-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
TV okosító stick-en (amazon fire tv 4k) használom a kodit full hd felbontáson.
A beállítás/ eszköz / felszín / nagyítás -4%-on van, hogy ne lógjon ki a képből
Mit és hol kellene beállítanom, hogy a videók is beleférjenek a képbe és ne vágja le a szélét? -
blakey
titán
válasz
Flowtation #33048 üzenetére
Van tisztítás a beállítások alatt, videóra és zenére egyaránt. Nem kell törölni a felcsatolt mappákat. Ajánlom neked is figyelmedbe ennek az elolvasását.
-
roti86
őstag
válasz
mefistofeles #33046 üzenetére
csak a legfrissebbet töltsd le.
-
Skacok, úgy tűnik, hogy kodin keresztül tök jó a HBO Go. Most az MS repot akarom feltenni. Az oldalon van egy halom zip. Mind kell vagy elég a legfrissebb? Hót amatőr vagyok és az összefoglalóbol nem jön le nekem, hogy mit is kéne letölteni...
-
divan
őstag
válasz
Flowtation #33044 üzenetére
Nem, ez visszamenőleg nem változtat, csak az ezutáni ellenőrzésekre vonatkozik.
-
divan
őstag
válasz
Flowtation #33032 üzenetére
Ha nem a tartalommegadásnál állítod be a scraper tulajdonságait, hanem a kiegészítőknél, akkor elég egyszer beállítani, és a tartalommegadásnál már azokkal a beállításokkal fog dolgozni.
-
Imi1981
veterán
Tévén megy de semmi nem állítható! Még a felirat és hang sem. Régi Samsung 48 h6400. Lassú is de azt még elviselném de ez, hogy a feliraton és hangon sem tudom állítani a nyelvet ez így nem jó. Ha szinkronos nem kell felirat mert idegesít, ha angol akkor meg kell. Amúgy coreelecen sokkal szebb lenne a kép ha nem akadozna 1080P-ben mint a tévén.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #33036 üzenetére
A TV-den nem jó a Netflix? Központilag, böngészőből mindent beállíthatsz és akkor jó lesz. személy szerint nem használom a Kodi Netlixet, erősen elmarad a támogatott eszközökéhez képest. Mi Box S-en jól megy a Netflix viszont HDR-re nem ajánlom illetve azért sokmindent kell mókolni, hogy legalább élvezhető minőség legyen minden app-ban, Kodi minősége katasztrofális, nem CE-hez képest, hanem bármihez képest, talán ha frissítik az OS-t akkor javulhat, de kétlem.
-
-
Flowtation
őstag
válasz
tobias40 #33026 üzenetére
Nekem eddig a TMDB-vel magyarul jelentek meg a címek. A problémám az abc sorrenddel volt, meg a filmgyűjteményekkel. Egyébként a scraper beállításaiban van olyan, hogy preferred language, ott kell a hu-HU-t kiválasztani.
#33027 blakey:
Hogy érted a klikket? A tv távirányítójával kezelem CEC-en keresztül. Amikor beállítottam az universal-t, akkor egy adatbázis tisztítással kezdte, és kezdte elölről az egész mappát átfésülni. Viszont amiket már rosszul állított be, azokat nem tudom csak egyesével frissíteni, vagy eltávolítom a forrást és újra hozzáadom, viszont akkor a scrapert is újra be kell állítani. Olyan funkció kellene ami csak az adatbázist törli. Ha nem állítok be scrapert, akkor esetleg nem tisztít? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! A netflix addon-on nektek is szokott akadozni a lejátszás? Nem minden de azért sűrűn előfordul. Meg kissé instabil is az egész. Tévém régebbi már és bár van rajta netflix alkalmazás és megy is de semmi nem állítható! Még felirat és hangot sem tudom kapcsolni ezért szeretném coreelec tv boxon kodi addon-al használni.
-
blakey
titán
válasz
Flowtation #33024 üzenetére
A sorrenden nem tudsz változtatni egy klikkel?
Egyébként beállítás után érdemes egy médiatár tisztítás eszközölni és újra kéne szkennelni, így tiszta lappal indul. Ha csak simán változtatod majd ráereszted a keresést akkor sokminden a régi marad. -
tobias40
veterán
válasz
Flowtation #33024 üzenetére
Hogyan kell beállítani hogy az angol nyelvű címek magyarul jelenjenek meg,mind a posztereknél mind amikor a könyvtárakat lapozgatom?
A film leírások magyar nyelven vannak nálam de a film címek maradnak angol címmel.
A TMDB van nálam beállítva... -
Flowtation
őstag
válasz
blakey #33007 üzenetére
Szia!
Tegnap beállítottam az universal scrapert. Mindent a themoviedb.org-ra, illetve HU-ra állítottam. Sajnos a gyűjteményes filmek így sincsenek sorban. Van még valami amit nem vettem észre?
Egyébként először a leírást, illetve a posztert sem raktam magyarra, így félig angol, félig magyar lett pár film, ezt csak egyesével lehet frissíteni? Vagy töröljem a forrást és adjam hozzá újra? Csak a filmes média adatbázisát lehet törölni?
Bocsi a sok kérdésért! -
válasz
CirrMee #33022 üzenetére
Én 912-őn használom, de nem tapasztaltam ilyet, nem lehet sávszélesség gond?
Minden filmnél, vagy csak bizonyosoknál? Felbontás mire van állítva? Tedd 720p-re.
Netflixnél inkább előfordul, különösen ha 1080p-re van állítva (ritkán 720p-nél), mivel szoftveres dekódolással megy. Licensz probléma miatt van.
Filmek hardveres dekódolással mennek, ott azért nincs gond még 4K-nál sem. -
-
válasz
mefistofeles #33020 üzenetére
Használj LibreElecet USB driveról, az nem fog fagyni, minimális a hardver igénye. (KODI mini Linuxon)
De egy 10E FT-os Amlogic TV box és CoreElec is jó HBO Go pluginhoz -
-
blakey
titán
válasz
mefistofeles #33017 üzenetére
Pedig egyszerű, csak telepítgetni kell.
Kodi kezdőknek. -
1stVikman
senior tag
válasz
mefistofeles #33017 üzenetére
Ok, remélem sikerül azért megoldani később.
-
válasz
1stVikman #33015 üzenetére
Sajnos felejtős... most tanulok a srácommal...
Egyébként dobom ezt a projektet. Egy nyavalyás HBO GO miatt nem fogom komoly küzdelmek árán használatra bírni a kodit. Néztem pár videót, hát média őrülteknek biztos jó de én nem vagyok az..... Ráadásul linux alatt kéne megcsinálnom. Majd két részletben nézem meg a filmeket. ..... -
cof
veterán
válasz
mefistofeles #33014 üzenetére
Nem kell telepíteni a MS tárolót, a Kodi tároló már alapból tartalmazza a HBOGO-t. Csak keress rá a kiegészítőknél a "hgo eu" szóra és meglesz.
-
1stVikman
senior tag
válasz
mefistofeles #33014 üzenetére
Teamviewer?
-
válasz
mefistofeles #33013 üzenetére
Oké egyenlőre feladom. Telepítettem a KODI-t de pl. hogy miként rakom fel a movieshark tárolót azt már nem tudom..... Tök részletesen le van írva (és fotózva) az MSREPO felvétele de a fotókon már ott a moviesahark.... Tudom, öreg vagyok és elavult de fingom sincs, hogy lehet ezeket a repokat telepíteni.....
-
-
cof
veterán
válasz
mefistofeles #33011 üzenetére
Ki kell próbálni, aztán kiderül.
-
Üdv urak. kissé messziről kell kezdenem a kérdésemet..
Szóval, van egy olyan problémám, hogy az HBO GO amit előszeretettel nézek /néznék, mindig kifagy egy idő után, mint ha elfogyna a memória. Na most ez a jelenség linuxon és windowson is fenn áll de csak a HBO GO esetén. semmi más program, online vagy offline filmnézés, program stb. nem csinálja ezt csak a fent említett csatorna.
Egy kartárs azt javasolta, hogy töltsem le a KODI-t és azon keresztül nézzem. Akkor szerinte nem lesz semmi probléma. Lehet ennek valóság alapja, érdemes megpróbálnom? -
melan
senior tag
Nagyon sokszor felugró hibaüzenetet kapok embuary helper error néven. Részletek a hibanaplóban, amit sehol sem találok.
Néha újraindul a kodi... lehet, hogy e hiba miatt? Olyan lehet, hogy amit használok Amber skin elavult, és annak egy eleme okoz problémát? Minden frissen van felrakva... -
Elemental
addikt
válasz
Flowtation #33004 üzenetére
Saját magamnak a kodin belül írom át.
-
blakey
titán
válasz
Flowtation #33006 üzenetére
A többrészes filmek teljesen jól jelennek meg, legalábbis nekem azzal semmi gondom nem volt, időrendben vannak kiadástól föggetlenül. Universal Movie Scraper-t vagy TMDB-t használsz? Az előbbit elég szépen be lehet állítani és jónak kell lennie minden szempontból.
-
blakey
titán
válasz
Flowtation #33002 üzenetére
az ékezettel kezdődő címek a lista végére kerülnek. Van erre valami megoldás? - nos, ez alapszinten Kodi probléma, van olyan fork ahol ezt megoldották, nálam Plex az adatbázis, az meg jól kezeli. Lehet, hogy egy parancssor is elég lenne, hogy azt rendbe tegye, de ennek nem néztem utána.
A TMDB-ben ne írjátok ét a címeket, lokálisan "szórakozzatok" vele ha ez zavar, egyszer a Kod fejlesztők ezt is megoldják, de kevés olyan nyelv van ahol számítanak az ékezetes karakterek is ezért egy picit nehezebben kerül javításra. -
Elemental
addikt
válasz
Flowtation #33002 üzenetére
Én az egyszerű, paraszt megoldást választom. Az ékezetes kezdőbetűs filmeket átírom Énekelj - Enekelj. A több részes filmeknél pedig bele szoktam írni a számot, pl Harry potter 1 , stb.
Persze, ha van rá "gyári" megoldás, az engem is érdekelne. -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Próbáltam keresni a topicban, nem sok sikerrel, de biztos volt már téma. Az egyik problémám az lenne, hogy a média mappákban nem működik rendesen az abc sorrend, az ékezettel kezdődő címek a lista végére kerülnek. Van erre valami megoldás?
A másik: a több részes filmeknél (pl. harry potter, star wars, stb) az egyes részek nincsenek sorrendben, ezen lehet változtatni? Ha jól rémlik olvastam még régen olyat, hogy gyűjteménybe kell rendezni őket, de akkor meg kikerül a filmek mappából, ha jól emlékszem.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest