- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Mesterséges intelligencia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Microsoft Outlook topic
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Nagyon régóta(több mint 10 éve) használok XBMC-t, majd KODI-t. Most belefutottam egy látszólag érthetetlen problémába.
Logitech Harmony 600 távirányítót használok a Raspberry Pi 3-on futó Libreelec 18.2-es KODI-hoz. Alapesetben vannak ugye működő billentyűparancsok a KODI-ban.
L betű megnyomására feliratsávot vált.
O betű megnyomására codec információkat ír ki.
Aztán ami még nekem fontos, hogy egy gombnyomásra hangsávot is váltson. Erre tudtommal nincs beépített billentyűparancs. Így némi guglizás után az alábbi kóddal az N billentyűre programoztam a hangsáv váltást. Majd elmentettem a keyboard.xml fájlba, a megfelelő helyre(Userdata\keymaps\)<keymap>
<FullscreenVideo>
<keyboard>
<N>AudioNextLanguage</N>
</keyboard>
</FullscreenVideo>
<VideoMenu>
<keyboard>
<N>AudioNextLanguage</N>
</keyboard>
</VideoMenu>
</keymap>Ezek után megcsináltam azt, hogy a távirányító kijelzőjének első képernyőjére ráprogramoztam ezt a 3 billentyűt.
Amikor teszteltem volna, egyik sem működött.
Ekkor rádugtam a Raspberry Pi-re egy billentyűzetet, ott ment mindegyik billentyűvel aminek mennie kell. Azután asztali gépre dugtam a távirányító infra vevőjét és ott is teszteltem a távirányítóra programozott gombokat. Ott pedig működött. Ezen a gépen 18.1-es KODI van.
Valakinek ötlet, hogy mi okozhatja? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest