Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz kmarci25 #20795 üzenetére
Persze, eddig is úgy csináltam telepítéskor, skin > több beszerzése, és átváltottam, csak itt viszont nem volt Letiltotta mert nem kompatibilis, aztán azon a felületen alig találtam meg, hol tudom visszakapcsolni
Persze, szolgáltatót is kiválasztottam, webes bejelentkezés. Egyelőre az ingyenes próbaidőszak megy, de nem hiszem hogy ennek köze lenne hozzá. Mindenesetre böngészőből azért jobb kezelni, mint kodiból, meg amúgy sem ez lenne a lényeg, szóval annyira ez nem izgat csak rápróbáltam, hanem a Netflix.HR24.hu
-
kmarci25
veterán
Az új skin megváltoztatható, akár Confluence-re is, úgyhogy ez valóban user error. Váltsd vissza, és ennyi.
Próbáld többször újraindítani az egész kodi-t, akár a gépet is. Esetleg telepítsd újra a kiegészítőt. Erre nem jöttem rá, hogy miért van, de első futtatáskor általában a login failed hibaüzenet jön, hiába jók a beírt adatok. Aztán egyszer csak erőt vesz magán, és működik. Nekem még első telepítéskor csinálta ezt, azóta nem nagyon fordult elő. A pozitívum az, hogy ha egyszer beenged, akkor utána már nem szórakozik (persze, ha nem volt logout).
Az HBO Go-nál sosem volt bejelentkezési hibám. A szolgáltatót is kiválasztottad?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zseko
veterán
válasz kmarci25 #20793 üzenetére
Hát, gondoltam, ha külön, más helyre telepítem, mint ahogy lehet mondjuk a böngészőket, és nem felülírom az eredeti mappát, akkor lehet kísérletezni. De mivel a beállítás ugyanoda, a Roaming mappába kerül(t, mint kiderült, erről elfeledkeztem), így a felületet a réginél is átállította erre a 'valamire' ami az újban van (én a Confluence-t kedvelem, nekem az átláthatóbb és kezelhetőbb). Más változást szerencsére eddig még nem találtam, szóval kicsit user error.
Megnéztem a linket, feltettem, Login Failed hibával nem játsza le a tartalmat. Az biztos jó, mert kipróbáltam más böngészőben a bejelentkezést.
Egyébként a Netflix is bejelentkezési hibát ír, és az is biztosan jó.HR24.hu
-
kmarci25
veterán
Win-en pedig működnie kell az HBO Go-nak, és a netflix-nek is, mert pl. nálam is működik. Itt az HBO-s leírás is, widevine-hoz hasznos lehet. Android-ot passzolom, ott nem tudom hogy megy.
De milyen külön mappa? És mit cseszett el?[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zseko
veterán
válasz kmarci25 #20641 üzenetére
Hát, azon kívül, hogy hiába telepítettem külön mappába, elcseszte az eddigi kodi-t, nem csinál semmit. A libwidevine-t hogy lehet telepíteni? Vagy honnan. Eddig nem találtam rá semmit, legalábbis olyat ami működött volna.
Igazság szerint ez tabletre lenne majd fontos nekem, de ha már win alatt sem tudom telepíteni...HR24.hu
-
gazso75
aktív tag
Az Exosharkban csak nekem nem megy a Kedvenc sorozatok alatt semmi ( Előrehaladás, Gyűjtemény, stb.)?
Leia alatt, Libreelec
[ Szerkesztve ]
-
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Spotyfi-t rá lehet venni valahogy hogy localban játszon android alatt?
Köszönöm
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
brazos
senior tag
válasz Tasa76 #20786 üzenetére
krypton-17.3-ban továbbra sincsenek friss, használható vidto-s linkek - és itt a lényeg a friss szón van! - az MS, és Exoshark-ban vannak még olyan régebbi kiadású sorozatok, amikben még érdekes módon élnek azoknak a régebbi vidto-s linkjei, amiket még valamilyen csoda folytán nem lőttek le.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Dolphine #20785 üzenetére
Elvileg nem kéne gondot okozzon, de nem tudom, nem használok windowst és általában tiszta telepítést alkalmazok.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz Dolphine #20783 üzenetére
Az advancedsettingset át kell írni? - igen, de csak az elnevezéseket, az értékek maradhatnak.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
A 16.1-ről lehet adatvesztés nélkül a 17.6-ra frissíteni?
Win10 x64.
Az advancedsettingset át kell írni? - Az elnevezések megváltoztak verzióváltásnál.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
dh66e
veterán
Köszi lefrissítettem,de most nem tudom megnézni nincs online közvetítés.
Megnéztem a weboldalt is,ahhoz képest Sportközvetítéseknél a legutolsót nem mutatja (dvsc -haladás).meg sporthíreknél sem játssza le a 18.20-ast.
Lehet ez így volt régenbben is nem tudom nem néztem soha. -
brazos
senior tag
válasz flamario #20776 üzenetére
Nálam -Kodi-Krypton-17.3- az M4 addons az élő közvetítést még le sem akarja játszani, nemhogy felbontásválasztót adjon.
Viszont ha a rögzített Sportközvetítésekbe belépek, ott már van felbontásválasztó, és játszik is rendesen.A médiaklikk addons-ban ilyen gond nincs, az ott lévő M4-ben az élő közvetítéseknél is azonnal adja a felbontásválasztót.
[ Szerkesztve ]
-
flamario
tag
M4 sport addon szépen listázza az élő M4 plusz az M4 stream adásokat "m4sport.hu élő közvetítése"de le már nem játsza.
A felbontás választó sem ugrik fel.
RP3/kodi
aki csinálta az eddig javítást ránézne ha van ideje.
krypton 17.6[ Szerkesztve ]
-
Boxer1984
újonc
Helló mindenki ! Segítséget szeretnék kérni , kodi ill. Lazarus témában . 3 napja olvasok itt a forumon , nagyon sokmindent , megtudtam és alkalmaztam , de nem jutottam előre . Lenne egy android boxom, amin eddig tökéketesen ment az exoshark , de kb 2 hete rosszalkodik. Találtam frissitéseket amik ugyan úgy nem váltak be , nem értem mit is ronthatok el. Bár olvastam , hogy az exoshark 1.3.0 frissités jól üzemel , viszont azt nem találtam .Filmre , sorozatra kattintva megkeresi a kiszolgálokat de nem inditja el eggyiket sem , jelenleg EXOSHARK 1.2.8 van fent , alap lazarus frissités . Ha valamit nem szaknyelven írtam , elnézéseteket kérem , és köszi , hogy elolvastad .
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Basszus..
Olyan gyorsan lefrissített a Chrome,hogy már a mostani fájlal operáltam.
Most nézem,hogy hiába a régit szeretném letölteni,az újat telepíti.
Egy linket tudnál dobni a Chromhoz,vagy a fájlt feldobnád valahova?[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
bestpixel
tag
Most kipróbáltam a linkelést és azzal is működik a Livestream Pro. Kiderült, hogy a beállításnál korábban kihagytam egy lépést: a Add source-re kattintást. Köszi!
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
bestpixel
tag
válasz brazos #20740 üzenetére
Nos, sikerült! Ahogy a 20 274-es hsz-ban is leírtad, most már egyértelmű volt, és működik. (Más dizájnú ablakokat látok, de ez legyen a legnagyobb gond.)
Köszönöm szépen még egyszer és elnézést a sok fárasztásért!Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
azbest
félisten
Na kipróbáltam, tényleg nem megy a friss 68.0.3440.106 -os chrome-ban lévő widevinecdm.dll (4.10.1146.0) verzióval a friss nighly, se a 64 se a 32 bites windowson.
Ellenben, leszedtem egy 64.0.3282.140-es 64 bites chrome-ot, feltelepítettem és kiszedtem belőle az akkori widevinecdm.dll-t (1.4.9.1070) és azzal csont nélkül működik.
-
-szabi-
addikt
Egyébként külföldi van több is néhány-száz esetenként több ezer csatornával.
http://ccld.io/atom.m3u
Jackyiptv 1
Jackyiptv 2
Egyéb 1
Egyéb 2Viszont nem túl jellemző a rendszeres karbantartás, ezért egy idő után kevesebb és kevesebb működik.
Néhányukban van egy-két magyar csatorna.
Kodinak ez a része itthon nem igazán használható ki.üdv
-
azbest
félisten
válasz azbest #20735 üzenetére
Kipróbáltam fire tv sticken (android 5) és tényleg működik újra a kodi-20180830-af7276ca-master-armeabi-v7a.apk -től kezdve a hbo go addon kress nélkül.
(#20759) atyca
nálad teljesen más a probléma. Ha ékezet vagy szóköz van a win felhasználónevedben, az is okozhat problémát. -
Keef_Lee
senior tag
válasz -szabi- #20761 üzenetére
Persze, hogy nem megy.
Ez nem m3u fájl. Ennek egészen más szerkesztési szabályai vannak.
Amire szükséged van belőle, azt dolgozd be a saját m3u szintaktikának megfelelően.
Megnyitod. pl. látod, hogy a Fehérvár Tv-nek mi az url-je és annak megfelelően kezdesz az m3u-dban egy új sort #EXTINF:-1 .....................stb,stb
Aztán az m3u-t helyi fájlként veteted fel a simple pvr-el (ahogy a második esetben próbáltad, csak a nem jó fájllal.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz Keef_Lee #20751 üzenetére
Hi
Ma megpróbáltam megetetni a PVR IPTV Simple Client-el ezt: https://pastebin.com/raw/frnavVgX
1. Próbáltam URL-ként megadni
Ennek ez lett az eredménye:2. Letöltöttem az xml fájlt és úgy adtam meg
Amiből meg ez lett:Egyik esetben sem kaptam lejátszható csatornákat.
Gyanítható volt, hogy ez lesz de mindenképp ki akartam próbálni.
Sajnos még mindig nincs egy normális m3u lista magyar csatornákkal és hozzájuk megfelelő epg.üdv
-
brazos
senior tag
A problémám az, hogy az általad javasolt, és általam is többször kipróbált url beírás nálam mindig hibával elszáll, lásd a képeket.
Mint már írtam, nálam Linux alól dolgozik a Kodi-Krypton-17.3-as, a host rendszerre eleve fel van téve a legfrissebb ssl csomag, szóval ez van. Valamiért nem tud a Pasterbin szerverhez csatlakozni, próbáltam a sima http-t is, az is ugyanezt a hibaüzit dobja az url-be írás esetén.Ami az érdekes az egészben az az, hogy a letöltött weboldal esetén az xml-be mentett weboldalon lévő címeket hívja meg a Kodi, de értelemszerűen már nem a Pasterbin szerveréről, hanem az xml fájlból közvetlenül, és így már hibátlanul betölt az alkotásod.
Szóval, ha közvetlenül adom be az URL-ként a weboldal címét, akkor nem tud (ssl-hiba talán?) a Pasterbin szerverhez csatlakozni, és onnan betölteni azt a weboldalt, sajna ez van.
Lementett xml-ként viszont rendben megy a dolog, ki érti ezt.....Amúgy lenne egy kérdésem, azt írtad, frissítetted az Euronews címeket, nos az iptv magyar listában lévő Euronews (web) link üres, míg az Euronews (youtube live) meg csak körbe körbe forog, és nem tud csatlakozni, és egy idő után kilép, és nem csatlakozik. Csak nem ez is DRM védett cím lett netán?
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Szia!
A legújabb éjszakai van fent,és:
15:53:12.624 T:12004 NOTICE: Creating InputStream
15:53:13.110 T:12004 ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: Unable to load widevine shared library (C:\Users\Én\AppData\Roaming\Kodi\cdm\widevinecdm.dll)
15:53:13.110 T:12004 ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: OpenDRMSystem failed
15:53:13.112 T:12004 ERROR: CVideoPlayer:penInputStream - error opening [plugin://plugin.video.hbogohu/?url=https%3A%2F%2Fhuapi.hbogo.eu%2Fv5%2FGroup%2Fjson%2FHUN%2FCOMP%2Fb75dac58-d8ad-40ba-a0d1-98b136bd16af%2F0&mode=5&name=ARTHUR+KIR%C3%81LY+-+A+KARD+LEGEND%C3%81JA&cid=2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef&thumbnail=http://level3cdn.hbogo.eu/2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef_hbo/images/22227622.jpg]
15:53:13.112 T:12004 NOTICE: CVideoPlayer:nExit()
15:53:17.557 T:7852 NOTICE: VideoPlayer:penFile: plugin://plugin.video.hbogohu/?url=https%3A%2F%2Fhuapi.hbogo.eu%2Fv5%2FGroup%2Fjson%2FHUN%2FCOMP%2Fb75dac58-d8ad-40ba-a0d1-98b136bd16af%2F0&mode=5&name=ARTHUR+KIR%C3%81LY+-+A+KARD+LEGEND%C3%81JA&cid=2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef&thumbnail=http://level3cdn.hbogo.eu/2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef_hbo/images/22227622.jpg
15:53:17.558 T:7852 ERROR: CCurlFile::Stat - Failed: Unsupported protocol(1) for plugin://plugin.video.hbogohu/?url=https%3A%2F%2Fhuapi.hbogo.eu%2Fv5%2FGroup%2Fjson%2FHUN%2FCOMP%2Fb75dac58-d8ad-40ba-a0d1-98b136bd16af%2F0&mode=5&name=ARTHUR+KIR%C3%81LY+-+A+KARD+LEGEND%C3%81JA&cid=2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef&thumbnail=http://level3cdn.hbogo.eu/2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef_hbo/images/22227622.jpg
15:53:17.558 T:12536 NOTICE: Creating InputStream
15:53:17.701 T:12536 ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: Unable to load widevine shared library (C:\Users\Én\AppData\Roaming\Kodi\cdm\widevinecdm.dll)
15:53:17.701 T:12536 ERROR: AddOnLog: InputStream Adaptive: OpenDRMSystem failed
15:53:17.703 T:12536 ERROR: CVideoPlayer:penInputStream - error opening [plugin://plugin.video.hbogohu/?url=https%3A%2F%2Fhuapi.hbogo.eu%2Fv5%2FGroup%2Fjson%2FHUN%2FCOMP%2Fb75dac58-d8ad-40ba-a0d1-98b136bd16af%2F0&mode=5&name=ARTHUR+KIR%C3%81LY+-+A+KARD+LEGEND%C3%81JA&cid=2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef&thumbnail=http://level3cdn.hbogo.eu/2d78ebb6-576b-2910-f9fd-dabf7b013bef_hbo/images/22227622.jpg]
15:53:17.703 T:12536 NOTICE: CVideoPlayer:nExit()Az addonban ezt adtam meg elérésnek:
C:\Users\lÉn\AppData\Roaming\Kodi\cdm---ez tartalmazza a widevine.dll-t.Első próbálkozás után a cdm mappán belül találtam egy widevine mappát,azon belül egy sok számból álló nevet viselő mappát,mely üres.Egyébként hibaüzi,lejátszás nincs.
No most már teljesen elvesztettem a fonalat....[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
urgoz
aktív tag
válasz brazos #20724 üzenetére
Nem érdemes letölteni, mert időnként szoktam frissítgetni, és így lemaradsz a frissítésekről. Pl. ma az Euronews-t és pár helyi tv-t javítottam benne. Add meg url-ként, úgy is megy.
Szerk.
most olvasom csak a #20740-et... Nem tudom, mi lehet nálad, nekem több eszközön is működik url megadással.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
Megpróbáltam feltenni a 18-as legújabb Nightly Kodit a telefonomra (S9) eddig ment is, de utána amikor a netflix addont próbáltam telepíteni összeomlott az egész, és ha újra indítom a Kodit akkor is folyamatosan összeomlik és kilép pár másodperc után. Ez mitől lehet? Próbáltam a bétát, legújabb 64 és 32 bites buildet, mind ugyanezt csinálja. Csak a Netflix plugin lehet a ludas, mert a többi kiegészítő installálása működött. Abból is próbáltam a 13.9-est is, nem csak a legújabb 13.12-est. Nem tudom mi lehet a gond. Valaki használja a NF addont androidon?
-
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Cartoon shark nálam nem indít el semmit. Kell valamit frissítenem. Üdv.OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
infekt007
csendes tag
Sziasztok, A Szeretném újretenni a gépm de a windos branden kijött 543545 tipusú. Elsö kérdésem hogy ezek között mi a kölönbsg ? Eddig azt hiszem pro volt benn, csak nem értem mi a különbség a többiek között, köszi segítséged
-
-
brazos
senior tag
válasz Keef_Lee #20748 üzenetére
...Pedig, ha olyan m3u-val használnád, amit a Livestreampro-ba teszel, akkor ebben még műsorújságod is lehetne.
Továbbá, ha helyesen szerkesztett m3u lenne, akkor a rádió adóid a Rádió menüpontba kerülnének (ez most úgy látom nincs) ...Ha lenné oly kedves, és van rám pár perced, kifejtenéd bővebben, hogy mire is gondoltál?
Amit most használok m3u fájlt, az egy teljesen hagyományos m3u fájl, nem xml fájl.[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
-
-
bestpixel
tag
válasz brazos #20740 üzenetére
Nagyon köszönöm! Közben az előző hsz-om óta én is arra gondoltam, hogy a pendrive-ra feltöltött fájlt linkelem be – ahogy aztán le is írtad. Kipróbálom, biztos menni fog. Ha nem, akkor nem nézek több tévét az életemben.
[ Szerkesztve ]
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
brazos
senior tag
válasz -szabi- #20744 üzenetére
Egyetlen ilyen kiegészítő van nálam engedélyezve, ez a PVR IPTV Simple Client.
De ezt is csak a saját m3u rádió gyűjteményem lejátszására használom jelenleg.
Nekem ez most még elég, a kliens beállításához némi fogódzót itt olvashatsz:
https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-livetv-pvr-simple-xbmc-kodi/
Amikor elegem van mindenből, akkor elindítom, és a háttérben ez szolgáltatja a zenét. -
-
kmarci25
veterán
válasz Bargab #20739 üzenetére
Ami az HBO Go addon readme-jében van, annál szájbarágósabb leírás nem létezik, pontosan leírják, hogy ssh-n milyen utasítást adj a boxnak. Ha ez a kínai, akkor az ssh-ra keress rá a neten. Az is tök egyszerű egyébként.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
consono
nagyúr
válasz Bargab #20739 üzenetére
Igen, kell a special:// !
Nekem első Netflix indításkor letöltötte (volna) a widevine-hoz szükséges fileokat. Csak nem volt 1.8 GB helyem, mert egy 2 GB-s SD-ről fut a CoreElec. De megoldottam, átlinkeltem a doboz belső tárhelyére a .kodi mappámat
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
brazos
senior tag
válasz bestpixel #20738 üzenetére
... A kérdéses menüpont adott sorába ugyanis emlékeztem szerint egy linket kell beírni, Nem tudom, hogyan lehet oda feltölteni egy fájlt... ....
Ahogy már fentebb megírtam, a kérdése menüpontban két lehetőséged van: (van választási lehetőséged, lásd fentebb a belinkelt képen!)
1. vagy egy netes webcímet -URL-t- írsz be,
2. vagy egy fájlt adsz meg, linkelsz be betöltésre (m3u, xml)Nálam a fórumban linkelt weboldal cím megadása nem jött be.
https://pastebin.com/raw/frnavVgX
A webcímet beírva, mint url, és hozzáadva a forráshoz nálam egy hibaüzenettel elszállt.
De, ha ezt a weboldalt, mint xml fájlt adom be -Fájlként, nem URL-ként- a kérdéses menüpontba, akkor már sikeres a manőver, és úgy működik minden, ahogy az előbb leírtam.
A menüpontba való fájlként beadás azt jelenti, hogy a gépeden lévő xml fájl fizikai helyét, annak útvonalát adod meg ott, és nem egy web-url címet adsz meg.
Ha letöltöd a zip csomagot azt bontsd ki a pendrive-ra, és azt dugd be az androidos ketyerébe.
Majd a kérdéses menüpontban tallózd be a bedugott pendrájvot a rajta levő kibontott xml file-vel.
És add hozzá a forráshoz.
Így elvileg jónak kellene lennie, és látnod kellene azt a LiveStreamsPro-ban.
Ha így működik, akkor a pendrive-ról másold be az xml fájlt a ketyere tárolójába, és ezután már onnan add meg, linkeld be, tallózd be az xml fájl útvonalát.[ Szerkesztve ]
-
Bargab
tag
válasz tkomlosi #20728 üzenetére
Megtaláltam a beállításokban, átírtam az általad adott "/storage/.kodi/cdm"-re de így sem működik.
Kell elé a "special://" ?Közben néztem a github linket és a "widevinecdm" rész nekem olyan mintha kínai lenne, nincs valami szájbarágós pontról-pontra telepítési/beállítási sorrend átlag userekre lebutítva?
-
bestpixel
tag
válasz brazos #20734 üzenetére
Igen, magam is így gondoltam, hogy megvan minden, meg ez egy kis számítógép, de a valóságban nem az. Nem tudok elmenteni semmit sem, nem tudok új könyvtárat létrehozni, nem tudok már meglévő fájlt belinkelni (pendrive-ról), mert ez sem működik. Egyszerűen nem csinálja, azt, amire utasítom. Egyszer sikerül elmentenem egy fotó valami alkönyvtárba, ennyi volt a legtöbb sikerem. Pedig láttam már számítógépet, nem is egyet. Ezért tudom csak a már működő, telepített programokat használni.
Köszönöm a linket, megpróbálom pendrive-ról betölteni, de őszintén szólva, már most kétségeim vannak. A kérdéses menüpont adtt sorába ugyanis emlékeztem szerint egy linket kell beírni, Nem tudom, hogyan lehet oda feltölteni egy fájlt...Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
azbest
félisten
válasz azbest #20686 üzenetére
A következő kodi 18 leia nightly build elvileg már a javított inputstream.adaptive-t használja, amivel android 5 és fire tv alatt is megy a drm (netflix vagy hbo go például). Holnap reggeli [link]. Vagy míg nincs következő normál verzió addig az alpha1.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz bestpixel #20730 üzenetére
... mármint értem, de nem tudom alkalmazni a rendszeremre, másrészt nem számítógépről nézem a tévét, hanem egy kis okosító kütyüről (mini számítógép, androiddal meg egy wifi egérrel). Itt nem tudok lementeni, nem tudok átmásolni "üres alkönyvtárba" stb. ...
Szerintem meg megvan minden ahhoz, hogy nálad is sikeres legyen a művelet. Abban az androidos kütyüben fut a Kodi, a kodiban meg ott van a filekezelő, a filekezelőben meg egérrel lehet működtetni a kodi-s billentyűzetet, akkor mi a gond?
A kütyün biztosan van még pár kbájtnyi üres hely, ahová le tudod menteni azt a weboldalt xml formátumban, a mérete amúgy igen kicsi: nálam speciel 62kbyte az xml file méret.
Az androidos cuccon meg csak akad egy webböngésző is, amibe be tudod hívni a fentebb leírt linket. Szóval nem igazán értem a kifogásaidat.
De tessék, itt a kérdéses xml fájl zip-ben, ezt már csak le tudod tölteni,
frnavVgX.xml.zip[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Ááááááááááááááááá. Rájöttem miért akadozott a Netflix 720p-ben Én vagyok a béna: nem whitelisteltem a felbontásokat és a frissítési frekvenciákat a display beállításoknál és így 60Hz-en ment minden. Most már OK!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
brazos
senior tag
válasz -szabi- #20729 üzenetére
Igen, ez a LiveStreamsPro addons a kiegészítőkbe fog betelepülni. És azon belül fogod megtalálni az általad beadott xml fájlban lévő dolgokat.
A LivestreamsPro kiegészítővel XML formátumú IPTV listákat is be tudsz adni a rendszerbe.(de akár a megszokott m3u fájlokkal is működik) Egyes csatornák esetében szükség van az F4M Tester jelenlétére. Ha ez nincs jelen a rendszeredben, (a Kodi-ban), úgy telepítheted azt a repositorykon keresztül.
Az F4MTestert pl. innen: (a zip-ben lévő repository-ból)
http://www.lvtvv.com/repo/
A LiveStreamsPro-t meg a lazarus repóból is fel lehet tenni de a Superrepo krypton v7 tárolóból is.[ Szerkesztve ]
-
bestpixel
tag
válasz brazos #20724 üzenetére
Tényleg nagyon-nagyon köszönöm a tájékoztatót! De, sajnos, ez nekem nem ér semmit sem (pedig tudok és szoktam gondolkodni). Egyrészt egy rakás mondatod nekem értelmezhetetlen (mármint értem, de nem tudom alkalmazni a rendszeremre), másrészt nem számítógépről nézem a tévét, hanem egy kis okosító kütyüről (mini számítógép, androiddal meg egy wifi egérrel). Itt nem tudok lementeni, nem tudok átmásolni "üres alkönyvtárba" stb.
Örülök, hogy neked működik, de te nyilván értesz ezekhez, meg windowson nézed (talán?) a filmeket.
Én csak azt szeretném, hogy úgy működjön ez a két plugin, mint korábban. Ennyi.
Köszönöm!Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
Rolland1969
újonc
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok. Vettem egy HIMEDIA lejátszót, amin van KODI is. Minden lejátszás alatt - legyen kérelemhez, vagy netről való filmnézés - rendszertelen időnként, jelentkezik egy vagy több sipoló hang, mintha üzenetet kaptam volna. Eddig bármit próbáltam - kevés tudásommal - nem sikerült leállítanom. Rettentő zavaró, és nagyon jó lenne ha valaki tudná segíteni. Előre is köszönöm. -
brazos
senior tag
válasz bestpixel #20722 üzenetére
Ne keseredj el, Te már kodi-krypton-17.4-est használsz, én még a 17.3-es verziót, de van áthidaló megoldás, ahogy azt már az előbb urgoz is említette, csak kicsit gondolkodni kell, és nem azonnal feladni.
Lásd a fentebb lévő 20706-os hozzászólásomban leírtakat:
... Saját m3u fájlt nem url-ként kel megadni benne, hanem file-ként, ekkor simán fogja kezelni, csak még hozzá kell a linket adni a forráshoz is. ...Jelen esetben nem m3u fájról fogunk beszélni, hanem egy .xml fájról, pontosabban a frnavVgX.xml fájlról. Ezt honnan szerezheted be?
Hát, a fentebb lévő urgoz hozzászólásban ott van a végén a weboldal link:
https://pastebin.com/raw/frnavVgX
De a fórumban több helyen is van említés róla.
Ezt megnyitod egy webböngészőben, és kapsz egy sima szöveges weblapot.
Ezt Te szépen lemented a számítógépedre, a már fent megadott frnavVgX.xml névre.
A lementett fájlt másold át egy üres alkönyvtárba, de akár hagyhatod is a mentés könyvtáradba.(utóbbi esetben célszerű a lementett fájlról mentést készíteni magadnak.)A LiveStreamPro-ban a beállítások lapon felül a másodikban, az Add Source lapban van egy olyan rész, hogy Choose Source Type, itt két lehetőséged van, vagy az URL hozzáadás-t választod vagy a File hozzáadást, Choose File. Ez utóbbi, a Choose File kell most nekünk.
Az első sorban már kiválasztottad a Choose File lehetőséget most a második sorban a Choose File-nél bele kattintasz és megadod annak az előbb lementett frnavVgX.xml fájlnak a helyét a gépeden.
Ezután a harmadik sorban rákattintasz az Add Source sorra, és ennyi. Ekkor még kapni fogsz egy ablakot,
ahol elnevezheted/átnevezheted az xml fájl nevét, és az átnevezett név fog majd látszani a LiveStreamPro-ban, ha megnyitod azt. Én meghagytam az eredeti filenevet, nálam a példaképen ez miatt van kettő belőle.
Ha ezután rákattintasz a most a programba beadott xml fájlra, annak nevére, látni fogod hogy a tartalomban ott van a MindigTv és még jó pár dolog.
Ekkor próbaképp nézz bele a Mindig TV Élő nevü sorban lévő dolgokba,
és kattints pl. az M4 Sport-ra, látni fogod hogy adaptív felbontásválasztóval bír,
ahol Te kiválaszthatod a neked legjobban működő felbontást, és nézheted az adást.
Ennél érthetőbben, jobban nem tudtam leírni, remélem így már sikerülni fog neked is, és ezzel még egy kicsit ki lehet tolni az új verziójú Kodi beszerzését, és telepítését.[ Szerkesztve ]
-
Bargab
tag
Üdv!
CoreElec 8.95.0 verzión a HBO Go-t telepítettem jelszó/felhasználónév beírva, de amikor el akarok indítani valamit akkor tölt, egy pillanatra a fejlécben megjelenik a lejátszás majd eltűnik egy pillanat alatt. Találkozott más ilyen hibával?
Inputstream Adaptive és az egyéb szükséges dolgok telepítve/frissítve vannak.Windows 10 PC-n a Kodi V18 béta1 ugyanezt produkálja.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bestpixel
tag
válasz Keef_Lee #20699 üzenetére
Ahogy fent is írtam, nem vagyok egy szoftverguru, így beírtam oda és azt, amit itt megadtak, de nem működött a LivestreamPro. Ennyi. Ennél nem tudok többet tenni.
-
bestpixel
tag
válasz blakey #20701 üzenetére
Köszönöm, de tényleg megtettem mindent, ami tőlem telik: megnéztem a repokban az újabb MinDigTV verziókat (nem voltak), de ettől függetlenül frissítettem, eszközt újraindítottam, stb., de semmi. Nem vagyok programozó tudós, így nem tudom azt sem, hogy miért nem működik. Eddig működött, nem változott nálam semmi, de most nem működik. Azt láttam hogy új csatornák kerültek fel, a Médiatár működeik, de a műsorok nem jönnek be, hibaüzenetet dob (leírtam, mit).
Korábban, amikor a Médiaklikk nem működött (itt is többen jelezték), akkor a készítő javította, és mindjárt működött, anélkül, hogy az én rendszeremben bármit is változtatni kellett volna (az új app verzió frissítését leszámítva).
Nem tudom, hogy mit kell ilyenkor néznem?
A Kodi 17.4 Krypton egy Nexbox A95X okosítón.Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
brazos
senior tag
válasz blakey #20715 üzenetére
Ebben sajnos igazad van, mármint a DRM védett connectmedia.hu-s linkek kérdésben.
Belenéztem az addon default.python fájljába, és ezt találtam:def get_liveTv():
try:
qs = control.setting('quality')r = client.request(url)
streamid = re.search('"streamId"\s*:\s*"([^"]+)', r).group(1)drm_info = client.request('https://player.mediaklikk.hu/playernew/public/stream/%s.json' % streamid)
drm_info = json.loads(drm_info)
drm_info = drm_info['drm']if drm_info == True:
control.infoDialog(u'Lej\u00E1tsz\u00E1s sikertelen. Az \u00E9l\u0151 ad\u00E1s DRM v\u00E9delemmel van ell\u00E1tva.', icon='')
returnJól kivehető a lényeg, sajnos ezek a connectmedia-as közszolgálati linkek már DRM-el védettek, ezért azok sima webböngészős lejátszásához is már DRM képes webböngésző kell. És igen, úgy tűnik olyan verziós Kodi is kell, ami már DRm képes.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz brazos #20713 üzenetére
Akkor váltsatok Leia-ra, lehet, hogy DRM védettek, nálam mindegyik működik.
Nem gondolod, hogy nem a kiegészítővel van a gond?Remélem egyéb bizonyítékot nem szeretnél, mindegyik működik.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz blakey #20710 üzenetére
Nem véletlenül írjuk be, hogy nem megy legalább is én nem véletlenül írtam be most újra beléptem és ezt tapasztaltam, megy az addon, de az élő linkeknél pl. már gond van.
A képen látható tartalomból most is meg tegnap is, meg előtte is nálam csak ezek a fesorolt linkek működnek,
Da Vinci TV
Balaton TV
Smile of a Child/Juce TV
Heti TV
a többi nem, csak forog alul a keresés fehér körbenyila, és egy idő után eldobja a linket.
Ami a közszolgálati adóknál még úgy-ahogy érthető, pl. a Fix TV HD-nál azért is érdekes mert saját m3u fájból meg simán betölthető ugyanezen fix tv kink, az sd is, meg a hd-s link is.
Akkor mégis csak az addonban lehet a hiba nem gondolod?[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz flamario #20709 üzenetére
Köszi széped a fáradozásodat, de egyszerűbb lett volna akkor a dolgom, -és nem kellett volna még egy plusz kört futnom- ha közvetlenül az alternatív linket adod meg, ezt:
http://www.lvtvv.com/repo/
Mert innen simán leszedhető a kérdéses zip file.
Ráadásul ebből a zipből már az f4mTester-2.7.2-es verziója jön le, míg máshol még mindenhol a 2.7.1-es verzió van csak.
Köszi még egyszer a tippet. (Kodi-Krypton-7.3)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz brazos #20708 üzenetére
Hányszor kell leírnom, hogy működik, vagy milyen nyelven? Tartalmat néztem, konkrétan a meccset, de belenéztem a többibe is, semmi gond nem volt. Még valaki aki hitetlenkedik?
-
flamario
tag
válasz brazos #20707 üzenetére
How to Install F4MTester Kodi Add-on on Jarvis version 16 or higher
Open Kodi Jarvis V16.
Click System > Open File Manager.
Double click on Add Source > Click ‘None’ > enter the URL http://kdil.co/repo/ > Click Done.
Name the source URL as Kodil Repo > Click Done > Click OK.
Return to Kodi Home > Click on System > Click on Add-ons.
Click Install from Zip File > Click on Kodil Repo > Select Kodil.zip.
Now click Install from Repository > Select Kodi Israel (Kodil) Repository.
Open Video Add-ons.
Select F4MTester from the list > Click Install > Wait for the notification. -
brazos
senior tag
válasz blakey #20701 üzenetére
...Nem, ez azt jelenti, hogy nálam működik, tegnap néztem mindkettőt, hiba nélkül ment. ....
Bocsi, de ez, hogy elindul egy addon, még nem garancia arra, hogy az teljesen rendben is működik. Nálam is elindul mindkettő, de a tartalom legnagyobb része elérhetetlen.
És ugyanez van a Vidto-val is. Egyes régi vidto-s linkek még élnek, (gondolom vagy mirrorszerverről mennek, vagy egy másik, mentésből) de a mostani friss sorozatoknál az új részeknél már nem jó továbbra sem a vidto-s link.
A sorozatokon belüli egyes régebbi epizódok vidto-s linkjei néha még élnek (mirrorszerver talán?) de az új epizódok vidto-s linkjei már nem. Listázni kilistázza, de nem élnek a linkek.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
-
brazos
senior tag
válasz Keef_Lee #20699 üzenetére
Valóban működik!
A lazarus repóból is fel lehet tenni de a Superrepo krypton v7 tárolóból is.
Saját m3u fájlt nem url-ként kel megadni benne, hanem file-ként, ekkor simán fogja kezelni, csak még hozzá kell a linket adni a forráshoz is.
Majd a LivestreamPro-ba belépve már látjuk is az eredményt.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz lumberg #20703 üzenetére
Egyszerű, 4K-hoz kell a HDR képes eszköz, ha ilyen nincs akkor fakó lesz.
-
lumberg
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Bizonyára le van írva már többször a fórumban, de hát az időm véges, nincs időm átböngészni az összeset. Következő gondom van: Nemrég telepítettem a Kodi lejátszót. Amúgy jó meg minden, ám a 4K filmek lejátszásakor tök fakó a kép. Mit kell ilyenkor tenni? Én nem vagyok Pc guru, szóval örülnék, ha úgy írnátok le, hogy hülyegyerekként is megértsem. Köszönöm.
-
Noxy
veterán
válasz sebijani1982 #20698 üzenetére
A kodiból rakd fel.
Kodi beáll..-kiegészítők-telpítés Zip fájlból.
Majd betallózod. Nem kell hogy az iPhone-n legyen. A belső saját hálózatról is fel megy.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
válasz bestpixel #20697 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy nálam működik, tegnap néztem mindkettőt, hiba nélkül ment. Inkább azt jelenti, hogy utána kéne járnod az oknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest