Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz bestpixel #20722 üzenetére

    Ne keseredj el, Te már kodi-krypton-17.4-est használsz, én még a 17.3-es verziót, de van áthidaló megoldás, ahogy azt már az előbb urgoz is említette, csak kicsit gondolkodni kell, és nem azonnal feladni.
    Lásd a fentebb lévő 20706-os hozzászólásomban leírtakat:
    ... Saját m3u fájlt nem url-ként kel megadni benne, hanem file-ként, ekkor simán fogja kezelni, csak még hozzá kell a linket adni a forráshoz is. ...

    Jelen esetben nem m3u fájról fogunk beszélni, hanem egy .xml fájról, pontosabban a frnavVgX.xml fájlról. Ezt honnan szerezheted be?
    Hát, a fentebb lévő urgoz hozzászólásban ott van a végén a weboldal link:
    https://pastebin.com/raw/frnavVgX
    De a fórumban több helyen is van említés róla.

    Ezt megnyitod egy webböngészőben, és kapsz egy sima szöveges weblapot.
    Ezt Te szépen lemented a számítógépedre, a már fent megadott frnavVgX.xml névre.
    A lementett fájlt másold át egy üres alkönyvtárba, de akár hagyhatod is a mentés könyvtáradba.(utóbbi esetben célszerű a lementett fájlról mentést készíteni magadnak.)

    A LiveStreamPro-ban a beállítások lapon felül a másodikban, az Add Source lapban van egy olyan rész, hogy Choose Source Type, itt két lehetőséged van, vagy az URL hozzáadás-t választod vagy a File hozzáadást, Choose File. Ez utóbbi, a Choose File kell most nekünk.
    Az első sorban már kiválasztottad a Choose File lehetőséget most a második sorban a Choose File-nél bele kattintasz és megadod annak az előbb lementett frnavVgX.xml fájlnak a helyét a gépeden.

    Ezután a harmadik sorban rákattintasz az Add Source sorra, és ennyi. Ekkor még kapni fogsz egy ablakot,

    ahol elnevezheted/átnevezheted az xml fájl nevét, és az átnevezett név fog majd látszani a LiveStreamPro-ban, ha megnyitod azt. Én meghagytam az eredeti filenevet, nálam a példaképen ez miatt van kettő belőle.

    Ha ezután rákattintasz a most a programba beadott xml fájlra, annak nevére, látni fogod hogy a tartalomban ott van a MindigTv és még jó pár dolog.

    Ekkor próbaképp nézz bele a Mindig TV Élő nevü sorban lévő dolgokba,

    és kattints pl. az M4 Sport-ra, látni fogod hogy adaptív felbontásválasztóval bír,

    ahol Te kiválaszthatod a neked legjobban működő felbontást, és nézheted az adást.

    Ennél érthetőbben, jobban nem tudtam leírni, remélem így már sikerülni fog neked is, és ezzel még egy kicsit ki lehet tolni az új verziójú Kodi beszerzését, és telepítését.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák