-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Arctic Horizon skin-nél tudjátok hogyan kell a főképernyőn beállítani, hogy ne a "Kiemelt" legyen hanem a menünek megfelelőt mutassa? Tehát Filmekre kattintok akkor a filmeket, sorozatnál a sorozatot stb...
Remélem érthető. Köszönöm.Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
picur10
aktív tag
válasz blakey #34639 üzenetére
köszönöm, működött! A tv series helyett (mellett?) az epizódot is ki kellett választanom
Illetve valaki írta, hogy a poszter letöltés nem megy. Sajnos nekem sem ajánl fel semmit. Érdekes, mert a set-et létrehozza, a filmeket is beleteszi a leírás is rendben, de képet nem tesz hozzá. Kézzel próbáltam kiválasztani, de nem hoz semmit a netről. Le kellene töltenem kézzel és úgy betallózni?
-
castiels
addikt
Időnként kifagy a kép és magától újraindul a box.. Elég sokszor, akár főmenüben is kifagy random.
VGA-HDMI átalakítóval használom egy monitoron de DVI-HDMI átalakítóval is próbáltam ott is csinálta, direkt HDMI-vel nem csinálta TV-n, elképzelhető hogy az átalakítókat nem szereti?
Nem a hőfok miatt fagy..55-60 fokon is csinálta..
CE 9.2.7.
X96 Air[ Szerkesztve ]
-
skeletone
csendes tag
Sziasztok ismét! DMDMedia-val kapcsolatban érdeklődnék, olyan problémám akadt, hogy kb. az esti időszakban egyáltalán nem akar elindulni semmi rajta, pedig a Clipwatching elérések egyből el szoktak indulni... gyakorlatilag 16 óra körül még működött, de este már nem hajlandó semmire. Nem tudom minek tudható ez be, karbantartás vagy túlterheltség... általában minden Kodi indításnál lefrissítem a kiegészítőket (Kodi 18.9 Leia/Android/Windows10). Előre is köszönöm a segítségét!
-
hyper83
tag
Sziasztok,
van egy Amlogic S905X2 boxom, Android 9.0 fut rajta. Feltelepitettem a Kodit es a Netflix addont. A Netflix mindent 960x540 felbontasban jatszik le HW-es dekodolassal.(a boxnak nincs Netflix license) Olyan kerdesem lenne, hogy lehet ezt valahol SW-es dekodolasra allitni fixen, ugy lehet menne a FullHD is. Ha a Kodi beallitasban nem engedelyezem a Hardveres gyorsitast - MediaCodec, akkor a Netflixes lejatszasnal csak hange van kep nincs. Elore is koszi![ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz skeletone #34658 üzenetére
Nálam sem ment ma, ami egyébként szokott (a clipwatchingos el sem indult, egy másik igen, de kb. 1 perc után leállt). Váltottam netmozira, simán ment a sorozatom.
Ha kész lesz az Exoshark Kodi 19-re, akkor úgyis csak azt fogom használni.
Más: olyan kiegészítő létezik, ami sorozatok esetén magyar szinkronos hd találatokat is dob? 720p elég lenne. Ha nincs ilyen, akkor angolból melyik a leghasználhatóbb most ilyen célra? Köszi!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
brazos
senior tag
válasz skeletone #34662 üzenetére
... általában minden Kodi indításnál lefrissítem a kiegészítőket (Kodi 18.9 Leia/Android/Windows10)...
Na, ez az, amit nem kéne megtenned. Ugyanis a Kodi-18.9-es verzióhoz feltelepített függőségeket, ha frissíted, akkor előfordulhat, hogy olyan, már a 19-es Kodihoz való frsisítés kerül fel a rendszeredre, ami szintén okozhat ilyen hibát, mivel nekem is 18.9-es Kodim van, ez a jelenség nálam is ismert, és előfordult. Ilyenkor a kérdéses, lefrissített függőséget el kell távolítani, és visszatelepíteni a régit.(ha az egyáltalán még megvan neked zip-ként.
(ugye ezért is célszerű minden feltelepített zip-et megőrizni illetve a Kodi könyvtárában az addons-packages könyvtárban lévő zipekről mentést készíteni magadnak, pont az ilyen esetekre) Ha visszatetted a régi függőséget, akkor annak a beállításában ki kell venni az automata frissítésből a pipát(ez amúgy kék kör alapesetben) -
brazos
senior tag
válasz skeletone #34664 üzenetére
.. esti időszakban miért nem működik a DMDMedia ...
valószínűleg ilyenkor megnövekszik a szerver terheltsége, és emiatt a szolgáltatott stream minősége(egyenletessége) változó lesz, leginkább az szokott előfordulni, hogy nem egyenletesen jön a stream, kimaradnak csomagok, ami miatt a lejátszás előbb akadozni fog, és rosszabb esetben meg is áll a stream. Ez is ismert dolog, ez ellen te nem tudsz tenni ez ezzel jár.
Nálam a linux alatt van fenn olyan conky modul, ami kijelzi a hálózati adapteren folyó kommunikációt ha ez nem egyenletes, és baromi sok kimaradás, beszakadás van benne, akkor szinte biztos, hogy a kérdéses szerver nagyon leterhelt, de ugyanezt a hibát okozhatja a netszolgáltatód leterheltsége is, leginkább, ha régi, nem optikai net-elérésed van.
Hiába van meg látszólag a netsebességed, ha a kapott stream folyamban nagy beszakadások vannak, a nem egyenletes stream folyam miatt akadozni fog, és meg is állhat a streamod.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz Luissimo #34667 üzenetére
Én sem olvastam semmit a próbáról....
Megjegyzés.
Nálam gyenge net van, és ez pont napközben van inkább jobban terhelve, bár vannak olyan napközbeni időszaok, amikor megy minden simán. Viszont éjszaka, úgy kb. éjjel 1 óra után már nálam rendben megy minden, nincsenek kimaradások, beszakadozások. Csak hát nem mindig vagyok fenn éjszaka, max. ha nem tudok aludni, akkor ülök a gép elé.[ Szerkesztve ]
-
skeletone
csendes tag
Az addon (nem) frissítéssel nem értek egyet, mert volt már olyan addon, ami emiatt nem működött mert nem volt lefrissítve... hozzátéve most is működik minden direktben is böngészőből, andoridon is, windows-on is. A net se gyenge optikai, ezt is kizártam már az elején, azért tettem fel úgy a kérdést, hogy karbantartás vagy túlterheltség okozza a nem működését. Mindenesetre köszönöm!
-
brazos
senior tag
válasz skeletone #34669 üzenetére
Nem addon frissítésről beszéltem, hanem az addonokhoz kellő függőségek frissítéséről!!! Nem ártana az értő olvasás!
Mivel nálad is még Kodi-18.9 van, a magyar addonok nagyrésze(már amit eddig megoldottak a fiúk) megy 18.9-en és az új 19-es Kodin is.
De az új Kodi-hoz már pl. bizonyos ugyanazon függőségnek egy újabb verziója kell már, és ha ezek a függőségi fájlok automata frissítésre vannak alapból beállítva, simán rá fog frissíteni.(amennyiben minden más függőség megvan hozzá a gépen. Ha nincs, akkor szerencséd van, mert olyankor alul kiírja, hogy a 19-es Kodi-hoz való függőség(nem addon!) verzió nem kompatibilis, így nem sikerült annak automata frissülése, feltelepítése.(ez a jobbik eset)
Vannak olyan addon függőségek, amiket ha hagysz alapbeállításban az automata frissítésen, és lefrissülnek egy már a 19-es Kodihoz való verzióra, (megteszi, saját tapasztalásom!) akkor gond lehet magának az addonnak a használatával is! Ez is saját tapasztalat, azért írtam meg.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz interstate76 #34661 üzenetére
Ennél már csak az a rosszabb, ha pl. egy új sorozatot az éppen favorizált addon nem is ismer.(nincs fenn a forrásoldalon, vagy törölték onnan vagy megváltozott az oldal elérési útja)
Vegyünk példának egy viszonylag új sorozatot a Debris.t.
Ezt az új sorozatot pl. a dmdmedia nem is ismeri, fel sem hozza.
Az exoshark már ismeri a sorozatot, fel is hozza, de nem talál lejátszható stream folyamot.
A Exodus Redux is ismeri az új sorozatot, fel is hozza és talál is hozzá jó sok szolgáltatót, bár a listából csak kevés szolgáltatónál indul el a stream, de ahol elindul, ott még némelyiknél saját beépített angol felirat is kiválasztható hozzá. A nyelv persze alapból angol.(magyar nyelvi találat nincs hozzá)
ExodusRedux [link][ Szerkesztve ]
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #34673 üzenetére
Ahogy korábban már írtam, az exoshark a keresést az imdb/trakt/tvmaze adatbázisán végzi a beállított forrásoktól teljesen függetlenül. Aztán a keresés eredményéből egy konkrét eredményt (filmet/sorozat epizódot) kiválasztva próbálja ugyan azt megtalálni az engedélyezett forrás oldalakon. Ezért lehet az, hogy magának a keresésnek van eredménye (hiszen a fenti információs oldalakon azért jellemzően megtalálható minden), de forrás nem lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
tobias40
veterán
Az extended info script mátrix-ra nincsen?
Vagy vmi hasonló amivel előlehet hozni a szereplőket,rendezőt,képeket stb..Vagy ami legalább enyit tud..?
-
tobias40
veterán
Pvr simple tv-ben hol és hogyan kell beállítani a hash alapú keresést?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Kaptam egy kérdést, hogy a volt upc helyett van valami Vodafone app. Nem tudom hogy tv-hez vagy olyan mint a hbo go, ( a hbo GO az nem változott feltételezem, akkor csak Vodafone tv app lehet az). Ez létezik vagy lesz majd CE vagy kodi alá?
-
achon
aktív tag
Lenne pár problémám az onlinefilmek.me kiegészítővel (19.0 Matrix, Mi Stick)
Az egyik hogy nem jegyzi meg a Keresés alatt az előzményeket. Korábbi verziók alatt ez működött.
A másik, hogy este a szörny (b)irodalom nézése közben többször kilépett a kiegészítő (a filmet is megszakitotta és kidobott a Kodi kiegészítők menupontba.
Logban memory leak hibaüzenetet kaptam.
Lehet kevés neki a Mi stick memóriája vagy optimalizacios problema lehet?
Ha esetleg lesz ideje a fejlesztőnek érdemes lehet ránézni.A legszebb múzsa a határidô.
-
xtend
senior tag
Esetleg egy logot felpattinthatnál [MS paste-re] vagy pastebinre, hátha segít.
Meg mondjuk Mi Stick 1gb memóriával meg androiddal nem egy izmos eszköz.
De az is bőven elképzelhető, hogy az adott stream forrás este totálisan le volt terhelve. Mint fentebb írtam, ilyenkor kellene böngészőből az adott kiegészítő weboldalán elindítani a filmet és ha ott is teker, meg-meg szakad, akkor az nem a kiegészítő hibája.[ Szerkesztve ]
-
achon
aktív tag
Próbáltam most leszedni a logot, de este frissitett a stick és a Log viewer kiegészítőben csak a mai adatokat mutatja. Jelenleg nem tudom honnan lehet kiszedni a tegnapi logot.
A filmnél többszöri kidobas utan más forrasokat is próbáltam, pl playtube, waaw, stb., de sajnos hasonló sorsra jutottam 10 perc után.
Még megprobalom reprodukálni hátha...A legszebb múzsa a határidô.
-
xtend
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
Ha elindult a lejátszás, akkor onnantól kezdve az egészhez már nincs köze a kiegészítőnek. Ha a hiba ezután jött, akkor az azért van, mert maga a Kodi kilépett a lejátszásból (pl. a forrás oldal megszakította a kapcsolatot), majd a kiegészítő frissítette volna a listát de valamiért láthatóan az onlinefilmek.me is üres listát adott.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest