Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
storm3
senior tag
válasz Devid_81 #71523 üzenetére
S3ra nekem a Turkbey ROM volt a legfaszább,ott tényleg pöccröff volt minden. Próbálgattam én is ezerfélét,talán a 4.4-es NeatROM volt még patent,de az megölte az akksimat(hagyta teljesen lemerülni,a biztonsági töltöttségértéket is),a végén volt hogy már 44%on kikapcsolt a telefon hogy lemerült.
Ajánlom a Turkbey-t, 4.1.2 nincs benne felesleges sallang. Tárcsázóra exdialert használj,galériára Quikpic-et,ezek gyorsabb appok a sok csiricsáré szarnál.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #71521 üzenetére
Akkor azok elég memória igényes progik lehetnek...
Volt több hónapig Galaxy Minim, (s5570), össz 384 mb, amiből 250-et levett a renccer, a maradékkal lehetett garázdálkodni, szóval nem kell bemutatni milyen ha kevés a ram., volt h a tárcsázóba belefagyott
Azóta mindig duplázva váltok hw-t.... kíváncsi vagyok mikor lesz kevés a mostani..[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
storm3
senior tag
válasz Devid_81 #71443 üzenetére
Szerintem nem árt tízévenként belenézni abba,mi a kotta a meglepetések elkerülése végett. Nem vagyok én sem hipochonder ,de fiatalabb senki sem lesz. Amúgy,így hogy írtad érzem hogy kb egy akksit fel tudnék tölteni a savval a gyomromban, annyi bejglit zabáltam
Még rámtukmálod gecc hogy 'écces vagyok
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz Devid_81 #71441 üzenetére
Nem akartam nemibeteg gondozót csinálni a topikból, főleg hogy az övsömör nem is az .
Szóval a mezei vérvétel mondjuk megmutatja azt, hogy igen,önnek az xy lófaszrészecskék sok a vérében, valószínű daganata van? Ez az ,amitől grízelek mert olvastam (nem a gyakorikérdéseken ), hogy fiatal korban daganat előjele is lehet ez a szar. Kösz a tippeket, azt hittem némi Mátyás fejében lehet skippelni a háziorvost mondjuk Mediroyalban vagy bárhol.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #71066 üzenetére
Gyári nem alkalmas semmilyen rom felrakásra.... ezért felesleges a próbálkozás.
Mivel bootloaderes, elöbb ki kell nyitnod, ezt még talán megtudod csinálni jelen állapotban is.. ehhez kell adb, ahhoz driver, mivel nincs elöttem a gép, így max az alap adb-t tudom neked elküldeni, ha nem találnád a neten.
bootloader kinyitásának leírása és custom recoveryk, nem mellesleg driver és más leírások az xda-n fellelhetőek.. ugyanitt firmware szintű , custom és sima romok is...Nyitás után feltudsz tenni rendes recovery-t, amiben már életre tudod majd kelteni.
Gondolom az alap aceres hard reseten már túl vagy?
Kikapcsolt állapotban , screen lock bekapcsolva, hang fel és bekapcs gomb, rezgés után screen lock kikapcsolni...
Látalanban ez a max amit tudok segíteni, de ez eddig 20k-volt...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #71063 üzenetére
Ez amúgy fizetős szokott lenni.. sőt, mivel írnom kell, ezért a mérnöki óradíjammal kell számolni... és az nem ezeöccáá.
A recovery milyen/melyik? Gyári?
Milyen "ram"-ot szedtél le? Recovery vagy flashtool vagy egyéb flash? Teljes vagy custom?
Bootloader van rajta?
Rákerestem, a fő típusra van, altípust nem adtál meg, de biztos van... ez lock vagy unlock?
Sdkártya fat32? Recoveryben bemountolva? Recoveryben nyomtál már wipe-ot vagy fr-t?Amúgy ezért nem szoktam segíteni online módon, mert én vagyok olyan türelmes mint pl cappa, se nem annyira hozzáértő...
Szaaal, kb beírtál ide fél infókat, azokat is rosszul és segítséget vársz, oszt akkó ne trollodjak?
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #70996 üzenetére
Kozben egy amcsi forumon lehet ratalaltam a megoldasra.
Allitolag frissen formazott SD kartyat mar hajlamos olvasni...
Kibacottul buszke vagyok Acerekre, hogy ilyen jo tabletet csinaltak
Meg jo hogy null km-esnek nez ki, es ingyen szereztem...ez tobbet nem is erne....
-
magellaner
tag
válasz Devid_81 #70999 üzenetére
Köszi. A történet annyi volt a laptoppal (Asus x55vd),hogy biosban nyomtam egy olyan opciót hogy defaults load utánna újraindította magát na és azóta se kép se hang.Bekapcsoló gomb működik venti megy képet nem ad semmi életfolyamat.Bios elemje kint van.Már elég tanácstalan vagyok.Ph n olvastam volt már jópár embernek efféle gáz biosból való kilépés után,meg külföldi fórumon is találtam párat. Namost az itteni szervizek nemis hallotak ilyenről nemis hiszik el egyből alaplapcserét mondanak.vagy a kecskeméti szervizek kimerülnek egy ramcserébe.?
[ Szerkesztve ]
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #70282 üzenetére
A 16 éves casio órámban átlag 4 évente cserélek elemet. Állandóan aktív kijelző (ambient mode, kikapcsolni az elem kivételével lehet), igény szerint (on-demand) világít is.
Nemtom mikor fognak már olyan méretű okosórát gyártani, ami az átlagos ember kezén nem úgy néz ki, mint egy fogpiszkálóra ragasztott traktorgumi."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
juhiati
aktív tag
válasz Devid_81 #70151 üzenetére
"Minimális löttye van."
Amúgy a Farming Simulator 15ös topicban szoktam vót látni a gyereket.Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
george11
addikt
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #70082 üzenetére
Te kihozod, én átveszem. Én elhajtok a kocsival, te futsz
Ótlander: lehet az lesz, hátha még kapok hozzá plusz tárcsát is alap árban
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #69966 üzenetére
Tény, hogy a rendszeres kávézás pont a kávé élénkítő hatását veszi el, és átfordul egy "azért iszom, hogy egyáltalán ébren tudjak maradni" dologba, ami egyébként az embernek alapjáraton nincs.
Én néha kávézok csak, de csak eszpresszót amikor hosszú volt a munkanap, és még el kell menni piálniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest