-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Letöltöttm a Loki című sorozatot, de a média tárba nem tudom rendesen betölteni. Folyton régebbi sorozatokat ad be, a lehetőséget sem adja meg, hogy a 2021-est válasszam. Tvdb-n pedig fent van. Hogy tudom valahogy megértetni a rendszerrel, hogy melyik ez a sorozat? Köszi előre is! -
Hege1234
addikt
Fórumtársak segítségével nagy nehezen összehoztam egy olyan script-et amivel
menteni lehet a videó pozícióját json-rpc alatt.(eléggé zavart, amikor bealudtam egy 4-5 órás vod-nál vagy egy filmnél, sorozatnál és vissza kellett keresnem hogy éppen hol tartottam, emiatt született meg ez a script)
sajnos 100%-ban nem sikerült python-ba megírni, bash és python keverék lett belőle
a lényeg a scriptben, hogy a távirányító és(vagy) a bill gombjaira van egy "mentés" gomb
és egy "betöltés" gomb. a betöltés scriptet hozzá lehet adni a főmenühöz is.mentés:
json-on keresztül elmenti hogy mi az elérési útja és hol tart a videó(00:28:59) és pluszban készít egy bookmark-ot is (a bookmarkot csak manuálisan lehet visszatölteni)betöltés:
előtérbe hozza a kodi-t betölti a fájlt vár 3 mp-t és "bepötyögi" a kimentett
számokat 002859 majd nyom egy entert (láthatatlan)json-rpc-n keresztül elég sok megoldást kipróbáltam de mivel kellett, hogy
tudjon működni youtube videókkal is ezért maradt ez a "bepötyögős"
megoldás viszont így minden olyan videóval működik ahol a számokat beírva lehet poziciót ugrani és pluszban így működik az MPEG-DASH-os videókkal isMEGA-n elérhető egybe de felraktam pastebin-re aki nem rajongana a becsomagolt fájlokért
ezek közül ami kevesebb embernek lehet fenn a gépén az a jq az mindenképp kell hozzáwindows-ra teszteltem, annyi hibája van, hogy kb 1mp-re felugrik egy kis ablak
majd bezáródik, mentésnél és betöltéskor is! (ez a .sh fájlok miatt van)mivel amik kellenek hozzá az a legtöbb oprendszeren megtalálható, telepíthető
aki esetleg coreelec vagy valami máson kipróbálná és működik neki, jelezzen légyszíves.nálam ezekre a gombokra vannak keymap-elve
<keymap>
<global>
<keyboard>
<f1 mod="ctrl,alt">RunScript("c:\sleepy\start-save-pos.py")</f1>
<f4 mod="ctrl,alt">RunScript("c:\sleepy\start-load-pos.py")</f4>
<home>RunScript("c:\sleepy\start-save-pos.py")</home>
<end>RunScript("c:\sleepy\start-load-pos.py")</end>
</keyboard>
</global>
<keymap>első scriptem szóval, ha bárkinek van esetleg hozzá ötlete vagy tudna segíteni benne, hogyan lehetne belőle addon-t csinálni vagy csak egyszerűsíteni rajta, hogy az az egy előugró ablak is megoldódjon
annak nagyon örülnéknálam a c:\ meghajtón van a mappa elérési utat és ezt a címet úgy kell szerkeszteni ahogy a beállításainál van http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080
(rendszer>szolgáltatások>vezérlés)
[kép] -
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Találtam egy Telekom TV GO addon-t:
https://github.com/xbmc-kodi-cz/plugin.video.iptv.tmobiletvgo
Igaz nem Magyar hanem Cseh, ha van valaki aki jobban ért hozzá és meg nézné, hogy nem lehetne-e megoldani ugyanígy a magyar telekommal is azt nagyon megköszönnémmeg szerintem sokan mások is
-
Over567
aktív tag
"más módon" mit takar ha megkérdezhetem? Mert nekem ez az egész Kodis cucc elég új dolog, m3u listámat is itt a fórumban írt egyik hozzászólás alapján csináltam meg. Megjegyzem tökéletesen működik minden csak kíváncsi vagyok
-
-
Borisz76
nagyúr
Pár éve olvasgatom a fórumot....
Nem megy ez ,nem megy az.....Én meg vettem egy NAS-t,letöltöm ami kell és akkor nézem amikor akarom. Nem függök a weboldalaktól.
Drágább de nekem megérte. -
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok..azt szeretném kérdezni, hogy az Indavideo addon lesz-e frissitve esetleg Matrix-ra? Elég sokat használjuk...meg más MS addonokkal esetleg mi a helyzet? Van valaki aki gondozza? Egyelőre 18.9 van fent és jól működik minden de látom hogy előbb-utóbb jön a változás...köszönöm szépen
-
cof
veterán
Kicsit sok már ez az oldalakon át tartó felesleges adok-kapok. Egyszer brazos, most meg rarki72.
Ez a topik sem a régi már.
Egyébként meg itt van a topikban az onlinestream oldal üzemeltetője is, rá kell itt keresni, és megkérdezni privátban miért kerültek ki a csatornák ha valakit nagyon érdekel, ilyen egyszerű.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
rarki72 #35732 üzenetére
Lehet, hogy most félreértetted a példámat. A ""mert a forrás oldal (most ugye az RTL Most) levette a kínálatból." arra írtam, hogy most nem elérhető az RTL Most-on a Mi kis falunk sorozat. De az RTL bármikor visszateheti (ahogy kérdésemre válaszolva meg is erősítették).
Szóval, az onlinestream-al kapcsolatban csak a linkelt oldal üzemeltetője tudja megmondani, hogy miért kerültek ki bizonyos csatornák, illetve várható-e, hogy visszakerülnek. Itt erről továbbra sem fog tudni semmi biztosat (de még bíztatót sem) mondani.
-
rarki72
tag
válasz
vargalex #35726 üzenetére
"Ugyanis nem a kiegészítő hibája, a forrás oldalon sem találhatóak" -> laikus: és ez maradandó, ideiglenes vagy nem tudni melyik -> van remény
"mert a forrás oldal (most ugye az RTL Most) levette a kínálatból." -> egy eddig létező megszűnt létezni -> maradandó, nincs reményutóbbi már perfekt info.
Köszönöm. -
vargalex
Topikgazda
válasz
rarki72 #35728 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Megírtuk többször is, hogy ennél többet itt nem tudunk mondani. Linkeltem is a forrás oldalt. Ott a lap alján van egy nagy KAPCSOLAT felirat e-mail és facebook elérhetőséggel. Ezen kívül milyen infót vársz még itt a topicban??? Még egyszer leírom: a forrás oldal üzemeltetése tőlünk (és konkrétan az addon fejlesztőjétől is) teljesen független.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
rarki72 #35724 üzenetére
Szerintem én semmit nem értettem félre. A forrás oldal a kiegészítő alapjául szolgál, de arra semmilyen ráhatásunk, rálátásunk nincs, így abban, hogy ott miért szűnt meg valami, nem tudunk segíteni.
Ez olyan, mintha most itt kérdeznéd meg azt, hogy mától miért nem látszik az RTL Most kiegészítőben a Mi kis falunk sorozat összes évada, csak a 3. évad 11. epizódja. Itt annyit tudunk mondani, mint amit az onlinestream-al kapcsolatban is írtam neked, azaz hogy azért, mert a forrás oldal (most ugye az RTL Most) levette a kínálatból. Hogy miért, azt tőlük tudod megkérdezni. -
rarki72
tag
válasz
vargalex #35716 üzenetére
Valamit félre értettél...
"Tud valaki valamit? Érdemes erőlködni vagy valami javíthatatlanul és végérvényesen megszűnt?"
Ez nem jelzés, hanem információ igénylés.
Egyszerűbben fogalmazva egy kérdés, melyben közönséges felhasználó vár tájékoztatást a hozzáértőktől...
Ha ez a fórum nem erre való, akkor szívesen veszek egy linket egy megfelelőbb fórumhoz - vagy bármilyen útmutatást.
Előre is köszönöm. -
baly81
aktív tag
Használ itt valaki közületek Aliexpressen vásárolt IPTV szolgáltatást?
-
Over567
aktív tag
Mondjuk nekem a legnagyobb érvágás az Epic Drama eltűnése volt
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani vagy van rá esetleg addon, hogy érintésre, hogy reagáljon a kodi videó lejátszás közben?
Konkrétan azt szeretném, hogyha megérintem a kijelzőt akkor pause aktiválódjon, ha pedij újra megérintem akkor a play
-
vargalex
Topikgazda
válasz
rarki72 #35713 üzenetére
Szia!
Biztosan zavar mást is, de ezt nem itt kell jelezni. Ugyanis nem a kiegészítő hibája, a forrás oldalon sem találhatóak...
-
rarki72
tag
Sziasztok.
Létezik, hogy csak kettőnket zavar az RTL online stream eltűnése annyira, hogy foglakozzon is vele?
Tud valaki valamit? Érdemes erőlködni vagy valami javíthatatlanul és végérvényesen megszűnt?
egy héten belüli esemény...
"Online Stream hiba" üzenettel nem működik egyik sem ami eddig működött:
RTL Klub
Cool Tv
RTL+
Mozi+
Moziverzum
biztosan van több is, de mi ezeket használtuk...
előre is köszi! -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Másnál is eltűnt az rtl klub az online streamből?
-
consono
nagyúr
válasz
Füst mester #35709 üzenetére
Nincs, nem is várható mostanában, hogy lesz... Valaki korábban nekiesett, de sok hír nem jött.
-
Füst mester
csendes újonc
Sziasztok! Van már magyar Telekom TV GO addon?
-
Hege1234
addikt
van arra bármilyen lehetőség, hogy a jelenleg használt lejátszólistát kitenni a fő képernyőre widget vagy valamilyen más módon?
esetleg van rá command?
(19.1 matrix) -
baly81
aktív tag
válasz
skeletone #35705 üzenetére
Sziasztok!
Ma újrahúztam az OS-emet az asztali PC-n. Gondoltam kipróbálom a Manjaro-t. Feltelepítettem a kodit (19.1) és az MSrepot. Látszólag minden rendben ment. Azonban egy-két stream-nél, pl. az online stream kiegészítő TV egyes csatornáinál (pl.: RTL, TV2, Cool...) és a Net mozin is egyes filmek képe nem jelenik meg. Elindítás után zölden villan párat, majd sötétség. Hang van, a számláló is megy, csak kép nincs. Gondolom valami kodek hiányzik neki. Tudnátok segíteni a probléma megoldásában? Előre is köszönöm!
-
skeletone
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már szó róla, de szerintem a JobbMintATv is kaphatna egy kiegészítőt.
[link]
-
aldebaran
addikt
válasz
bivalyos #35701 üzenetére
Nekem is hibát dobott (no streams found.), de jelen esetben ez segített:
What worked for me was the following:
Browse to Kodi > addons > plugin.video.youtube > resources > lib > youtube_plugin > youtube > helper > and open: video_info.py
Scroll down to lines 689-690 and 'comment them out' using 'hash tags' like this:'Accept-Language': 'en-US,en;q=0.8,de;q=0.6'}
# if self._access_token:
# headers['Authorization'] = 'Bearer %s' % self._access_token
page_result = self.get_watch_page(video_id)
Then REBOOT Kodi.
I still sometimes see the 'No Stream Available' error, but clicking the video again seems to allow it to play.Egyébként itt a repo-ja
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest