Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
válasz kk831228 #882 üzenetére
Én is úgy érzem. Emlékszem, hogy valahol olvastam vagy YouTube videóban láttam, Nyárspolgár úgy csináltad a porkot, hogy egy éjszakára sós vízben áztatta a húst. Az 5%-os sóoldat sok volt, gondolom kevesebb só kell a vízbe. Szerintem majd így csinálom. 2-3%-os oldatban hagyom éjszakára. Majd a hosszú hétvégén tervezem sütni. A Zabáljcsak a Tűztér című műsorban azt mondta, hogy 73° csomagolás, 93°-on van kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- EAFC 24
- Bocsánatot kért az Apple, mert nagyon mellélőtt a legutóbbi reklámjával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kutya topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Minecraft
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen