Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- OpenMediaVault
- Windows 11
- F-Secure termékek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Vírusirtó topic
Aktív témák
-
mcintosh
tag
Nagy pirospont jár themebuildernek a gyors és korrekt üzletért
-
Bögre
aktív tag
Egy nagy piros pont jár themebuilder fórumtársnak a rendkívül gyors és példaértékű üzletért. Egy TurboDevices TD II Black füllhallgatót vásároltam tőle. [link] Köszönöm neki!
-
kicsitrash
aktív tag
Kérnék egy pirosat 1 kollégának egy ati 9550 kártya vételéért. Sajnos nem találom a kiinduló hirdetést... Lehet, már lejárt?
-
ch003067
addikt
Tatapowa kollégának jár a piros pont, egy LG Shine telefont üzleteltünk . Még egyszer köszönöm
-
szocsika
csendes tag
Hali!
Kérnék egy piros pöttyöt mutter61 kollégának egy Asus alaplapért, egy 631-es 775-ös prociért és egy 1950-es videókariért.
-
géppuska
csendes tag
slycugel2000 kollégának szeretnék kérni egy pirosat, a gyors és korrekt üzletért!!!
-
anksoft
csendes tag
Piros pont jár aferi70-nek ezért:
Abit NF-M2S AM2-es alaplap SzegedenKorrekt, megbízható eladó.
-
Pirospont [r.o.b.e.r.t.] kollégának a notebook dvd előlap gyors üzletéért.
-
snoopy
aktív tag
themebuilder -nek egy piros a Xears fülhallgatóért. Gyors és nagyon korrekt.
-
tudor66
csendes tag
atis256 -nak piros pontot kérek a gyors és korrekt üzletért.
-
parkasz
senior tag
Hatalmas pirospontot kérek Kazu kollégának a nokia 6300-ért. Korrekt és gyors emberke, köszi szépen!
-
Chubbie
csendes tag
tesztelt pirospont oszi99 -nek a korrekt noti ramért, illetve külön dicséret a gyors és kreatív szállításért!
-
Chubbie
csendes tag
Nagy pirospont Mawyx -nak a pontos találkozóért és korrekt áruért.
-
Littledrake
csendes tag
Egy nagy pirospont Kalandor kollégának, remek partner, megbízható, pontos, segítőkész
-
daniking-nek jár egy piros a Sony Ericsson HPM-70-ért. Korrekt, gyors és minden szempontból megbízható.
-
Teki1986
tag
Zsoca929-tol vettem laptopba egy videokartyat, teljes mertekben megvagyok elegedve, ott helyben kicsereltuk es leteszteltuk az ujat. Piros pont jar erte.
-
CrabyOne
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Szilveszter0 kollégának, ezért az üzletért! Köszönöm!
-
sipi83
aktív tag
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni themebuilder forumtársnak.
Innen rendeltem tőle egy PlayaZ Audiophile AR100 fülhallgatót.
Az ígért időpontra meg is jött a termék. -
Veron
addikt
kétszer ment el, sorry.
-
Veron
addikt
Valamint piros jár Iseenek is a noti HDD-ért.
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy nagy piros pontot Black Dragon
kollégának !
(B)Ezt a gyönyörűséget vette tőlem!(/B)
Ajánlom mindenkinek mert korrekt tag! -
Veron
addikt
Szeretnék egy piros pontot kérni rnorbinak a Samsung monitorért. Korrekt, segítőkész eladóként ismertem meg.
-
Yutani
nagyúr
Kérnék terro83 fórumtársnak egy piros pontot ezért az üzletért.
-
Tatapowa
csendes tag
ch003067 - nek szeretnék adni egy piros pontot, hisz megbízható és korrekt ember
Csak ajánlani tudom.
-
MUST4NG
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni Black Dragon kollégának, vettem tőle egy Zagg fóliát. A megbeszéltek szerint történt minden.
Köszönöm még egyszer!!
-
yakuza.tora
addikt
Mehet helkis kollégának egy hatalmas pirospont az Enzotech Sapphire-ért. Előre utaltam, két nappal később megérkezett a cuccos!
-
lecso.gsm
csendes tag
válasz
agressor81 #39220 üzenetére
-
Estan
csendes tag
Nagy piros pont [energymennek] a gyors , korrekt [üzletért] .
-
MM
őstag
Shkiz0-nak kérnék egy pirosat, a korrekt üzletért ebben a topicban.
Köszönöm. -
flusze
tag
Brav3T-nek jár egy óriás piros!
Vásároltam tőle egy alaplapot, procit és memóriát, az utalás után másnap megérkezett futárral, garancia levéllel! Minden rendben volt, ajánlom mindenkinek!
Még külön köszönet mert a X3 450-ből B50 lett!!! -
törölt tag
Piros pontot kérnék .bruszli. nevű tagnak, egy merevlemezt cseréltünk micro SD kártyákra, a kártyák gond nélkül megérkeztek!
-
M1k133
tag
Piros pontok:
1. Polos : Megbízható , szavatartó és türelmes , nagy piros pont Neki a hibátlan WD Velociraptorért.
2. mazoli : Piros pont a nagyon szép állapotú Roccat egérért , olcsó és korrekt szállítási módszer.
3. 3RROR : Piros pont a jó állapotú és jó árú játékösszeállításért.
-
roberto211
őstag
The frog-nak kérnék egy pirospontot ezért az üzletért.. Gyors,pontos,korrekt vevő volt...
-
manokaki
addikt
Galaxy S cseréltem ForRedGlory
kollégával, aki a megbeszélt helyen pontosan érkezett és a megbeszélt cserét lefolytattuk, bátran ajánlom mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megbizható és segitőkész !!!!!!!!!!!!
Attila
-
Ivanchen
tag
válasz
sziada5925 #39226 üzenetére
sziada5925 kollegának is épp úgy jár a piros pont, mindent a megbeszéltek szerint tett, minden rendben zajlott a cuccok eladásában. Ezúton is köszönöm neki.
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros Jocy fórumtársnak is, 4870 hűtést vásárolt. Minden rendben zajlott.
-
roberto211
őstag
Mobillaci kollegának kérnék egy hatalmas piros pontot ezért az üzletért. Villámgyors,korrekt,rendes partner.
-
viskund
csendes tag
Hello!
Kérnék egy gigantikus piros pontot salieri. -nek [link] a precíz, gyors, üzlet lebonyolításért.
-
peetyy
őstag
Kérnék egy pirospontot MattX fórumtársnak ezért a Roccat Kave üzletért!
Nagyon korrekt és segítőkész eladó,csak ajánlani tudom -
sziada5925
aktív tag
Kérnék egy pirosat Ivanchen fórumtársnak, egy P4 félgépet vásároltam tőle. Minden rendben zajlott.
-
judek
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot zsoltyy, hogy megtisztelt bizalmával és vett tőlem egy Gigabyte EP31-DS3L alaplapot.
-
fkaresz
tag
Egy nagy pirospontot kérek r.o.b.e.r.t. fórumtársnak,
"L" végű S-ata adatkábelt vettem tőle, megbeszéltek szerint küldte
a csomagot, megkaptam, kipróbáltam, utaltam.
Megbízható eladó! -
gabesz977
csendes tag
Kérnék egy pirosat ujhlac kollégának.
-
katsi
tag
Cooper911 kollégának kérek egy piros pontot kiutalni ezért az üzletért: 2 db Lineage 2 / Prey poszter.
Megbízható, gyors, pontos. És még a postát is állta. Köszönöm.
-
The frog
csendes tag
roberto211 neve mellé kérek egy piros pontot a korrekt monitor eladásért.
-
MDanny
senior tag
Piros pontot kérek szépen czalan társunk részére, aki vásárolt tőlem egy processzort, a megbeszéltek szerint alakult minden.
-
Szemi82
tag
Üdvözlet.
Szeretnék egy pirost kérni Frozen fórumtársnak a rendkívül gyorsan lebonyolított Adás-vételért! !
Nagyon köszönöm! -
1pg
csendes tag
shteer kolléga rendben elvitte a kialkudott videókártyát, piros pont jár neki.
-
dante05
csendes tag
Üdv.!
Szeretnék piros pontot adni pintyesz kollégának ezért az üzletért. Megbízható vevő, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
gabyka
aktív tag
Ismét pirosat érdemel egy kolléga, mégpedig Kvazár uram, akivel csatlakozókat és csövet boltoltunk nagy megelégedettségemre. Innen is köszönöm a hozzám való türelmét.
-
bLéjz
csendes tag
Nagy pirospont jár Tomate-nek a gyors üzletért.
Ezt vettem tőle.
Csak ajánlani tudom. -
rotkov
csendes tag
Kiosztanék pár piros pontot:
ben90-nek az intel proci hűtő-ért.
Dartimperial-nak az Intel E7500-ért
zsolesz010-nek az új táp-ért
LeC-nek az új Kingston ramok-értMindegyikük gyors és korrekt volt, csak ajánlani tudom őket.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest