- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
A HTPC topikban már feltettem a kérdést, de lehet, hogy inkább ide tartozik.
LibreELEC-et szeretnék használni x86-os platformon. Van a gépben egy RX560 VGA, ami a lejátszás lelke.
LibreELEC 10-ben elméletileg már támogatott lesz a HDR playback, ezért erősen gondolkodom, hogy kukáznám a Windowst a gépről. Feltettem tesztelni a most legrissebb 9.2.6-os verziót és amivel elakadtam az az USB ir vevő + Logitech Harmony. Működésre lehet bírni valahogy? Enélkül sajnos nem tudnék átállni, pedig nagyon szeretnék. Semmi másra nem lenne használva a gép csak filmezésre, az állandó Win 10 update idegörlő. -
mexel
veterán
válasz vargalex #34064 üzenetére
Ideje is volt elnézést kérned, én is szégyellném, magam a helyedben hogy ennyi kellemetlenséget okozol
Nincs más dolgod a szabadidődben mint fejlezstgetni a sok kérést?
Big thx ismét( lassan kellene ebbe a topikba is egy sima köszönöm gomb a fejlécbe mint pl torrent oldalakon hogy egyszerűbb legyen. )
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz Gombinyó #34101 üzenetére
Szerintem maradj a windowsnál max kikapcsolod a win updateket! Kodi 19 HDR edition kiváló, nem kell hozzá MadVR, stb varázslat. [link]
De ha minden igez ezt a HDR cuccot belepakolták a végleges Kodi 19 kiadásba, ami ugye már ideje megjelent az összes platformra.
Egy időben én is így voltam, hogy ezek a cél OS-k a legjobbak, de amióta megvan az Intel NUC-om azóta semmi hátrányát nem látom a CE vagy LE-vel szemben. Rábattam a 75-ös tévére, billentyűs légegérrel (Rii i25A) van teljes böngészőm, tudok HDR filmeket nézni Kodi 19 alatt plusz fent van egymás mellett a Kodi 18.9 is így minden addon is működik (persze a srácok nyomják kifelé az addonokat 19-re is ), ha kell munkagép (szövegszerkesztő, nyomtatás,stb) ha kell média eszköz.[ Szerkesztve ]
-
solo18
csendes tag
Sziasztok,
Van mód coreelec-ben dolby vision tartalmat lejátszani?
-
blakey
titán
válasz solo18 #34104 üzenetére
HDR10-ben.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
remex
tag
vargalex Te vagy a megmentőnk, köszi a rengeteg munkádat!
-
veterán
-
divan
őstag
-
veterán
Ha vissza olvastál volna kicsit...
Próbálom követni a topicot és figyelni, hogy mi az ami frissül. Ez nem szemrehányás akart lenni, hanem csak egy tájékoztatás másoknak, hogy hogyan is áll MOST a frissítés. Ennyi.
divan: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vargalex
Topikgazda
válasz gyuri81 #34110 üzenetére
Azt azért gondolom tudod, hogy ezek közül néhány (pl. Videa kiegészítők, TV2 player) már jó ideje nem is működnek (Kodi 18-on sem), mert változott a forrás oldal... A TV2 Player helyett jó ideje a TV2 Play van, de az működik már 19-en is.
Szóval, nem is áll a frissítés, mert ezekből nem is lesz új verzió...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
SySERR
csendes tag
Az OnlineStream.live oldalon egy új kategória lett létrehozva.
https://onlinestream.live/webkamera
Most már a webkamerák is össze vannak gyűjtve. Ami lényeges, hogy csak azok a webkamerák kerülnek be az oldalra amelyek rendes videó streamet küldenek (akkor is ha az diafilm). Az állóképeket küldő vackok viszont nem kerülnek be az oldalra.
A webkamerák között sok olyan van amit csak meghatározott weboldalon lehet megtekinteni. Emiatt azok egyelőre nincsenek bent. Később lehet, hogy bekerülnek úgy, hogy csak a külső lejátszó linkje lesz kint, mert VLC-vel (és KODI-val) simán le lehet azokat is játszni.
Ennek megfelelően változott az oldal API kimenete is. Tehát aki az OnlineStream.live addont fejleszti, most már alkalmassá lehet tenni arra is, hogy a webkamerákat is lehessen nézni KODI-val. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Feltettem a matrixot. A kiegek közül a watchdog hiányzik egyedül. Arra esetleg volna alternatíva?
Köszi! -
nharaszt77
friss újonc
Sziasztok.Új vagyok itt,van egy Firestickem, azon Kodi 18.07 leia.
Magyar iptv szeretnék,de nem találok.Egyedül az Exosharkot találtam.Tudtok valami más magyart is ami aktuális? köszönöm -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Matrix alatt az Exo-ra gondolom még várni kell, a Crew addon sem működik.
Tudtok valami alternatívát esetleg (WIN10)?[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Mike88
senior tag
válasz nharaszt77 #34117 üzenetére
Onlinestream addon a Movieshark repo-ból. Ennyi, ami ingyen van, vagy előfizetsz pl. Direct one online TV-jére és használod hozzá az ehhez készült addon-t.
-
achon
aktív tag
Esetleg fel lehetne tenni MS repoba az urlresolve zipet?
Marha macerás feltenni ha épp nincs nálad egy pendrive.A legszebb múzsa a határidô.
-
brazos
senior tag
Már régóta fenn van.
Ez a legutolsó verzió:
script.module.urlresolver-5.0.67-alpha.zip 2020-05-15 12:37 768K
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
De fenn van a Github-on is.
script.module.urlresolver-master-.zip Version 5.1.22 (January 21, 2021)
Ezen verzió viszont már 3.0-ás python-t igényel maga alá.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
..egy kis Matrix próbálgatás.
1. M8S S905X 1/8
Hiába van hozzá dtb, nem települ. A boot animációnál újra indul folyamatosan. Nem tudtam telepíteni.2. Tanix tx3 mini (max) S905W 2/16
Települ rendesen.Egy hibát vettem észre,hogy a Netflix alatt 15s-ig vibrál,azután működik a Netflix lejátszás rendesen.Minden filmnél. A többi kiegészítőnél ilyen gond nincs.3. A95Xmax S905X2
"Csicsóka" ssd verzióra tettem,működik rendesen semmi gondot nem tapasztaltam a működő kiegészítők alatt sem.4. X96Max S905X3 4/32
Nem volt gond a telepítésnél,és a működő kiegészítők is rendben....nem ide akartam,de már itt hagyom.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
achon
aktív tag
válasz vargalex #34126 üzenetére
Igen, itt be is lett linkelve.
Csak ismerősnel voltam es mikor egy frissen telepített 19es Kodival Xiaomi Mi boxra próbálom feltenni az addonokat ahhoz igenyli az urlresolver-t, és egyik repoban sincs fent (se kodi, se ms).
Egyetlen esélyem maradt, mobilról átvarazsolni boxra a zipet.
Gondoltam megkerdezlek benneteket be lehet-e tenni az MS repoba.
Hátha olyannak segítség lehet, akinek minimális problémamegoldó képessége van hasonló helyzetben.A legszebb múzsa a határidô.
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
A kodi 19 re való frissítés után a javított kiegésztőket sem tudodm felrakni azt írja hoyg a program plugin indigo nem kompatibilis a kodi ezen verziójával.
Vsz más már találkozott a problémával.
Hagy kérjek egy kis segítséget, Mi a teendő.
Köszi Jani
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Használ valaki Yahoo időjárást Kodin?
Tegnap volt frissítés, mely után az írta ki, hogy az addon törött . Letiltotta a Kodi az addont, enedélyeztem, de nem történt semmi. Mondom, akkor törlés, újratelepítés, hátha az megoldja a problémát, de nem, mivel a Kodi hivatalos repositoryból eltűnt a Yahoo Weather, legalábbis tegnap nem volt ott!
[link]Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
gyűrű
addikt
válasz Dolphine #34134 üzenetére
Elég fura volt a válasz rá tegnap... nem fogod tudni használni már...illetve ha ezt meg tudod csinálni akkor talán..
-
blakey
titán
válasz Dolphine #34134 üzenetére
Használj másikat, Gismeteo, Openweather, amelyik repoból letölthető.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tomy86
addikt
válasz Dolphine #34137 üzenetére
A Kodi fórumban (zambu #441-es hozzászólása) feltöltöttek egy módosított default.py fájlt. Erre kell cserélni az addons/weather.yahoo mappában levő eredetit. Így nálam működik.
-
gyűrű
addikt
válasz tomy86 #34142 üzenetére
Igen , így van ahhoz hogy működjön, én a sajátomban az addon.xml-ben yahoo weather2-re változtattam, verziót átírtam 5.1.2-re és a végéről kitöröltem a broken bejegyzést..így a repóból már nem frissíti le a töröttnek jelöltre..
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
válasz brazos #34125 üzenetére
Szeretném megköszönni a segítséget, egyből működésre bírt mindent. Nem merem leírni miket, de jó pár számomra új és régebbi plugin telepítése és müködése rendbe jött. Valamint most már a 19-es verziót kell használni. Kb. két hete mikor még automatikusan Linuxon felkerült a 19-es verzió nem működtek a dolog, így vissza kellett menni 18.9-re, mai napra már nem működtek a dolgok 18.9-en, minden ki lett javítva python 3-ra.
-
Dolphine
addikt
Akkor kezdjük az elejénaddons/weather.yahoo mappábanNálam CE alatt ilyen mappa nincs!
Megvan, elvileg működik.
Valami rejtélyes okból először nem jelent meg a mappa. Feltettem egy korábbi verziót a Yahooból (5.0.7) majd mindent átmásoltam ami a mappádban volt.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
nagyúr
Sziasztok, a 19-hez várható valamikor valami javító csomag, amivel használható lesz, vagy érdemes inkább visszatenni a Leiat? Az új verzió néhány filmet nem játszik le, néhol a hangot lejátssza, a képet nem, vannak sorozatok, ahol 3 mp-enként döccen egyet a kép, míg a hang folyamatos, van, hogy film lejátszása közben egyszercsak kilép és kiírja, hogy a forrás elérési útja nem található, majd Kodi újraindítás után mégis tudja folytatni, és hasonló hibák sora. Egy Minix U9H 4k a médiabox, friss Android van rajta, Leiaval tökéletesen működött a filmek lejátszása NAS-ról (másra nincs is használva, addonok nincsenek telepítve), Mátrixszal használhatatlan. A hálószobában is ugyanilyen médiabox van, ugyanaz a network, ugyanaz a NAS, és ott minden rendben van a 18.9-cel, így nyilvánvaló, hogy a Mátrixszal vannak gondok. Várható erre valami javítás, vagy inkább tegyem vissza a 18.9-et?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest