-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zanik #246682 üzenetére
Nekem nem kell megmutasd, rendszeresen járok én bringával városban is. Rengeteg helyen nincs megcsinálva az átvezetés. Biztos nem fért bele a költségvetésbe. De tök egyszerű, akkor nem a zebrán kell áttekerni, hanem mellette, és nincs vita
Talán az egyetlen jármű, melyről le/felszállítanának a kerékpár. Hát a f@szom, mit szólna az autós, ha ki kéne szállnia, és áttolni a kocsit a kereszteződésen...
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Zanik #246682 üzenetére
ilyet egyébként simán jelenthetsz pl. a jarokelo.hu-n, hátha megcsinálják (nekem eddig minden bejelentésemre léptek, igaz azok nem ilyen forgalmi problémák voltak). lehet, hogy a szervek nem is tudnak a problémáról, mert a biciklisek csak magukban duzzognak róla, ugye néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt
plusz ugye ez egy kisebb adag sárga festékkel abszolválható, különösebb erőfeszítést nem igényel.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
andrisbandi
őstag
válasz
Zanik #246682 üzenetére
"nincs elsőbbséged, mert nem vagy gyalogos"
- Magyarban gyakorlatilag nincs elsőbbséged. Állhatsz a zebránál, nem köteles átengedni. Ha körülnézve lelépett a zebrára, onnantól van elsőbbsége.
- Arra tippelek a mi városunkban is ezért parancsolják le a bicajosokat a zebránál, mert meglepheti a szabályos autósokat a hirtelen átkelő bringás.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Trollok komolyan
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget