Új hozzászólás Aktív témák

  • TeebyKay

    őstag

    Sziasztok!

    Kodi-val kapcsolatban szeretnék egy-két beállítási tippet kérni a tapasztaltaktól.

    1, Ha a sorozatokat a tv shows fülön nyitom meg, akkor egy régi állapotot látok, az újonnan letöltött sorozatokat nem. Ha lent a videos fülre navigálok, ott már látok újabb részeket, de ott is van, hogy kézzel frissítést kell nyomjak neki, ilyenkor viszont az egész könyvtárat újra beolvassa ami nagyon időigényes. Nem tudja a kodi valahogy autoamtikusan naprakészen tartani a sorozatok és filmek könyvtárait? Egyébként SMTP-vel csatlakozik NAS-hoz.

    2, Nem biztos hogy a kodi hibája, de néha egy-egy film lejátszása közben megáll, megjelenik középen a töltősáv és fél percig - egy percig tölti a videót, és ezt akár tíz alkalommal is eljátsza egy film alatt. Nem mindig ugyanaz alatt a film alatt, össze vissza. Van ötlet, hogy ezt mi okozhatja?

    3, Alapértelmezett nyelvi sávot lehet beállítani a kodi-nak? Van amikor rátalál a magyarra, illetve ha egy sorozatnál egyszer beállítom, akkor a többi résznél már jól is indul, de filmeknél legtöbbször az angolt választja ki.

    4, A kodi-nál az normális viselkedés, hogy ha a kilépésre megyek, akkor egyszerűen csak befagy? Nem lép ki a programból, azt csak külön a tv box menüjének az előhívásával tudom megtenni, de ilyenkor a kodit már újra se tudom indítani csak az egész boxot.

    Egyenlőre ennyi jutott eszembe, előre is köszönöm a segítséget!

    Tibi

Új hozzászólás Aktív témák