőrzéssel, mert igen ritka eset. Még átgondolom azért, mert lehet hamarosan úgyis kiadok egy frissebb digionline verziót, ami majd az aktuális adást is frissíti periodikusan
De örülök, hogy megy!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Az Hbogo megy vkinek 9.2.7-en? (403-as hibával áll le)
Mivel vagy 2 év után elővettem egy mecool 8spro-t és az lefrissült automatán( ) így most szedegetem össze a dolgokat ez hiányzik már csak...[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Mr Dini #34999 üzenetére
Köszi,közben találtam ettől a fejlesztőtöl egy régebbit és feltettem ,újra kellett megadni a belépési adatokat és működik.
Nem gondoltam hogy ki kell hozzá lépnem a régi addonból és majd csak így engedi megadni az adatokat (ami már benne volt a régiben) de a lényeg hogy működik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest