Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ide is beírom,hátha...
Telekom tvgo-ra (az újra) van megoldás akár droidra vagy CE alá?
A régi ment 1-2 box-al ha jól tudom,ezzel mi a helyzet most? -
Zebu
addikt
válasz
blakey #29187 üzenetére
Sziasztok,
Válaszoltam, csak hogy kapcsolódjak a korábbi gondhoz. Sajnos ez még mindig megvan... Közben azt is észrevettem, hogy hiába próbálok FONT szint beállitást változtatni, az sem látszódik a lejátszásnál, hiába állitom át.
Néztem a KODI logot, ott egy ilyet láttam:
2020-08-29 08:14:49.140 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting /storage/.kodi/media/Fonts/
2020-08-29 08:14:49.140 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting special://home/media/Fonts/
2020-08-29 08:14:49.209 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting /storage/.kodi/media/Fonts/
2020-08-29 08:14:49.209 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting special://home/media/Fonts/
2020-08-29 08:15:32.021 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting /storage/.kodi/media/Fonts/
2020-08-29 08:15:32.021 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting special://home/media/Fonts/
2020-08-29 08:15:32.098 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting /storage/.kodi/media/Fonts/
2020-08-29 08:15:32.098 T:4093712208 ERROR: GetDirectory - Error getting special://home/media/Fonts/Ez miért van? Van valami ötlet hogy tudnám megjavítani?
-
zolda
tag
sziasztok!
TVHeadend LibreElec-en (RPi2): próbálta már vki megadni a TVH server-nek a UPCD plugin által generált m3u listát? ha én ezt a /storage/downloads/upcdplaylist.m3u helyen tárolom, akkor hiába adom meg a TVH server Configuration -> DVB Inputs -> Networks lapon a létrehozott hálózat URL-nél file:///storage/downloads/upcdplaylist.m3u formában az elérést, nem olvas be belőle mux-okat. Az elérési út megadásával van gond vagy ez az m3u nem alkalmas erre...? -
cof
veterán
válasz
MadMancs #31490 üzenetére
...TV nézés is egy android app egyébként. Törölni is lehet, meg fent van play en.
Igen? Nem volt még Androidos TV-m. De gondolom elszeparáltan működik a rendszertől, csak a saját appjával használható.
Mondjuk ha használható lenne külső appal, akkor sem tudnád a Kodi alatt beüzemelni, mert Androidon nincs TVHeadend szerver.
De itt egy DVB-T app [link], kipróbálhatod, hogy felismeri-e a tuneredet, bár nem hinném, hogy a rendszereszközöknél bármi nyoma is lenne, mondjuk egy Aida64-es kutakodásnál.
-
ratkaics
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #31484 üzenetére
Köszi!
-
MadMancs
veterán
Igen.
Azóta bővült a lista mármint bővítmény terén. Meg már filmezéshez ki se kell fotelből kelni, PC WOK által ébreszt, qbittorrent kontroller által film/sorozat "megvásárol virágboltból" kodi SMB segítségével meg lejátsza.Akkor TV marad gyári megtoldás. Pedig azt hittem mert, TV nézés is egy android app egyébként. Törölni is lehet, meg fent van play en.
-
cof
veterán
válasz
MadMancs #31486 üzenetére
Igazábol már TV nézésen kívűl mindenre kodit használom. Na. Ez most az RTLMost óta van?
Amúgy képes persze DVB-C-re, én most 2 USB tunerrel csapatom Digivel (éljen a kódolatlan DVB-C
) de UPC-n csak a kódolatlan csatornákat tudnád nézni. Viszont maga a TV Tunere az nem Android periféria alapon működik, így még ha lenne is Androidra TVHeadend szerver, akkor sem látná a TV tunerét.
-
consono
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #31485 üzenetére
Hú, ha jól emlékszem benne van a hivatalos Kodi repópan a PVR kliensek között, simán lehet telepíteni, de évek óta nem foglalkoztam vele. Illetve nem elég a kliens, ha jól emlékszem, de tényleg régen volt, valaki itt biztosan használja és még emlékszik
Nem csak IPTV-t tud, hanem sima TV vevő kártyákat is kezel, m3u-val biztosan működik, pl. a Digis "servlet"-et be lehet gyűrni alá. Itt van valami régi leírás, de ott külön eszközön fut a tvheadend, meg nem IPTV:
[link] -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Android TV-s Kodi alá létezik olyan kiegészítő amivel a TV saját tuner-ét (Mediacarddal együtt) tudja kezelni? Netalántán felvenni is tudna.
Igazábol már TV nézésen kívűl mindenre kodit használom. Lassan érdemes lenne alapértelmezett autostart appnak betennem. Ha DVB-C re is képes lenne tökéletes All In One app lenne. -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Van most ajánlott készülék, amire fel lehet tenni a Kodi-t, van hozzá távirányító és olcsó?
Köszi előre is mindenki segítségét!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Lehetséges a kodival filmet felvenni? Ha igen, hogyan? Ebben az esetben megköszönném a segítséget. -
BalanceR
addikt
válasz
consono #31477 üzenetére
A logban ez van:
Cryptodome
Traceback (most recent call last):
File "/home/pi/.kodi/addons/plugin.video.netflix/service.py", line 13, in <module>
from resources.lib.run_service import run
File "/home/pi/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/run_service.py", line 18, in <module>
from resources.lib.common import select_port, get_local_string, get_current_kodi_profile_name
File "/home/pi/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/__init__.py", line 15, in <module>
from .credentials import *
File "/home/pi/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/credentials.py", line 25, in <module>
from Cryptodome import Random
ImportError: No module named Cryptodome -
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Adott egy Raspberry + Debian alapú Buster azon pedig RetroPie + Kodi 18.x
Minden hibátlanul megy, lejátszás NAS ról, youtube addon, HBOGO addon... Kivéve a Netflix
Fel sem települ a csomag, hibával kidob, pedig ugyanez windowson kodi 18.x el megy gond nélkül...
Ötletek?
Előre is köszönöm. -
pkollar
tag
A https://cinemaa.cc re van már esetleg addon?
-
cof
veterán
Horizon GO nem szórakozik nálatok mostanában? Egyszer elindul a csatorna, egyszer meg csak pörög a töltés kör, és semmi hibaüzenet utána, de nem indul. Telefonon app-ban ugyanabban az időben (utána próbálva) meg megy.
-
KTU
addikt
válasz
nagyfejü #31469 üzenetére
Ma "telepítettem" újra egy S905 boxot,
CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.4.2-Generic
Volt több kérdés, hogy szükséges Widevine-t letölteni.
Chrome OS helyreállítási képfájlt töltötte le.
Telepítette, működik.
Ezután egy másik S905 boxon is elindítottam az M3 online-t, amin pár napja frissült a CoreELEC,
ezen is ugyanúgy végigment a letöltés, telepítés. Ezen is működik.
Lehet nem volt elég hely nálad, a majd 1GB-os képfájl letöltésére. -
MadMancs
veterán
-
Minstrel
senior tag
Valami egyszerű megoldás nem lenne arra, hogy az Arena4 streamet tudjam kodin nézni? Teljesen új kiegészítő kellene hozzá vagy van olyan amivel lehetne?
-
Kispósi
aktív tag
válasz
vargalex #31461 üzenetére
igen, alapvetően onnan indult az egész, hogy a többiek által összehozott HorizonGo-n nem mindig jött be a tartalom. PL a héten BL meccset szerettem volna nézni de feldobta hogy DRM védett tartalom. Megpróbáltam orvosolni a dolgot, azt gondoltam hogy a libwidevine lehet a probléma forrása. Fel akrtam rakni egy MC-t de nem sikerült. Aztán olvatam hogy ha felrakom az entware-t abból már menni fog az is. De ha gond, átmegyek az Amlogic topicba a kérdésemmel
Mondjuk az EPG még hiányzott de az utánaolvasásoknak hála sikerült összehoznom azt is részben, mert pár adónál nem mutatja (pl M4sport) -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Másnál müködik az M3 online Ce alatt box on?
Vagy csak nálam nem? -
Kispósi
aktív tag
Üdv,
x96max pro-n szeretném feltenni az entware-t de 1 perc után elakad, majd később ki is írja hogy nem tudott mindent leszedni, opkg-t nem találja. Mi lehet a gond?
-
Márton
nagyúr
Kodival le tudok játszani filmet külső (ac3, dts..) hangsávval?
Be lehet valahogy tallózni, vagy mindenképpen muxolni kell pc-n?
(libreelec, s905x stick) -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Nézni akartam kodin az M3 at, de inputstream.adaptive hibát ir.
Próbáltam rákeresni a googlen , a kiegészitőkben a video bemeneti adatfolyam nál nekem nincs inputsream. csak valami RTMP.
Hogy tudom megoldani?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest