- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzemiko
tag
MovieShark V1.7.3
Letölthető a repobol.
V1.7.3
- Mediainfo engedelyezes/letiltas a talalati listaban kapcsolo a beallitasokban
- Video letoltes nem mukodik - javitva -
urgoz
aktív tag
válasz
huliganboy #1597 üzenetére
Vonaton mozizáshoz jól jöhet, ahol nincs végig térerő
Régen működött...
-
urgoz
aktív tag
Moviesharkban a video letöltés funkció működik valakinek? Mentési útvonal beállítva, pc-n és androidos telefonon is próbáltam, de nem megy... (az internetes adatbázishoz való csatlakozás sikertelen)
-
huliganboy
addikt
válasz
Arolotifar #1593 üzenetére
Köszönöm!
-
Arolotifar
őstag
válasz
huliganboy #1592 üzenetére
Jó az avatarod
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
yr.no weather addonnal kapcsolatban van egy kis gondom....
Most esett le, hogy ezen az oldalon nincs "current", azaz aktualis kijelzes.
Csakis elorejelzes...Most mi legyen? Nagyjabol tanacstalan vagyok...
Elozo erteket el tudom menteni, dehat...
3 oras idointervallumokra van bontva az elorejelzes.
Szal 3 oran keresztul statikusan az aktualisnal lenne vmi.Nem szep megoldas
Elment a kedvem...
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Lehet azt szabályozni valahol, hogy a film elindítása után a menü (lejátszás, stop, stb) mennyi idő után tűnjön el?
-
unravel
őstag
válasz
snekszercsab #1582 üzenetére
Nem tudom.
Írj egy .bat fájlt ami törli az adott mappa tartalmát aztán task schedulerrel automatikusan futtatod naponta vagy óránként. -
morefire
tag
válasz
nemethzoli #1583 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy rendszergazdai jogokat adsz a Kodinak (bár lehet félreértelmezem a kérdésed)
-
dugesz77
őstag
válasz
nemethzoli #1583 üzenetére
SuperRepoban is benne vannak ezek több száz másik mellett.
-
nemethzoli
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Lehet, hogy nem ide kellene írnom de jobb helyet nem találok.
Kodi alá szeretném a genesis és a phoenix addont telepíteni a laptopomra. Jelenleg win 7 van rajta. Itt telepedig a fusion de az addon mappápkba nincs benne semmi kiegészítő teljesen üresek.
Előtte 8.1 industry volt rajta akkor a kiegészítők meg voltak de nem telepűltek. Androidon és a openeleces htpc-n megy tökéletesen mi lehet a baj? A rendszerek 64bitesek.
Virtuális gépen 8.1 alatt win7 32bit-es virtuális gépen tökéletesen ment.
Nem értem? Köszi bárminemű segítséget.
Ja és a movieshark egy isten áldása, köszi érte.
Üdv Zoole -
snekszercsab
csendes tag
Sziasztok
Android KODI alá van működőképes automatikus cache törlési megoldás (elég kevés a rendszerpartíció és a sorozatbarát borítóképek miatt folyamatosan hízik a kodi app)?
-
urgoz
aktív tag
-
zolda
tag
(#1578) hyper83
szia, ezzel a megoldással - többek között - egy rakat német nyelvű adó érhető el, több HD minőségben. EPG is működik szépen.
-
hyper83
tag
Sziasztok,
bocs egy kicsit off tema. Tednatok esetleg ajanlani olyan addonokat, amikkel nemet nyelvu live TV-t vagy mozikat, mesefilmeket lehet nezni.
Elore is nagyon koszonom! -
atyca
senior tag
válasz
Arolotifar #1574 üzenetére
Az megvan-)
Kezdtem örülni,hogy ezzel használható lesz a feliratok.info...
De nem-( -
atyca
senior tag
Helló!
Ez micsoda Urak,Hölgyek?:
https://superrepo.org/kodi/addon/service.subtitles.supersubtitles/ -
Mafi10
újonc
Sziasztok ezt nem lehet valahogy orvosolni h külföldön is elérhető legyen? Fem3..Pro4 azok működnek. Köszi -
aky01
tag
Sziasztok!
Még fel sem került V1.1.6 a repo-ba, máris itt az új riliz
V1.1.7
-Openload.co videokiszolgalo tamogatas
-Allvid.ch videokiszolgalo tamogatasÜdv
-
vazzemiko
tag
Kedves Fórumosok!
Az elmúlt egy-két napban felmerült előfizetéses tartalomszolgáltatói oldalak Kodi-ra portolását NEM támogatjuk!
Kérem ilyen jellegű igényeket a továbbiakban ezen a fórumon ne hozzatok fel!Köszönöm!
-
silver87
tag
Felszin készítésben jártas kollégáktól kérdezem, hogy mivel tudom paraméterezni azt amikor mondjuk egy image vagy label top, left, height értékét nem fixen adom meg hanem a user határozhassa meg? Egyáltalán lehet ilyet, vagy ismertek erre példát másik skinből?
Köszi -
róland
veterán
válasz
Geripapa #1555 üzenetére
Mert egyedül a Yahoo Weather ad érdemi információ Magyarországra. Az ő előrejelzéseik viszont nem a legpontosabbak. (Náluk még talán a Google Weather vagy Microsoft Bing Weather is jobb.) A MET.hu és az Időkép.hu nincs a helyzet magaslatán.
(Accuweather nagyon jó modell [NOAA] és rengeteg hobbi meteorológiai állomás adatai alapján készíti az előrejelzést. Az esetek 90+%-ban sikeres a tevékenységük.)
-
Geripapa
aktív tag
Amúgy miért nem jó a gyári idöjárásos modul?
-
remex
tag
válasz
lazee15 #1544 üzenetére
Altalában az összes ilyen szolgáltatás csak max. 2 vagy 3 (esetleg valamivel több) beregisztrált készüléken, és párhuzamosan legfeljebb néhány szálon működik. Van ahol az újonnan fellépő készülék kilöki a legrégebben használtat, de van ahol ha eléred a maximálisan regisztrálható eszközök számát, akkor törölni kell valamelyiket, de ezt sem lehet korlátlan számban megtenni.
Nem tudom hogy legális vagy illegális-e a használata, természetesen a saját kódokat biztosan nem szabadna átadni másnak erre a célra.
De ha létezne egy ilyen működő addon - amit szerintem marha nehéz lehet lefejleszteni ha egyáltalán lehetséges - akkor nem vagyok benne biztos, hogy az előfizető azt illegálisan használná, hiszen úgyis cask a megengedett számú stream-et nézheti egy időben az ő belépési adataival.
A tarr tv, TV Go, és HBO Go mellett ide lehet /kell sorolni a Horizon Go és a Digi Online szolgáltatásokat is.
Mit ne mondjak, ezek tényleg nagyon hasznosak lennének ha meg lehetne valósítani, mivel pl. különösen a Digi-nél bosszantó, hogy minden belépéskor újra meg kell adni a jelszót, vagy éppen az HBO Go-nál borzasztó idegesítő, hogy ha Ethernet-en kapcsolódok, - még ha emulálom is a Wifit, - akkor is többször megszakadtnak vagy gyengének érzi a kapcsolatot, annak ellenére, hogy jóval stabilabb és jobb mint a wifi jel.
Egyenlőre ennyit tudtam érdemben hozzászólni a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Diablo II: Classic és Resurrected
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest