Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- OpenMediaVault
- Windows 11
- F-Secure termékek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Vírusirtó topic
Aktív témák
-
Pete87
tag
ultrasound kollégának szeretnék kérni egy pirosat! Pontos és megbízható tag! Ezt vette tőlem.
-
Pete87
tag
tarnoklaszlo fórumtásrnak kérnék egy pirospontot! Korrekt tag, előre utalás mellett postádztam Neki ezt a terméket!
-
Pete87
tag
kristofkax kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Korrekt vásárló, postáztam Neki eme terméket!
-
Pete87
tag
barca4ever kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Gyors és korrekt vevő. Ezt vette meg tőlem.
-
Pete87
tag
PöpecHolmik! kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Korrekt és gyors vásárló. Ezt vette tőlem!
-
Pete87
tag
Flankusz kollégának kérnék egy pirosat! Korrekt, pontos és megbízható gyerek! Egy BKV-bérletet vettem tőle
-
Pete87
tag
.
-
Pete87
tag
Pirosat kérnék philo kollégának. Eme hírdetés alapján talált meg, és segített megszerelni a netbookomat! Köszönet érte ezúton is!
-
Pete87
tag
sestertius kollégának igényelnék egy pirospontot. Egy a CM ventit vettem tőle.
-
Pete87
tag
Diablo18 kollégának szeretnék pirospontot kérni. Egy CM690-es házat vettem tőle.
-
Pete87
tag
Kérnék egy pirosat ricsi99 kollégának. Ezt a karit vette tőlem!
-
Pete87
tag
sestertius kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Előreutalt, ezáltal is bízott bennem. A termék (ámbár posta okán lassan de...) megérkezett Hozzá
Ezt vette tőlem!
-
Pete87
tag
Szeretnék kérni egy pirosat westcoastog kollégának. Postázva vette ezt tőlem!
-
Pete87
tag
The Creature kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Pontos és megbízható vevő. Ezt vette tőlem!
-
Pete87
tag
HartgeH3-2.8 kollégának szeretnék kérni egy pirosat. Ezt vette tőlem!
-
Pete87
tag
Szeretnék kérni egy pirospontot HartgeH3-2.8 kollégának! Ezt vettem Tőle: [link]
-
Pete87
tag
sziada5925 kollégának kérnék egy pirosat! Korrekt ember, és tartja a szavát. És még pontos is!
Ezt vette tőlem!
-
Pete87
tag
mandju kollégának kérnék egy pirosat. Előre utalta a pénzt, és pár napon belül meg is kapta a vásárolt terméket.
-
Pete87
tag
BlackPriest-nek szeretnék egy pirosat kérni. Gyors és pontos srác. Ezt vette tőlem.
-
Pete87
tag
csontarcu kollégának szeretnék egy pirosat adni. Pontos és megbízható vevő! Egy microSD adaptert vett tőlem!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest