- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
Nem ártana ezt is frissíteni a repóban meglévő régebbi -5.0.46- helyett:
script.module.resolveurl-5.1.28
Version 5.1.28 (April 3, 2021)
- Code Base Changes:
- HostedMediaFile add __bool__ for python 3
- Resolvers Added:
- streamoupload
- Resolvers Fixed/Updated:
- fembed
- Resolvers Removed
- None
- Languages Added/Updated
- None<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="script.module.resolveurl" name="ResolveURL" version="5.1.28" provider-name="gujal">
<requires>
<!-- <import addon="xbmc.python" version="3.0.0" /> -->
<import addon="script.module.six" />
<import addon="script.module.kodi-six" />
<import addon="plugin.video.youtube" optional="true" />
<import addon="script.module.python.twitch" optional="true" />
<import addon="plugin.googledrive" optional="true" />
</requires> -
xtend
senior tag
válasz
brazos #34742 üzenetére
Igen. MS repóban is ez van fent. Csak a frissítés is mindenkinek más (vmiért), azaz van akinek a következő Kodi elindításnál frissül és van akinek pl csak 24 óra múlva.
[link]@TeebyKay
4: nálam windowsban van ilyen, néha de csak a 18.9, a 19 nem csinálja. Hogy normális e? Nem hinném
2: valószínű növelni kell a buffer méretet vagy ha nincs akkor meg kell adni az advancedsettings.xml-ben
[link]
Többire nincs rálátásom, majd más. -
brazos
senior tag
válasz
vargalex #34740 üzenetére
Nem tudom, láttad e, de van már újabb URLResolver verzió a tvaddons jóvoltából. A március 25.-i Version 6.0.00-tól csak minimálisan tér el, pár új dolog került csak bele.
Version 6.0.01 (April 6, 2021)
- Code Base Changes:
- HostedMediaFile add __bool__ for python 3
- Resolvers Added:
- none
- Resolvers Fixed/Updated:
- cocoscope
- fembed
- lbry
- Resolvers Removed
- none
- Languages Added/Updated
- none
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<addon id="script.module.urlresolver" name="URLResolver" version="6.0.01" provider-name="tvaddons">
<requires>
<!-- <import addon="xbmc.python" version="3.0.0" /> -->
<import addon="script.module.six" />
<import addon="script.module.kodi-six" />
<import addon="plugin.video.youtube" optional="true" />
<import addon="script.module.python.twitch" optional="true" />
<import addon="plugin.googledrive" optional="true" />
<import addon="repository.xbmchub" />
<import addon="plugin.program.indigo" />
</requires> -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Kodi-val kapcsolatban szeretnék egy-két beállítási tippet kérni a tapasztaltaktól.
1, Ha a sorozatokat a tv shows fülön nyitom meg, akkor egy régi állapotot látok, az újonnan letöltött sorozatokat nem. Ha lent a videos fülre navigálok, ott már látok újabb részeket, de ott is van, hogy kézzel frissítést kell nyomjak neki, ilyenkor viszont az egész könyvtárat újra beolvassa ami nagyon időigényes. Nem tudja a kodi valahogy autoamtikusan naprakészen tartani a sorozatok és filmek könyvtárait? Egyébként SMTP-vel csatlakozik NAS-hoz.
2, Nem biztos hogy a kodi hibája, de néha egy-egy film lejátszása közben megáll, megjelenik középen a töltősáv és fél percig - egy percig tölti a videót, és ezt akár tíz alkalommal is eljátsza egy film alatt. Nem mindig ugyanaz alatt a film alatt, össze vissza. Van ötlet, hogy ezt mi okozhatja?
3, Alapértelmezett nyelvi sávot lehet beállítani a kodi-nak? Van amikor rátalál a magyarra, illetve ha egy sorozatnál egyszer beállítom, akkor a többi résznél már jól is indul, de filmeknél legtöbbször az angolt választja ki.
4, A kodi-nál az normális viselkedés, hogy ha a kilépésre megyek, akkor egyszerűen csak befagy? Nem lép ki a programból, azt csak külön a tv box menüjének az előhívásával tudom megtenni, de ilyenkor a kodit már újra se tudom indítani csak az egész boxot.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, előre is köszönöm a segítséget!
Tibi
-
vargalex
Topikgazda
válasz
skeletone #34728 üzenetére
Szia!
Ez ugyan az a hiba, ami anno a TV2Play esetén volt nálad. Javítottam az összes kiegészítőben (dmdamedia, filmvilag2, netmozi, onlinefilmek.me, onlinefilmekingyen, wofvideo).
-
mexel
veterán
Sziasztok! Kiderült hogy a múltkor roszat kérdeztem. Nem a Vodafone tv appjához kellene alkalmazást megkrdeznem CE ( kodi) alá, hanem a UPC-ből (talán abból kivált-átalakult) Direct One -hoz kereste valaki.
Ehhez van estleg valami, vagy van tervben valahol? Tud erről valaki valamit? ( én 1-2 keresés alapján nem találtam. Ehhez elvileg csak email+jelszó kell az előfizetőknek.
Előre is köszönöm a választ -
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy nVidia Shield Pro-t, feltettem ra a kodi 18.9-et es a backup addonnal a regi beallitasaim. Minden viszonylag siman ment, viszont az eddig hasznalt skinemre azt irta, hogy nem kompatibilis, ezert letiltja.
Xperience1080-rol lenne szo. Valaki tudna segiteni, hogy mivel tudnam visszaallitani ezt is?
Firestick 4K-n szinten kodi 18.9 volt, es arra meg fel tudtam telepiteni zip fajlbol, de ugyanez a muvelet most nem jott ossze.Elore is koszonom
-
xtend
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #34706 üzenetére
Igen, várható az Exoshark is Kodi 19-re.
Illetve ezeket ajánlom a Tvshark helyett: [link] -
-
brazos
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #34706 üzenetére
Beírod a Google keresőbe.
Kodi TV addon
és válogatsz a kapott találatokból a neked legjobban tetszőt. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Coreelec 9.2.7 (de másik boxon mátrix van) kodin ha telepítettem a hivatalos plex addont (nem plexkodiconnect) akkor ugye nem működnek a távirányítón a keymap editiorral beállított gombok. Nem lehet ezt valahogy mégis beállítani, hogy működjön? Amiket beallítottam külön gombokra a felirat váltás, audio nyelv váltás, lejátszás közben zoom + és másik gomb zoom - . Direkt a hivatalos plex addont akarom (bátyámnak és apósomnak) felrakni mert akinek csinálom azt szokták meg. Remélem van valami megoldás. Kösz előre is a segítséget!
-
achon
aktív tag
-
vargalex
Topikgazda
Igazából ezt a Kodi vezérli. Vagy cache-ből veszi elő, vagy újra meghívja az addon megfelelő URL-jét. Az addon külön nem cache-el, nem is lenne jó, hiszen ő nem tud róla, hogy újra a Kodi hívta meg, vagy nem. De neked esetleg akkor is jön a hiba, ha te állítod le a filmet? Vagy csak egy bizonyos film esetén a megszakadás után? Persze, simán lehet az is, hogy a memória fogy el és ez már csak a következmény.
Én most rápróbáltam random egy-két filmre, keresési eredményre, nem sikerült reprodukálnom (Kodi 19, Arch Linux). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest