-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz vargalex #35601 üzenetére
Igen, vicces, mert most megy. Eddig akárhányszor ránéztem valamelyik meccs esetében mindig leállt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz vargalex #35603 üzenetére
Akkor jelzek ma este és holnap is, hátha lesz olyan ami nem megy.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz blakey #35604 üzenetére
A mostani is jól megy, lehet, hogy meggondolták magukat?
-
gazso75
aktív tag
Valaki próbálta már a HorizonGo-s m3u8-at megetetni a TVHeadend-el ? Valahogy át kellene konvertálni, vagy felesleges ezzel próbálkozni ?
-
cof
veterán
Egyelőre nálam még megy a DRM sima S905-ön de már nekem is írja, hogy nem sokáig támogatott. Viszont szinte naponta van valami frissítés/mókolás vele. Nagyon dolgozhatnak a Google-nél, hogy ellehetetlenítsék ezt a vonalat.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kodi matrix (android tv romon) a beállítások /rendszer /képernyő engedélyezési listát lehet valahogy bővíteni? Csak 1080p 59.94 Hz van ott.
-
veterán
-
files32
tag
válasz hwtech22 #35616 üzenetére
Az RTL magától. A Hgo-t úgy használtam, hogy a boxon a kodi kedvenceibe raktam a sorozatokat, na ekkor írta ki hogy az appot frissítsem.
Nekem úgy lett jó, hogy beléptem a Hgo alkalmazásba és a "lejátszás folytatása" vagy a "megnézendők" alól indítom akkor lejátsza.[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz gyuri81 #35614 üzenetére
Szia. Milyen kodi verziót használsz?
Ilyen hiba régebben akkor fordult elő amikor kodi 18 (vagy régebbi) verzión kodi 19-es addont akartak futtatni. De az online stream kompatibilis mind a kettővel. Melyik verziót használod az addonból? 1.1.8 a legfrissebb[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Bocs xtend nem válasz akart lenni. Ugyanitt már hivatalos a kivezetés.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. július 31-én az online adatfolyam alapú, úgynevezett HTTP Live online-streaming (HLS) típusú Horizon Go szolgáltatás kivezetésre kerül kiegészítő szolgáltatásaink köréből, és ezen dátumot követően nem lesz
elérhető a digitális kábeltelevíziós szolgáltatási csomag mellé.Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
Neki kellett volna válaszolnod.
-
blakey
titán
válasz SzabóTamàs90 #35582 üzenetére
Csak azért mert így reagáltál a hsz-ekre, tudnék írni jelzőket, de inkább kihagyom, a kép mindent elmond.
-
MadMancs
veterán
válasz SzabóTamàs90 #35625 üzenetére
Kb mindenki megmondta, nem csak ő. Ez olyan nyílt titok volt már.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
mexel
veterán
válasz ORCA58 #35630 üzenetére
Én az O.K. gombot használom pause-nak, az van beállítva keymap editorral. Ki sem próbáltam anélkül. A vissz gomb pedig stopnak van beállítva mert azt már a kodi kezdete óta nem értettem mire jó ha a háttérben megy a filmlejátszás és nem lehet egy gombbal kilépni.
Megnézem módosítás nélkül mit csinál, de mivel már megoldottam hogy a régi seekbar legyen matrix alatt így nem érdekes a dolog
-
spiky03
veterán
Most akkor melyik a legbiztosabb lejátszás ha a meccset akarom nézni?
Mert ma jönnek át a szomszédok és nem akarom, hogy ne tudjuk nézniSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
válasz spiky03 #35635 üzenetére
Kodi nem hivatalos kiegészítők esetében nincs olyan, hogy legbiztosabb. Telepíte az összes lehetőséget, Onlinestream, M4Sport, MyTV és amelyiken jól működik azt kell nézni.
-
mexel
veterán
CE Matrix alatt másnak működik az OnlineStream integrációval a műsorújság? Azóta is ezzel küzdök. A tv adók megvannak de nincs epg. próbáltam manuálisan megadni de semmi. Ha a matrix miatt van akkor nem kísérletezek tovább mert már igen sok időm elment vele
-
spiky03
veterán
Működött rendesen az Onineastream rendesen egész meccs alatt.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
brazos
senior tag
válasz vargalex #35572 üzenetére
Ja, igen, felkerült, csak éppen kikerült belőle a kézi felbontásválasztó rész, ha meg a beállításokban kikapcsolom az automata felbontásválasztót, nincs élő stream, nem tud kapcsolódni, és hibát ír ki. Jó lenne, ha visszakaphatnánk a kézi felbontásválasztó részt! - és nem kéne minden egyes verzió váltásnál ezt újra beírni.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #35641 üzenetére
Semmi ilyesmi nem került ki a kiegészítőből, de te biztosan jobban tudod.
Két dolog lehetséges:1. be van kapcsolva a "Video minőség automatikus kiválasztása" opció.
2. Az oldal által adott m3u8-ban nincs több stream...Egyébként pedig, ha visszaolvastál volna, a gondot inkább az okozza, hogy bizonyos adásoknál drm kódolást használnak, amit még nem sikerült megoldani a kiegészítőben, mert eddig mindig olyankor volt időm foglalkozni vele, amikor nem kódolt stream érkezett..
De bárki előtt nyitva állnak a kapuk a kiegészítőkkel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Alex
-
brazos
senior tag
válasz brazos #35641 üzenetére
Annyiban kiegészíteném még a hibajelzést, hogy Kodi-18.9 alatt az új 1.0.13-as M4 addon hibátlanul működik! A gond nálam a kodi-19.0-nél van ugyanezzel az addonnal! A fentebb leírt hiba is erre értendő. Mivel mindkét kodi verzió fenn van a gépen, ezért látom a különbséget a két kodi verziónál. A 19-es kodinál a többi addonnal nincs gondom, csak ezzel. Ez volt a logban ideillő bejegyzés:
Error Type: <class 'ImportError'>
Error Contents: cannot import name 'izip' from 'itertools' (unknown location)
Traceback (most recent call last):
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.m4sport/default.py", line 193, in <module>
getLive()
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.m4sport/default.py", line 75, in getLive
stream = get_Stream(link)
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.m4sport/default.py", line 100, in get_Stream
from resources.lib import m3u8_parser
File "/root/.kodi/addons/plugin.video.m4sport/resources/lib/m3u8_parser.py", line 10, in <module>
from itertools import izip
ImportError: cannot import name 'izip' from 'itertools' (unknown location)
-->End of Python script error report<--
2021-06-19 21:23:03.723 T:5242 INFO <general>: Python interpreter stopped
2021-06-19 21:23:03.727 T:5038 ERROR <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.m4sport/?action=getLive&title=%5BCOLOR+red%5D%5BB%5DM4+%C3%89l%C5%91%5B%2FB%5D%5B%2FCOLOR%5D&streamid=mtv4live]
A két kodi verzió két külön partíción futó Linux rendszerben van, a kodi-19-est futtató linux rendszerben alapból már a 3-as python van beépítve, így a 19.0 kodi simán futtatható rajta. Itt más matrix-os addonnal nincs gond, csak ezzel. -
brazos
senior tag
válasz vargalex #35643 üzenetére
Mint írtam, és talán rendesen elolvastad, ha ki van kapcsolva az automata minőségválasztó, hibát jelez 19.0 kodi alatt az M4 addon, eleve sehova nem tud kapcsolódni!!! És nem jelenik meg a kézi választó ablak sem%
Ha be van kapcsolva a minőségválasztó, akkor érdekes módon azonnal tud kapcsolódni, és egyetlen 720-as felbontású streamot játszik. Nyilván ekkor meg eleve nem is jöhet be a kézi minőségváltó ablaka.Remélem így már érthető, vagy tegye be képet is a hibáról? - hogy jobban elhidd, nem viccből írtam le mindezt!
Amim pedig a drm -et illeti, ha az volna a gond, akkor a kodi-18.9-ben sem jelennének meg a streamok, sem a váltóablak, de ott érdekes mód, semmi gond nincs. Végül mindkét Linux alatt futtatott kodi verzió a legfrissebb widevine van, illetve a legfrissebb helper is, ha ez számit egyáltalán.
(amúgy most a kodi-18.9-ben nézel a focit egy sd steamon, de mennek a hd streamok, és a 6-os steampont alatti fhd steam is. (tehát nem drm hiba)[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #35645 üzenetére
Ha elolvastad, akkor írtam, hogy nem került ki semmi ilyesmi. Ha most így működik, akkor az előző verzió is így működött. Összesen ennyit írtam. Tehát nem kivéve lett a funkció, hanem akkor ez valószínűleg soha nem is működött Kodi 19 alatt. Majd ránézek.
Egyébként a hiba annyi, hogy Python3 esetén az itertools modulból kikerült az izip...[ Szerkesztve ]
Alex
-
_ocsisajt
őstag
Nincs valakinek tippje sz0pásmentes YT addonra?
Coreelec 9.2.7 alatt TX9s-re nem tudtam bevarázsolni, hiába csináltam meg az API, credential konfigurációt rendesen a google cloud platformon. (Az app elfogadta a három API kódomat) Odáig jutottam el, hogy be kellene írni a kódot böngészőben (gugliperdevice), de akkor meg jön a 403-as hiba (a developer -én- nem adott meg hozzáférést ehhez az apphoz)... Nézegettem a cloud platformon, de feladtam... Nincs ennél egyszerűbb alternatíva?Mérgemben letöröltem már az appot coreelec alól a settingekkel együtt.
Innen lestem a hogyant...
[link][ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest