-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
samspade
csendes tag
válasz
Lami66 #116775 üzenetére
Szerintem nem azért dobálják el, mert gagyi, hanem azért gagyi, mert úgyis eldobálják. Arra a rövid időre nem kell szuper kulacs. Bár az igazán nagy csapatok kulacsai lehet, hogy minőségibbek, sajnos nincs összehasonlítási alapom, de ahogy nézem sok nagy csapatnak is ilyen Tacx kulacsa van. A képemen látható Tacx Shiva kulacsok (Dimension Data, Polartec, Skoda) szerintem vállalhatók, a CCC-s is tetszik, bár nagyon vékony az anyaga, az Andronis kulacs viszont elég gagyi, kicsit olyan mint egy szélesebb szájú pet palack
Amúgy az a vicces, hogy a Polartec-es kulacsok közül az egyik 3/4-ig volt a másik pedig teljesen tele
Kulacs fronton én elég igénytelen vagyok, egy olcsó Cube 750 ml-es kulacsom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- macOS PC-re
- Formula-1
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest