- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ticcsi2
csendes tag
Megoldódott!
Köszönöm!
-
blakey
titán
válasz
nfsu17 #38046 üzenetére
CE 9.2.8-al meg lett csinálva, hogy Leia alatt az újakat is kezelje, nálam hibátlanul működik, de ahhoz mindenképp kell a CE 9.2.8 kell, más OS-eken nem tudom, hogy mennyire működik a Leiával. Amúgy én frissítettem widevine-t is, továbbra is működik, Netflix is, HBO GO is, szóval egyelőre jó.
-
nfsu17
veterán
válasz
blakey #38043 üzenetére
Betettem egy sd karit leiával. Egy régi mentést visszatettem, hogy ne nulláról kelljen. Frissítettem mindent. Inputstr helper, adaptive, rtl videó indításakor jött az ablak, hogy a chrome os-t leszedi...ok...végigment, de videó nem indul. Villan egyet indításkor és nem indul. Logot nem néztem, de biztos a cdm az oka.
Valami szerintem nem kerek ezzel az újjal régi rendszereken. Vki más is megerősíthetné, aki most lakott be leiát frissen...szóval nem több hetes wv cdm van rajta.
Különösebben nem izgat, mert matrix alatt jó.
Hogy azért, mert nem frissítettem, vagy itt az új is jó lenne...passz...megy, oszt az jó. -
ticcsi2
csendes tag
válasz
cpt rodgi #38039 üzenetére
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni,ha van rá mód!Kodi 19.3 matrix van fent/Shiled 2019/,és eltűntek az iso fájlok,és filmek, a mappákból!Ha ftp n kapcsolódok,akkor látom őket,de a kodiból valamiért eltűntek!Járt már így valaki,esetleg telepítsem újra?Nem nagyon találok igazán megoldást sajnos
Előzmény,mostanában raktam fel a repo kat,eddig nem használtam,csak is film lejátszásra ,add on k nélkül!Köszönöm szépen a segítséget!
-
cpt rodgi
tag
sziasztok . kísérleteztem egy zeró 2 w vel . egy libreelec.tv szerettem volna rátenni,
- ( csak avi-k, es radio. )de az istennek nem indul el az os. a színes téglalapon állok . tettem mar pár libreelec-et fel es nem nagy dolog. image, kiirt, bedug es kesz ..
természetesen pi2/3 mai tettem a "rpi2 arm . de valami nem
a raspberry íróval other, kiválasztó letöltött 132mb -os 9.28, de nem .. valami nagyon alap dolgot hibázik, magam ismerve. -
törölt tag
1.0.0 de nincs is fenn több abban a repoban.
A repo konkrétan az fusion.tvaddons.co címről lett addolva. Elvileg nem írt hibaüzenetet, de miután feltelepítem, konkrétan üres ...most megnézem, hogy hálózati helyről hozzáadom azt, amit te linkeltél, hátha ....
szerk:
coolság van, így megtalálta. Akkor még sem ugyanaz. Nem értem mondjuk, miért ugyanaz a verziószám akkor? De mindegy is, köszönöm a segítséget, így akkor meglett. -
törölt tag
Sziasztok
Netflix addont szeretném telepíteni Amazon stickre. A CastagnaIT repóban található, amit rendesen hozzáadtam, de valamiért a repó üres ....
Ha kell tudok fotót mellékelni, de TV+ Amazon stick, szóval nem screenshot lenne, hanem rendes fénykép.
Netflix legális előfizetésszerk:
Ja bocs, természetesen kodi alá. A legújabb Matrix valamelyik verziója van fenn, ez is friss install. -
nfsu17
veterán
A váltságdíjfizetés ellenére is kiszivárogtak 7 millió ember adatai
Az OpenSubtitles némi idő után...
Úgy tudom kodi alá van lehetőség használni ezt, de már csak reg-gel.
Viszont emiatt nézzen utána az, aki regelt ide, hogy most mi a szitu. -
brazos
senior tag
válasz
Neubauer #38019 üzenetére
Attól. hogy a Leia még 2-es python verziót használ, és az MS repóban vannak olyan kiegészítők, amik csak ezzel mennek, viszont ez a python csomag sajnos nem létezik zip-kiegészítőként fenn az MS repóban, célszerű lenne tán a repót kezelőknek, ezt is betenni oda, mert sok esetben szükség lehet még a kézi zip telepítésére a régebbi kodi-t használók esetében.
xbmc.python-2.26.0.zip
xbmc.python-2.26.0-1.zip -
mexel
veterán
A .kodi/cdm mappában kellene lennie a mentett CDM-nek ugye? Ott melyik fájl az ami kellhet?
-
Neubauer
csendes tag
Sziasztok!
Két napja szívok egy MXQ PRO 4K-val.
Kodi 18 Leia van rajta. Mostanában több kiegészítő nem ment rajta, ezért le reseteltem. Minden simán ment.
Viszont most fel akarom tenni a MovieSharkot és a repo fel is megy a zip fájlból, de a médiatárat nem tudom telepíteni mert az xbmc.python 2.26.0 függőség nem elérhető.
Ez mitől lehet, és hogy lehet megoldani?
Köszi -
JohnyBlue
addikt
Sziasztok,
KODI matrixot használok Confluense skinnel, mondhatni full alapon (sorozat és filmek menű és visz hall) Viszont mostanság olyan igény is felmerült, hogy a meglévő Filmek és Sorozatok meghajtóm mellé bekerülne egy egy arhív mappa.
A kérdésem az lenne, hogy tudok pluszba menűket hozzáadni a főképernyőhöz. pl. Sorozat-2, Filmek-2 -
Luissimo
veterán
válasz
nfsu17 #38009 üzenetére
Nemmondod?
szerinted én holkeresem?Az miért van hogy az enyém, beállítások menűben csak az első két sor van a te képedből és nincs más.
akkor perszehogy nemtalálom, basszus.0.5.8 verzio van fenn és csak a letiltási menűsorig van, a frissítések keresése , stb már hiányzik?
nem ez kéne?
honnan vegyek másik verziot?
lehet, hogy ezért nemviszi a filmeket a HBO Eu addonban? -
xrvman
őstag
válasz
nfsu17 #38009 üzenetére
Akkor amikor a Netflix frissíteni / telepíteni akarja a Widewine CDM-et, akkor még mindig ne engedjem? Egyszer engedtem, s láttam hogy valami 1 GB-ot szedne le, akkor leállítottam.
Lassan 2 - vagy 3 hónapja nem engedem neki frissülni és már valami error-t dob fel a jobb felső sarokban, de azért még hősiesen lejátssza a tartalmakat.
Beelink GT King Pro, 9.2.8 Coreelec. -
workin
senior tag
Sziasztok
Spiler tv- re jelenleg van valami repo ?
Van telefon elofizetesem spiler extrara , ha működik kodi alatt akkor csatasorba állítok egy pi4 -et hozzá. Igazából csak ezt az egy csatornát nem tudom nézni.Koszi
-
lali303
tag
Sziasztok!
Transmissionnal az útvonalat hogy lehet beállítani hogy külső merevlemezre töltsön?
Vontar x3 boxra usb2- ön csatlakozik.
Coreelek 19.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest