Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinisi

    senior tag

    válasz norkov84 #59425 üzenetére

    Pedig esküdtem volna, hogy a GB az amelyik ezt alapból tudja. De ha nem akkor nem... A tágulásit én is néztem manométerrel, és nekem is nagyon teccetős amit a szememmel látok :-)

    Azonban nincs viszonyítási alapom, hogy annélkül milyen. Hacsaknem egy ilyen videó.

    Tágulásival nem megugoroja a beállított (a zárójel utáni szót Bazsee71-nek ajánlom... van min csiszolnom még :R ) bar értéket hanem ehhez képest "szépen, ráérősen odamászik". + nincsenek azok a gyors, ritmikus kiingások sem ami a videón láthoató minimum 1 bar-t jelent miközben folyna a manna.

    Tágulási tartállyal a fűtőszál csapolás közbeni ki/be kapcsolása a manométer szerint bekapcs esetén csökkenti a pumpa által előállított nyomást. Gondolom feszültséget vesz el tőle. Azért még megközelítőleg sem 1bar-nyi az esés!. "Kikapcsolása" esetén a nyomás visszaáll kb. oda ahonnan leesett. Mivel ezt menet közben többször eljátsza, számomra egy kicsit ez mégis arra az "intenzív" (magasabb frekvenciájú) rezgésre hasonlít ami a vidóban is látható, csak jóval kisebb amplitudóval és jóval alacsonyabb ismétlődési számmal (mondjuk szép is lenne ha a fűtőszál is a videó szerinti ritmusban kapná a delejt :-) (szóval inkább egy amolyan slow motion feelingje van ennek dolognak a másik dologhoz képest :-) )

Új hozzászólás Aktív témák