Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #101241 üzenetére
-
tocsek18
senior tag
válasz ekrisztian #101227 üzenetére
jah, ez kemény lehet
A cég autóeladásai az összes meghatározó kategóriában alacsonyabbak lettek, egyetlen kivételt a kompakt autók értékesítése jelentett, amely 11 százalékkal növekedett 2019 első negyedévében.Ez jó hír Magyarország számára, hiszen hazánk kiemelt szerepet játszik a kompakt modellek gyártásában.
meg vagyunk mentve , jó hogy ezek fogynak a legjobban, mivel ezek a legolcsóbbak
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #101227 üzenetére
lehet apánk megvette a mercit, csinálják a terminyátorokat, meghódíccsa' a világot, csak ezért nyalt be a németeknek h jól bosszút álljon ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tocsek18
senior tag
válasz ekrisztian #101220 üzenetére
ez érdekes
mit hoznak mikor csak cla-t meg a-t gyártanak itt, szerintem csak max a osztályokat tud átvállalni
ráadásul mivel présüzem eleve kevesebbet tud gyártani mégjobban érdekes, hogy ide hoznak + dolgokat
wtf(#101221) Zeki ugyan az mint eddig, felépül 3 csarnok közül 1 ami a felületkezelő, már kívülről elég jól áll, a maradék 2 (prés és összeszerelő) meg minimum +4-5 év múlva, aztán meg kitudja
2019 q3-4ben meg jön a hibrid 2 cla, utána talán A is, esetleg ha nagyon spórolnak 2-3 hibridet idehoznak még mert milyen faszák vagyunk
lassan itt a nyári üzemgyűlés majd ott megmondják a tutit
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #101220 üzenetére
Nem 2008-ban kezdődött a válság? Remélem ez csak óvatoskodás.
---
Mi is van a Merci kettes üzemmel? Sohanapjás? -
gézu
őstag
válasz ekrisztian #101216 üzenetére
Ja, csak közben a rb meg folyamatosan túlórázik, mert nem tud elég kasznit gyártani az összeszerelőnek.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #101136 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100977 üzenetére
Szviccs' az a nintendo, aze' nem sikerult
Ezeoccaz' lesz ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100979 üzenetére
1500 pezze?
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100977 üzenetére
Biosban integrált kulcs van bennük. Megoldja maga ha nem figyelsz 1500 lesz
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #100903 üzenetére
1500 én 3000 alatt nem láttam sehol
tibibi: ha ez így megy, akkor inkább eladom ekrisztiánnak. de csak ha nem kér adókártyát -
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100903 üzenetére
Mee meg tudjuk venni simán 1500 e
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #100901 üzenetére
darabja 3000? mer ugye 4 darab van, az már úgy nem kis pénz!
-
fero02
nagyúr
válasz ekrisztian #100841 üzenetére
Bár eredetileg nem Neked írtam a hozzászólást, de szívesen beszélgetek Veled is erről. Egy bizonyos határig.
Úgy látom a mondandóm lényege nem ment át, mindegy is, betudom a fórumozás hátrányának.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de ha nekem valaki mond valamit, azt nem veszem készpénznek. De maradjunk a példádnál. A kockázatelemzés egy dolog. A papír sok mindent elbír, a számokkal ügyesen lehet játszani, hogy a végén szépet mutasson. A bankoknál nyilván ez a lényeg, hiszen a terméküket valahogyan értékesíteni kell. Nálam ott vérzik el az egész, hogy valaki a 140e ft nettójára felveszi a 75e ft-os törlesztőt. Ez 1:1-be felelőtlenség. Pláne ha az általam korábban említett példa tárgyára: kocsi, műszaki cikk. Az ilyeneket még csak sajnálni se tudom.
A külföldre menekült dolgozókról nekem több féle véleményem van, de azt megtartom magamnak, meg nem is igazán ide kapcsolódik.
Nem akarok én semmit se tolni sehova, pusztán (szerintem) reálisan látom a dolgokat. Korábban személyi kölcsönből vettem autót (kifizettem), jelenleg a házam árát törlesztem. Közben folyamatosan újítom (idén 6. éve), mindemellett beiskoláztam magam és ez idő alatt a 3-szor váltottam munkahelyet, valamint vettem egy másik autót. Áprilisban pedig újabb iskola (technikusi, szintén saját zsebből), illetve ezekkel párhuzamosan a munkahelyem is be fog iskolázni. Jah és EV vagyok, így maszekolok is. Idén leszek 36 éves, igaz sajnos későn, de gyerek projekt is lesz, jó eséllyel még idén. Szüleim korábban annyival tudtak támogatni, hogy lakhattam otthon és nem kellett fizetnem érte. Ettől függetlenül a havi nagy bevásárlásokat én fizettem.
Nagyjából én is átmentem azon, amin minden átlagos magyar ember/család. Van kérdésed?Van ezekre közmondás is, ami nagyon igaz: "addig nyújtózkodj, míg a takaród ér" és "nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember".
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100844 üzenetére
utólag okos az ember, ő előtte volt az, pedig a "féltékenyek" nagyon temették húúúúú nincstelen lesz, kirakják, no, legtöbbjük még azóta is fizeti a hitelt, ő meg bannkal max akkor van kapcsolatban, ha leqr valami bankos csajt ( :
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100841 üzenetére
és itt a pont ez pl megoldás lett volna
truestory':
megvette a párocska a lakást, nagy rakat hitellel, aztán jött a "válság", törlesztő az egekbe szállt
párocska közben szét is ment - nem emiatt -, a gyerek nagy spieler, tudja h kell pénzt csinálni, törlesztőt nem fizette egy idő után, kiszámolta, ha csak 5 évig nem rakják ki, akkor is megspórol 5 évi albérlet árat ( : meg közben is tud melózni, ügyeskedni, gyűlik a pénz
a banktól keresték, volt h le is ült tárgyalni, mesélte egyszer beültek valami puccos helyre szegedi faluban a bankos leányzóval - a ház nem ott van -, ecseteli neki a kislány h ő most húúúúúmekkorabajban' van, de ha ennyit fizet így fizet, úgy fizet, akkor minden jó lesz
kimutatott a szemközti 50-60 millás épületre, látod azt? ha 50-60 millás házat akartam volna, akkor nem 20 millásra veszek fel hitelt, mert ha én visszafizetem nektek amit kitaláltatok, akkor az a 20 millás ház már 50-60, de amúgy teccöl', dughatunk
:d
ismerve a gyereket, ez pontosan így zajlott, természetesen nem fizetett továbbra sem, úgy volt vele ha árverésre kerül a sor, ajtót, ablakot, kazánt, ami mozdítható a házból még előtte kiszedi, azokat eladja, annyival is több marad nála - nevén nincs semmi -, számlája sztem sosevót' a kölcsönös számlán kívül
közben szaporodott a pénze, belelépett egy csúnya dologba, már majdnem annyi pénzzel amivel egyben kifizethette volna a hitelt - természetesen úgy a töredékével is beérte volna a bank -, megint ott tartott h pénze az megcsappant, de akkor már bőven 5 éven felül élt abban a házban, amire nem fizette a törlesztőket, ezzel megspórolva 5-6-7 milliót
végén árverésre került a sor nagyon sok idő után , valami 7-8m-ért megvette a faterja a gyerek pénzén, és letudta a hitelt így, és a háza is megmaradt
mindenki ezt csinálta volna, akkor bizony a kedves bankok tehetetlenek, ahogy mondodszerk:
storm3
igen, ezt mondom, itt van forgalom, van fizetőképes kereslet, pesti falut nagyon szeretik a külföldiek, tömérdek pénzt behoznak és be is fektetnek már egy ideje, meló mindenhol orrvérzésig, itt nem csak egy lufi van, láttam már bezárni helyet forgalmasabb részen, de két héten belül már más üzemelt a helyén, minden nagyon pörög, itt ahhoz nagyon rosszul kell valamit csinálni h ne termeljen, rengeteg dolog van, amit már nem is a magyaroknak csinálnak meg, mert nincs pénzük rá, hanem célirányosan a teli zsebű turistákra van
szabva[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100832 üzenetére
csak ott nem itthoni viszonyok miatt lett durrrr, hanem globális ráhatásra, kettő nem ugyanaz
a nagy helyzet az, h munkaerő kevés van, fizetések emelkednek, és amennyiben a népvándorlás megmarad ez folytatódni is fog
ez most nem a szokásos lufi, valóban megnőtt a kereslet a lakásokra, ha valamire nő a kereslet, az ára is megnő, lehetne erről oldalakat irkálni, én úgy látom ha apánk nem csinál valami nagy disznóságot, akkor max stagnálnak majd az árak - globális disznóság eddigiek alapján 10-15 éven belül nem várható, aztán úgyis "kötelező jelleggel" jönni fog valami -
tegnap adtam el az enyémet, ahogy látom pár vállalkozó itt már a pincék 90%-át is felvásárolta, mert eltűntek az ingatlanos oldalakról, tényleg lassan az lesz, h fák tetejére bunkikat építenek és azt árulják:d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #100830 üzenetére
Idénre 10%-os emelkedést jósoltak még.
Jaa, és rekord mennyiségű hitelt vettek fel tavaly az emberek. Idén ezt is megdöntik.Nem ismerős ez a helyzet valakinek?
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100820 üzenetére
nem, én a közterületből szoktam lefoglalni, a garázs már elfogyott ( :
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #100820 üzenetére
:)
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #100803 üzenetére
Ma írta valahol valaki, Vecsésen már garázst vesznek és átalakítás után eladják/kiadják lakásnak.
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #100803 üzenetére
Ott nagyon sok embernek van garázsa
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #100698 üzenetére
Hja... Mi már tudjuk, mire kell forralt bor, mire mézes pálesz, mire Unicum.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100698 üzenetére
Segg_itenetek neki, mi? ( :
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100620 üzenetére
Penzmosas egyik postas neni ezt mondta mikor mas nevere kertem az uv osszeget ( :
Szerk:
Daninak meg sok boldog tevet[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #100616 üzenetére
Erre már én is gondoltam,de lusta voltam elmenni az otp-be
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #100616 üzenetére
a legtöbb értékpapir hoki, egyet találtam amire az otp átvállalja a beszállási dijat. egyelőre felfelé megy a pénz szoval nem panaszkodom
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100413 üzenetére
nem is kell szarozni csinalod es haladsz
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100299 üzenetére
olyan jól haladtam a projektel hogy ülök a router mellett
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100249 üzenetére
ekkora a szegénység?? ha nincs rendes motor keresünk valamit??
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #100192 üzenetére
Kint se jobb most jövő het végig tuti nem mozdulok meg. Eddig ugy nez ki
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #100177 üzenetére
ha face nem írta, akkor nem is esik, kamu az egész.
azért a biztonság kedvéért vegyél fel sálat ha kimész. -
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #100177 üzenetére
Itt nem esik, szakad
Ezeoccaz' lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Des1gnR
őstag
válasz ekrisztian #100125 üzenetére
Érdekes egy sztori az biztos, ezzel látom minden nap járni, szóval szerintem neki bejött.
A szám ment privátban mindenkinek aki kérte.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #100106 üzenetére
Kell egy router giga lannal, 5g wifivel 1500 lesz
-
gabe_
őstag
válasz ekrisztian #100080 üzenetére
Még csak a fontosabb alkatrészeket vettem meg hozzá, és már 60k-nál tartok...
BÚÉK!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #100026 üzenetére
sehogy, a webszerver azt hazudik magáról amit csak akar.
nslookup, traceroute, böngésző webfejlesztő eszköztár, stb. aztán ha tényleg a te ip címedről jön a login, akkor meg illene tudnod, mi figyel a http porton a saját hálózatodban -
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #99915 üzenetére
84-et - hármat -, ( : a százeze' az enyimé'
használ/t valaki csiszoló zsiráfot? akarok venni egyet, de már nem sok munkája lesz, drágát nem akarok, de gagyit sem, pár napos bérlés árán meg kb vehetek is, porszívó van
ezt a csodát nézem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #99718 üzenetére
A határtól Kecskemétig pályán jöttél?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #99718 üzenetére
HegyeSHALOM. Hehe.
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #99717 üzenetére
a rencer' jó, te vagy béna
ezeöccáz' lesz ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #99621 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #99621 üzenetére
a vége: png-ben kell menteni
ezeöccáz' lesz ( :
ha ps-ezni szoktál akkor megoldható, ha nem, akkor úgysenemtudom' elmagyarázni, keress yt videót_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gézu
őstag
válasz ekrisztian #99521 üzenetére
Legalábbis jobban szorít
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #99503 üzenetére
Mármint, minek öltöznél be?
-
gézu
őstag
válasz ekrisztian #99503 üzenetére
Semmi gond, jutalmad egy faszállító kép. Állófarkas már volt. Jó szórakozást!
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #99366 üzenetére
??
De gondolom itthon nem így keresnek ugyanoda targoncást. Akkor mindenki oda menne. Én is sebtében raknám le.Melyik az a facebook csoport, ha nem titok?
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
válasz ekrisztian #99364 üzenetére
eddig azonnal fizették túlórákat, nah jó volt mikor elbaszta vagy Ez vagy Az ember de szóvá lett téve és fizették ami elmaradt
most pl sok embernek 13.havi + cafetériát nyúlták le adminisztráció hiba történt címszóval, de 2 napon belül jött minden ahogy kell
nem hiába lesz teljes könyvelőcég váltás januártól
ez után se fognak túlóra kifizetéssel mutyikáznivalamint, pár éve próbálták összeszerelő üzemet 12 órára átállítani de rájöttek 1 nap után hogy senki nem marad elvetették
valamint 400 órá túlóra leterheléssel olyan rengeteg autót küldenénk utómunkára amivel ez egész gyár területe megtelne most is kint áll füvön vagy 400 autó
csak, hogy mondjam ma megcsinálunk 260 autót 8óra alatt abból 65% utómunka, gyaníthatóan valami alkatrész hiány van megint
az utómunkások (ZNA) 12 óráznak alapból, jelenleg annyi túlórájuk van, hogy a mostani minuszt se győzik megcsinálniszóval nem fognak baszakodni mert olyan milliárdos kiesést kapnak amit nem tudnak lenyelni azt meg soha nem vállalják be
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Akkor gondolom az egész műszak mond fel egyszerre, és akkor ki kell fizetni a túlórát rögtén, és kereshetnek új embert is...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
DeltaPower
addikt
1400 eurós minimálbért is betartják, ha már német bejelentéssel megy a téma?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #99257 üzenetére
Lol azert eleg komoly. villamossági szerelő kb 2000 netto tol villanyszerelo ismerosok 2200 nettoval sazaladgalanak haza es szallas normalisan biztositva apartman de medint minden rendben van otthon akkor?
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #99257 üzenetére
1800 eur 6-7 év alatt? ne túlozzunk, évtized talán.
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #99252 üzenetére
A gyereket viszont kivágják mint a macskát, ha rájönnek hogy ki volt az, mert ilyet merészelt nyilatkozni.
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #99065 üzenetére
Andol fel sem veszi a telefont...
-
aXXon
őstag
válasz ekrisztian #99035 üzenetére
312 euróról egészen pontosan - és így van, ezzel zavartak össze, jól mondod.
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98952 üzenetére
Velóspacal burrítoban.
Máris gyorséttermes. -
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #98952 üzenetére
Mivel kreativitásodat merész innovációval ötvöznéd, valószínűleg az egész franchise átvenné az új üzleti modellt, még akkor is, ha ez csak lokális választéknak tűnhet elsőre. Neked pedig azonnal helyed lenne a vezérigazgatósági csapatban.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
aXXon
őstag
válasz ekrisztian #98931 üzenetére
A főnököm fizeti a büntit, ezzel nincs gond, csak ha esik valami hószerű, nincs kedvem százkilométereket gyökkettővel jönni az egyébként 1300 km-es úton. A főnököm arra alapoz, hogy a mentőautót úgyse állítják meg, amiben mondjuk lehet is valami
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #98905 üzenetére
bánatos fenét, nem azért fizettem 100k felett a karosszériásnak hogy kb 3 év múlva megint kifizessek ugyanannyit, ráadásul ott áradozott hogy ez örökélet+1nap.
-
faragojof
őstag
válasz ekrisztian #98906 üzenetére
Az igen! Nyári gumi hólánccal!
"Formicate Under Command of the King,,
-
troll81
addikt
válasz ekrisztian #98885 üzenetére
van par ismeros brutto 4 6000 koruli fizuval igazabol gondtalanok......
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98875 üzenetére
El is olvastad?
Én nagyjából futottam át, elvileg 500m2/évig azt írja nincs kötelezettség.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98862 üzenetére
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98847 üzenetére
Valakinek pont az a 20k kell a hó végén kajára...
8 ker feelingje 90-es évekbe volt, aztán elturták a barakot, meg elkezték elköltöztetni az embereket.
Nyilván mindenkinek vannak elképzelései/fentartási lakhatásról, de amikor a pénz az úr...Mondjuk 4 éve belvárosi lette én is, már nem szivesen mennék vissza a Műkertbe, bár a város másik felére se...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #98847 üzenetére
Na én pont így vagyok a széchényivel az nekem a gettó pedig mindkét helyen laktam
Egyébként 2012-ben 25+rezsiért alig bírtam kiadni a hunyadiban a 6 milláért vett 28m2 lakást.Most 70-ért bármikor és 13-ért eltudnám adni. Vicc....
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #98829 üzenetére
Ha 4 is kevés, akkor meg nem mindegy.
(#98827) daninet:
A MikroTik meg nem az tipikus next - next és kész."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98829 üzenetére
Mert még maradi vagyol a madzagjaiddal... vegyél mellé egy 8 portos gigabites switchet
Ezeröccáz lesz.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #98820 üzenetére
mikrotik vagy ubiquiti
2-3x annyiba kerül de okkal
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
A lányod tud erről?
A hallgatásom 1500 lesz! Dekagrammban és aranyban.
Olcsó János vagyok...
De toleráns!"Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
Xiaomi Mi Router 3G, itthon főleg a sima 3-ast látom, inkább G-set vegyél,
Kínából épp vámhatár alatt szokott lenni.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98822 üzenetére
Telekom? Haigen írd a listára az IGMP-t (ez kell az IP tv-hez...)
-
313313
addikt
Szolgáltató nem adott valami wifi-s cuccot, vagy az mellé keresel valamit?
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #98570 üzenetére
Az összessel
180cm magas ,mondjuk nem egy erőgép valamelyik porlasztó haldoklik.Bármikor ráér ,mekkora távolság? Mee németig nem birgya
Sofőr kell ?[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #98570 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98567 üzenetére
Ja, értem. Jól tettétek!
-
tibibi
őstag
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #98555 üzenetére
Mekkora furgon kell?
-
Zeki
nagyúr
Nem vagy normális ha hazaköltözöl.
-
troll81
addikt
Van a cegledi uton, általában de csinalj kepeket róla mindenképp meg közösen nezzetek at nehogy félreértés legyen belole később es lehúzás a vége. 50k kaukcio szemelyautora. Enyit tudok mert berrltem mar tőlük. Sos megoldás nak jók.
-
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #98542 üzenetére
Lakásba bemegy az üvegszál, ott két eszköz, majd ezekből akár vissza is lehet vinni az eredeti állásokhoz a lépcsőházba.
Én is így csináltattam meg, mivel fali csatlakozók vannak nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98542 üzenetére
A flip full optikán megy (ip tv), ha árérzeny a dolog, elég a 120-as net, ajánlani tudom csak.
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98519 üzenetére
Ha panel Flip?
Telekom a szolgáltató, optikán. 120-as net, valami 120 csati(40-50hd) meg alap telefon (5ft/perc bárhova) 3800 péz/hó és nem kell hűséget kötni.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #98523 üzenetére
Fregoli. Oszt' jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
igen
-
akom
őstag
Diginél nincs jelenleg jobb.
Nálunk egy erdélyi meg egy román csóka volt.
Vezetni kell őket, és megcsinálják. Fúrd át itt, hozd el ott.
Sokan panaszkodnak a magyar fizetésekre, de az erdélyi sráccal beszélgetve derült ki hogy 20 Leit kapnak lakásonként (kb 1400 Ft) és ugye ketten vannak, ergo fejenként 700 Ft/lakás...
Én meg voltam velük elégedve, szépen dolgoztak. -
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #98522 üzenetére
Pedig az üvegszálat valahol be kell vinni.
Wifis ONT, majd onnan a többi.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98527 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #98527 üzenetére
100k difit hol latod? Mas gyartonal is van 40e ft kulonbseggel hoszivattyus
Torok torok, es? ( : Pesti faluban biztos jo a szervizuk, tobbit nem tudom
Vagy veszrl egy paramentesitot 40-50e-ert, azoknak van ruha szarito programjuk is, 2-4 ora alatt vegez es biztos nem gyuri a ruhat, lehet en is ilyen megoldas mellett dontok, szomszed sracnal bevalt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zeki
nagyúr
Van aki szerint kondenzációs, mert kevésbé romlik el.
Van aki szerint hőszivatttyús, mert alacsonyabb hőfokon szárít, jobban kíméli a ruhákat.
Ebből is olyat érdemes nézni, ami öntisztítós. Mert a szöszök belemennek a hőcserélőbe.
Bekora hosszú a garancia, de állítólag az alkatrészt nem szeretik adni a törökök.Én megkérdeznék 1-2 helyi szervizt, mit mondanak.
Pl: Dóka (Műkerti Sétány ) vagy a Bondor ( Sziget u.2.)Nekünk AEG van, sok éve napi szinten nyúzva. 1x romlott el, inverter csere volt. Meg akkor külön pénzért (ha már úgyis elviszik) ki is takaríttattam a hőcserélőt. Ez ugyanis sz összes hőszivattyúsnál szerelős meló.
-
gézu
őstag
Ha van rá zsé, nyilván hőszivattyús.
-
Chaser
legenda
Hoszivattyus, kondenz elavult, amit az aron megsporolsz fogyasztason bukod, nem annyira veszesen dragabb mar egy hoszivattyus
Szerk:
Pl egy ilyen
Ha jokat irnak rola veheted, 5ev gar ilyen arert mas gyartonal nincs[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Attol fugg hol, pesti faluban tobb panasz van rajuk, szereloknek fogni kell a kezuket es akkor okosak
Kmeti lakasban thomeot kottettunk par eve, ki akarta talalni az urge, h atfurja az uj ajtofelfat es ott viszi at a mazzagot, na majdnem nyakon vagtam ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
TV+Net Jó.
Szerelő átlagos(Ha román jön, akkor figyelj oda), de normálisak. Ne egy szép szerelést várj azért. -
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #98493 üzenetére
En nem
Ezeoccaz' lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #98482 üzenetére
25 körül mennek a kishibásak szóval 20 jó ár. Még ha akkut is cserélsz benne idővel is árában lesz.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98478 üzenetére
Én ma adtam el a P20-at..
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98478 üzenetére
A németeknél nem dobálják olcsón használtan ezeket az okostelókat?
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #98454 üzenetére
Vagy nem érzékeli a simet, vagy bármi más.. Igazi fosch ezeket szerelni, faxé nem lehet levehető hátlappal gyártani ezeket
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #98442 üzenetére
milyen? ami nekem jó lenne?
nézem xz1 compactot, vicces, hogy 2017-es telefonban olyan szutyok kijelzőp van, ami már 2014-ben is ciki volt meg az hogy van, hogy lehet kapni ilyet 100e-ért is meg 180e-ért is? átbacás van? -
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #98411 üzenetére
Egyrészt ugye a vibert nem lehet csak úgy rátenni a pc-re, kell egy mobilos viber előtte, hogy működjön. Na csak az anyóséknál nincs okosteló.
Na ezt is összehoztam, erre a viber bacik menni. Konkrétan nagy fehér semmit dob be, oszt kapd be.
Letörölném hogy egy régebbit tegyek fel, az sem ment egyszerűen, lefagyott az uninstall. Oké, megoldva, régebbi fel, már be is lépek a viberbe, erre befrissít az állat, jön a nagy fehér kapdbe. Ennek az uninstallja is lefagy.
Jó, akkor feldobok egy win 8.1-et hogy most ő kapja be. Az ám, de a poweriso nem akarta meghajtóként nyomni az iso-t, az ultariso (asszem) segítségével felment lassan, aztán ment már rá a skype is meg a viber is.
Remélem többet nem kell így copnom ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest