Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebayer
tag
Pedig lehet, hogy a resetelés segítene. Nekem is ugyanez a vasam van és semmi gondom a Matrix-szal. Persze néha csinál a box érdekes dolgokat - mint az androidos Amiko-k általában - de egyébként minden működik rajta. Milyen firmware van a boxon? Nálam az 1.0.24 van fent és úgy rémlik, korábban volt olyan verzió amivel nekem is szaggatott a videólejátszás. Illetve az is számíthat, hogy a Kodi-t a Play Áruházból, vagy a hivatalos oldalról töltöd le.
Most megnéztem és van újabb verzió is (1.0.27). A fejlesztői verzió menüpontnál éred el, nem a sima frissítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nekem az a trükköm, hogy kikölcsönzöm a virágboltból amit meg akarok nézni. Én már feladtam ezeket a filmes/sorozatos kiegészítőket, még abban az időben amikor még ment a sorozatbarát, jó régen volt 2017, használtam ezeket én is, de ugyanazzal szembesültem amivel te, vagy a link volt halott, vagy pont a kiegészítő nem működött mert újítottak a forrásoldalon, így meg tudom, hogy amit letöltök azt meg is nézhetem bármikor amikor akarom.
A minőségre nem térek ki, hogy mennyivel jobb egy virágbolti, mint egy stream-elt videó, mert nagyon nem izgat engem a csili-viliHD, de ebben is jobb a saját letöltött tartalom.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest