Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
A feleségem netbookjában SSD van, ott tényleg nincs probléma, de normál HDD-n igen.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mikor a NIS-KIS csere történt a gépemen, vettem a stoppert és csináltam bootidő mérést (win8 alatt) 5-5 indítás-leállítás mérést.
A pontos értékekre nem emlékszem, de valahol 2-5 mp között szórtak az értékek a NIS javára persze és a leállításnál ugyanez a helyzet.
Persze ettől még nem megyek a falnak, a program értékéből nem von le semmit, de ezek mért tények.
Nekem celeron procim van 2GB RAM mellett, azért itt van eltérés.
Szerintem kell egy full scan minden fájlra!!! kiterjedően és utána jobb a helyzet, mert csak a változott fájlokat vizsgáltatom, így kevésbé terheli a rendszert.plag: amit írtál a NS lassításával kapcsolatban én nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest